Az kalsın Sivas'a gidiyordu. Şimdi mis gibi İtalya'da yaşayacak, ben olsam artık mutlu olurdum |
Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (449. sayfa)

-
-
Yanlış hocam, 25 maçta en az 45 dakika oynar + Pisa Seri A'ya çıkarsa zorunlu satın alma opsiyonu oluyor. İki şart var zorunlu için yani, Zorunlu oynama şartı diye bir şey yok.
Zaten zorunlu oynama nasıl olacak, oyuncu sakat olsa bile oynatacak mı adamlar sözleşmede var diye
-
Morutan umarım yunus gibi güçlü bir şekilde döner bize..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın 😅😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam içine kapanık zaten hocam Sivasa gitse bunalıma girerdi herhalde...
doğru ama ekonominin dip yaptığı bir dönemde bu işler baya riskli, arkanda para babası bir başkan yada acur gibi kişiler yoksa ki gsnin yok, mutlaka bu yıl şampiyon olmak gerek yoksa baya sıkıntı
-
hocam hadi onu geçtim daha başka yorumlarda geldi ligi takip edenlerde var adamın biri son yıllarda tr ligine mertens gibi yıldız sneijder haricinde bence gelmedi diyor spagettiye sövüyor hepsi juventusu reddetti adam rakip takım diye ben hala bize geleceğine inanmıyorum bayern çekip alsa 2 sene yedeğe koysa 45 dakika 45 dakika oynatsa kimse niye aldın demez. 2 senelik anlaşmayla çok doğru bir transfer umarım gelir en kötü kanat yedekletir 45 dakika oynatırsın ki adamın fizik hala taş gibi bizim gibi 40 dakikası boş işlerle geçen maçlarda rahat 90 oynar
-
Fenerliler de yokluktan Arao’yu övüyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arao iyi topçu hakkını yeme.
Hocam bu adam bizim geçen sene aldığımız Cicaldau çöpünden 1m daha pahalıya gelmiş oluyor bize sadece. Vallahi bırakalım böyle insanları alsınlar çok daha iyi en azından ne vereceği belli
-
Konyaspor'u doğruyor hakem
Herkes bu Maraton nun içine kapanık olduğunu söylüyor bu nereden çıktı? Takım arkadaşlarımı söylüyor bunu?
ya oraya girince zaten iş çığrından çıkıyor, resmen gsnin fermanını imzalamışlar bizde bunlara umut bağlamışız, morutan nerede çiça en son fiorentna maçında takımdan ayrı yere oturmuş sakız çiiğniyordu kro gibi, şunları adam ettik , terime asla efsane gözüyle bakmam geçen dönemden sonra, elmasın çapı zaten belliydi de, imparatore fena kazık çaktı gs tarihine
-
Dil bilmiyor + Torrent'te bahsetti + antrenmanları da izlersen genelde tek takılıyordu ara sıra Cica ile yan yana geliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 4 Ağustos 2022; 21:28:47 >
Hocam yemekte çekilmiş resimleri falan da var, arkadaşları gülüp oynarken bu dışlanmış çocuk gibi en dipte tek başına falan oturuyor. Onun harici yukarda arkadaşın söylediği şeyler de var, genel olarak içine kapanık bi tip gibi.
-
Gördük kiev golünde rakibe nasıl eşlik ettiğini :))
O maçta iki golde de Altay çok kötüydü.
ya ismi geçen herifler baya üst seviye ha, adamlar bekledi falan ama paranın da gücüyle baya sağlam isimler alacaklar gibi, zaten şu saatten sonra arsenalden geln ve mertens gelmezse baya taraftar çıldırır gibi
-
Hakem konyasporu mahvediyor
Fener bu maçta arda'yı ilk 11 başlatsa iyi olurdu..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X