Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.837
Cevap
175
Favori
2.525.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mabovski kullanıcısına yanıt

    Bu adamın olayı neydi? Basında 100 tane bilgi var. En son uğur karakullukçu ayin mayin ritüel çart curt birşeyler dedi. Bu çocuk ergen falan muamelesi yaptı.

  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

    gördük sonlarını dediğin Topuz ve Stochun olduğu sezonlar 2 super lig, 2 turkiye kupası şampiyonluğu 1 de avrupa ligi yarı finali var. boş yapmışsın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet reddit Napoli forumundan Mertens hakkında yorumlar part-2

    1- Bana göre Son yıllarda Türkiye ligine gitmiş wesley sneijder dışında kendisinden daha iyi bir topçu yok.

    2- Mertens bizim top golcümüz O bir KRAL ve saygıyı hak ediyor.

    3- O benim kahramanım

    4- Oyun stiline bağlı olarak değişir. Topu tutan ve hızlı paslarla çıkan takımlarda parlayacaktır. Napoli oyun tarzını top tutma/yatay paslardan hızlı geçişlere/dikey paslara değiştirirken geçen yıl biraz zorlandı.

    Saf yetenekler açısından o en iyisi, harika bir şutcu ve serbest vuruşlarda makina

    5- Süper ligde 30 gol atabilir.


    Bir taraftar kitlesi bu kadar saygı duyuyorsa o adam makinadır arkadaşlar rahat olun.

    Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!




  • coobain kullanıcısına yanıt
    E madem kupaları öne sürüyorsun, 8 senedir pasabahce çay takımı bile alamadığınız halde hangi yüzle buraya yazıyorsun ?

    Ya da 10 yıl önceden örnek verip adamı çürümeye çalışırken, irfancan, mert hakan , Vedat muric, serdar aziz hangi kupaları kazandı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam abartmayın, siz de aldıkça alalım istiyorsunuz. Gomis-Mohammed-Diagne 3lüsünden Seferoviç - Mertens - Gomis'e döndük hala bunlar yaşlı yok mu 4. diyorsunuz ne diyeyim sizlere. Mertens için Napoli taraftarları bile keşke bir sene daha kalsaydı diyor. Seferoviç zaten yaş problemi olan bir oyuncu değil sakatlık problemi olan bir oyuncu, oynadığı maçlarda sakatlığı olmazsa 90 dakikayı rahat görür 50 yaşında değil 30 yaşında adam.


    Seferoviç - Mertens - Gomis 3lüsü süper ligdeki her forvet hattını 3e katlar, 2. yarı maça çıkamaz falan da değiller taş gibi oynarlar. Şu transferler yapılırsa hem forvet hem orta saha kadromuz ligdeki her takımı rahat 2ye katlayacak seviyeye gelir, e geçen sene ki enkazdan da anca bu kadar toparlanır zaten.


    Korkulardan bahsediyorsak beni tek geren konu Mertens ile Torreira'yı alamamamız olur, bu kadar gaza gelmişken bu ikisinden azı kesmez beni Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 





  • RedPyro kullanıcısına yanıt

    anlamıyorum var mı bi sıkıntı Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sezon bitiricilik kötü diye gomis i almadık mı? 1 maç harici avrupa ligi dahil bütün maçlarda oynadı. 14 lig maçında 9 gol attı. Güzel istatistik. Ama 2018 de ki gomis değil. Kafa istiyor ama vücut karşılık veremiyor artık.

    Dediğin gibi mertens sakatlık olmazsa belki 40 maç bile oynar. Ama gomis örneğinde olduğu gibi ne kadar verimli oynar tartışılır.

    Geçen sezon gelsin diye yangın yaptığımız adamın performansını gördükten sonra şimdi de gitsin diye dua ediyoruz. Tabi ki maaşını karşılayan takım yok. Mertens te yaş itibariyle sıkıntılı bir durumda. Konuşulan maaş dehşet yüksek. Umarım gomis gibi hayal kırıklığı olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boey in affedilmesi çok kritik ama bir şeyler koptu bu aşikar

  • Lincoln ne goller atmış



    Bize de böyle bir adam şarttı aslında. Asker 10 diye Cicaldau kazığını attılar takıma 7 milyona

    Şimdide hollandadan bi adam geldi bakalım o nasıl performans verecek

  • volkan şen, alper potuk, stoch, ve mehmeti alıp 2 şer kupayı başarı sayıyor


    biz onlarla bir 4x daha yapıp bir uefa daha kaldırırdık ek olarak daha futbol oynayabilecek yaşlarında çöp ettiniz adamları

  • Geçen sene 2 Rumene verilen para 10milyon ....

    Bu geldiğimiz noktada ismi geçenler ve ücretler makul umarım en kısa süre de çözülür.

    Çünkü Türkiye'de lig orta saha da oynanıyor ve omurgası sağlam olan +1 avantajla başlıyor.

    Berkan Yaylan orta sahasından sonra transferde ismi geçenlerden kim gelirse takıma çağ atlatır .Gelen/ecek oyuncuların Emre Akbabayi da forma sokacağına inanıyorum ..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

    yeni haber düştü zaten teklifi daha kabul etmemiş düşünüyormuş yine italya'da bir takıma gidecek büyük ihtimal biz boşa hayal kuruyoruz neyse torreria kaçmasın bari mertensin gelmesi mucize olurdu zaten üzdü

  • coobain kullanıcısına yanıt
    Baban kızmasın sonra buralara böyle yazı yazıyorsun diye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gene kap gelmeden umutlu yorum yapan taraftarlar görüyorum sonu hazin olmasın.

  • kalahamari kullanıcısına yanıt
    Ne yapacak adam ? Muhtemelen 17-18 yaşında. Ömrü boyunca CL görememiş. En son kupayı bırak başarıyı ilkokul 5 te falan görmüş.
    5.lig takımını yenince yine havalara giriyorlar işte.
    Anca işte babaları yerine koydukları ali babaları 1-2 transfer çalımı yapacak da bunları koyun gibi mışıl mışıl uyutacak .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 4 Ağustos 2022; 23:5:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TORREIRA TRANSFERINDEN SONRA MUSLERA REİS


    TRANSFERİ DE BEN YAPAYIM AG

  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

    Son 5 senede doğru tercihin yok nerdeyse ama gelmiş buraya Galatasaray konusunda doğru tercih dersi vermeye kalkıyor. Şu an süper ligde birine akıl verebilecek en son kulüp sizsiniz heralde. Aklın varsa kendine sakla, İrfan Can'ı 10 milyona size kitleyen kulübe akıl vermeye kalkma.


    Hadi biraderim uza. Kendi çöp takımındaki yanlış tercihlerle ilgilen sen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 4 Ağustos 2022; 23:21:39 >
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.