Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
83.837
Cevap
175
Favori
2.525.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hazır olmadığı için yedeğe yazdın hocam mertensi inşallah.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Değil abi. Ortalama topçu sene içinde görürüz. Bi lincoln de yetenek var diğer aldıklarında iş yok. Sene içinde hepsine söverler görürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

Elinizden aldığımız pedro damı çöp?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Oynarsa onu da görürüz kendiniz gördünüz de sanki kral ilan ettiniz. Elimizden alınca büyük oyuncu olmuyor. En son stoch Mehmet topuzu yağlıca kaktırdılar size "şampiyon olduk" diyemediğniz için "çalım attık" diyibilin diye gördük sonlarını.

Gaza gelip iş yapmak mantıklı değil. Pedro iyi topçu da göreceğiz bakalım sizde ne kadar katlı verecek.

• Taylan Berkan Cicaldau 3lüsünden sonra orta sahaya bak öf öf öf öf forvetimiz filan var lan

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!
  • Kurtarıcı kelimesini Fenerbahçe için kullandım çünkü adamların ön hattında Lincoln dışında gol katkısı verebilecek fazla bir adam yok tabi Arda var ama Lincoln ile Arda'yı beraber oynatmayacağına göre muhtemelen Arda bu sene fazla ilk 11'de oynayamayacak maalesef.

Forvetlerimizin yaş ortalaması kaç biliyor musun sen ? Beğenmediğimiz Halil'i, Mohamed'i aramayız umarım bu arada Mertens çok kaliteli futbolcu, Seferovic tam bir golcü ama Gomis'i gönderip genç birini almayacaksan bu 30+ adamları doldurmak yerine forvette Mohamed ile devam et.

Oliveira iyi futbolcu yanına Torreira'yı aldığın zaman çok iyi bir kadro olacağımıza şüphem yok ama beni kuşkulandıran forvet hattının yaş ortalamasının yüksek olması ve Nelsson da giderse oraya kimi koyacağımız konusu. Bu iki konuyu çözersek sorun kalmaz. Forvet konusunda Ali Akman'ı getirip Gomis'i 4. forvet olarak çekersek bir nebze içim rahatlar ama Mertens, Seferovic, Gomis hattı gerçekten ne kadar iyi olursa olsun yaş itibari ile 2. devre rakiplerine bırak gol atmayı maça bile çıkamaz. Stoper konusunda da Nelsson'u ucuza bırakıp stoper hattını Denayer-Abdülkerim yaparsak hiç iyi de olmaz diye düşünüyorum.

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.

• Burada stat sponsorluğu önemli.o iş olursa çok sıkıntı yaşamayız.

• Bu takım baklava ortasaha da oynar artık 4 3 1 2.

Torreria
    Mitsjo Olivera
    Kerem/Yunus
    Mertens Sefer.

Bu senenin en büyük avantajı 3 4 farklı dizilişi için oyuncu mevcut artık.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

Nasıl baklava oynacak hocam, iki tane potansiyel kanadın varken gerek yok en olmayacak iş bence. Diğer 4lü formasyonları oynar tabii. Hatta 3lü bile baya oynar takım. Bu saatten sonra hocada iş, bu iki adam gelirse ve şamp olamazsak okan buruka yazar, yönetime degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkiler mertens olmazsa evander alırız diye düşünüyorsa büyük yanlış içerisindeler..

• mabovski kullanıcısına yanıt

Aynanda alacaklar dursun çıldırmış diyolla

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Oynar oynar. Ortadan delecek adam bolluğu oluşuyor Bi yandan da. Bazı maçlar için diyorum zaten hepsi için değil.

Sarri napolisinde insignie, callejon, mertens üçlüsüne hep imrenirdim. Kısacık boylu hücum hattı çatır çatır pasla driblingle girerdi içeri.

Eğer mertens 1 sezon daha peformans verirse bu sene şampiyonluk için en büyük aday oluruz

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

gs gibi marka normalde ülkenin en değerli y atırımcı şirketlerinden birinin ismini olabilecek en yksek bedelle alır lakin o kadar loser bir hal aldık ki, hiç ümidim yok, ortalama sponsor ortalama ücret tahminim

• Şu Kuveyt katar sponsorluğu söyleniyordu.o iş olursa ciddi bir miktar gelir gelir ki bu zamanda tam derdimize deva olur.basinda son zamanlarda pek haber çıkmadı bu konuda.bilmiyorum son durum nedir.

• Mertens mi allahım yarabbim

Torreriara işine inanmamıştım umuudum yoktu gerçekten geldi adam.

Yeni melomuz hayırlı olsun, box to box orta sahasını özlemişiz. Yanındada portekizli xelçuk var. Eski günler yakın.

• hocam mohamedin neyini arayalım ya da halilin 2sinin karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlar bize en az 9-12 puana mal oldu geçen sene. En golcü oyuncun keremdi bizim ligde 90 dakikaysa 40 dakikası durarak geçiyor italya liginde yıllardır kesintisiz neredeyse 40 maça çıkan adam burada tek bacağıyla oynar rezil futbol izlemeye alıştırdı terim bizi öyle 20lik çocuklarla olacak iş değil bu bak görürsün 3-4 hafta sonra sende oh be diyeceksin 50 pozisyon yapıyorduk 1 gol atamıyorduk şimdi 3 pozisyonun 1i gol diye.

mertens seferovic dediğimiz adamlar gözleri kapalı gol atarlar hazırlık maçlarında seferovic gösterdi bize bunu 2 maç 2 gol 2 asist.

Balotelliden hesap et antrenmanlara çıkmayan kafası kırık adam 33 maç oynamış mertens gibi iş disiplini olan bir insan talihsiz bir sakatlanma olmazsa 40 maç bile oynar göbekli ömer bayram oynuyorsa vücudunda yağ olmayan 6lı baklava setli topçu yok eder bu ligi. Boş ver sen halili filan 2-3 haftaya ohhh be bu kadar mı fark eder diyeceksin

• Galatasaray'da Sacha Boey affedildi ve A Takım ile çalışmalara başladı.

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.