< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (1568. sayfa)

-
-
Ya yapsın arkadaşım istediği zaman yapsın ki hep yapıyor. Biz alışkınız zaten. Sadece yaptıktan sonra ''Yoo ben Fener'i kastetmemiştim ki hihihi'' yapmasın. Senin midenden geçiyor mu bu olay şimdi ? İnanıyor musun
Ha sonradan da ''Yoo ben Adana'yı kastetmedim Fener'i kastetmiştim ki hihihi'' demesi de ayrı bir komedi. İstediği zaman yapar, ben de gelir yapılan olayı yazarım. Bu kadar basit.
-
Zamanlama manidar degil mi?
TS 2 hafta faulle,icat edilen penaltılarla,BJK 2 puan hediye edilen Giressun macında hic acıklama yokken Kayseri maglubiyetinden sonra FB galibiyetinden sonra cıkıp Adalet aramak normal geliyor mu?
Maksat Adalet ise neden TS telaffuz etmiyorsun messela?Bir ilk hafta konuusyorssun bir de FB one gecinde konussuyorsun?Adalet e GS lı inanabilir de digerleri inanmaması gayet normal...
-
Fenerbahçe kendisini zorla olaya soktuğundan olmasın? Adam inatla dedi biz kimseyle savaş halinde değiliz, biz kayırılmak değil adalet istiyoruz diye ama adam açıklama yapacağını söylediğinden beri sizin taraftan sözlü saldırılara uğradı kulüp, yok Valencia kadar gol atamadınız, yok berbat oynuyorsunuz bizle kendinizi kıyaslıyorsunuz, yok sürekli ağlıyorsunuz sürekli bir sataşma halindesiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EthanCarter3 Bismillah sezon acıldı daha ilk dakika Erden Timur FB aleyhine konusmadı mı?Hangi ulkede yasıyoruz?
Adalet isteniyorsa daha ilk dakikadan FB adını telaffuz edip aleyhine konusmak iyiniyet mi?
FB ye konusstun.Her masada varız dedin.TS ittiriliyor hani Adalet arayısı?
-
gs ye penaltı yapıldımı kırmızısı verilmedimi gözlerini kapa rakibe oldumu çarşaf çarşaf algı kas sonra adelet tabi efenim
tek yaptığınız gs nin penaltılarına penaltı değil demek ve böyle ceza sahasına giriyoruz böyle oynuyoruz diye kasmak neden aynı hakemler geliyor diyoruz ses seda yok
-
Huso bloklusun benimle ve mesajlarımla muhattap olma.
-
Kusura bakma ali koçun açıklamalarına cevap veremediğim için xgny58x'den özür diliyorum
biraz boş yapmayı bıraktığında şimdi ali koçun neden lig başlamadan fetöcü dediği adama ligde devrim yapıyo diye kuzu kuzu dolaştığını da açıklarsın
-
Ronaldo artık yaşlandığının farkında olması gerek, hala aşırı hırslı ve hala aşırı istekli bu belli oluyor ama vücudu el vermiyor. Ya artık futbolu bırakmalı ya da futbola devam etmek istiyorsa daha düşük bir seviye takıma gidip kaptanlık yapmalı, zevkine oynamalı.
Messi şu an hala iş yapıyor ama Ronaldo'nun ondan 3 yaş büyük olduğunu unutmamak gerek, 3 yıl sonra Messi de iş yapamayacak hiç bir büyük takımda. 38'e gelip hala dünyanın en iyi takımlarında oynamaya zorlamak bu oyuncuları maalesef komik duruma düşürüyor biraz.
-
Konuya bak bi tane gsli yok. Açıklamadan sonra en çok fenerliler dadanmış buraya.
Yorumlarda bi okadar yaşını sorgulanacak cinsten. Yaşlar büyükse durum dahada vahim.
-
Hocam bir Galatasaray'lı olarak şöyle özetleyeyim ben size:
Oynadığımız 2 büyük maç Trabzon ile Adana maçlarında da berabere kaldık ki Trabzonda bir çok önemli oyuncu sakattı. Adana ise 30-45 dakika 10 kişi oynadı.
Giresun ile Kayseri'ye de yenildik.
Toplam 9 maçın 4ünde puan kaybettik, Kazandığımız 5 maçın 2si ligin sonuncuları, yendiğimiz en büyük rakip ise Konyaspor.
Oyuna bakıyorsun oyun adına da hiç bir şey yok. Toplam atılan gol şaka gibi 10.
Neyini savunalım Allah aşkına bu oyunun, takımın. Adam akıllı bir atak yok, Tehlikeli bir şut yok ama bilmem kaçıncı saniyede top oyuncunun eline sürttü de orada penaltı olsaydı da şöyleydi de böyleydi, rakip de Kayseri alt tarafı.
Eline verilen mükemmel bir kadro ile Okan Hoca'nın şuana kadar yaptığı tek başarı Konya'yı yenmek.
Hakem hataları falan olduğu bariz de, ortada mükemmel bir kadroya rağmen hiç bir düzgün oyun, taktik, göze hoş gelen, zevk veren bir futbol olmadığı için taraftar da çok arkasında duramıyor takımın.
Şuana kadar takımımız gerçekten sağlam bir oyun ortaya koymuş olsa tüm Galatasaray taraftarı da arkasında durur, bizim emeğimizi, hakkımızı çalıyorsunuz ! diye tepki verirdi.
Ama ortada düzgün bi oyun, futbol olmayınca insan meh diyip geçiyor. Ne yalan söyleyeyim Okan'ın oynattığı futbol bana zerre umut vermiyor, çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Öyle ki artık maçları izleyesim bile gelmiyor içimden, Kayseriyi yenip 3 puan fazlamız olsa ne olmasa ne bu futbol ile.
Bilen bilir 2 senedir Terimin gitmesi gerektiğini, özellikle transferler ile bizim takımı nasıl batırdığını en çok söyleyen 3 üyeden biriyimdir ama şuan Terim olsa Okan'dan 10 kat daha iyi oynatır bu takımı bu da acı bi gerçek. Neredeyse Terim transfer yapmayacaksa gelsin konumuna getirtti beni Okan hoca, yemin ediyorum o derece hakkını veremiyor şu takımın.
-
Artık Gs lilar bıktık forumdan. Günlerdir Fb forumunda adamlar ağlamayın fetocular, kesin lan zirlaklar vs onlarca hakaret mesajı yazdılar hepsi duruyor işlem yapılmıyor. Boşu boşuna şikayet ediyoruz. Nasıl bir admin grubu varsa artık orayı bıraktılar burada bile dünya kadar hakaret ediyorlar en ufak işlem yok. Forumda kimse kalmadı Gs li neredeyse.
Biz gak desek forumdan 15 gün uzaklaştırma alıyoruz Fb liler bir anamıza küfür etmedikleri kaldı, istedikleri gibi yazıyorlar. Çok yakın bekliyorum bir tanesine öyle bir küfür edeceğim külliyen cizecekler ondan sonra ne yaparlarsa yapsınlar forumlarini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 21 Ekim 2022; 0:50:10 >
Ronalda bırak şu Manu sevdasını. Çek gel Galatasaraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Fener forumunda penaltı pozisyonu değerlendirdim diye 2 kere üst üste 120 şer gün ceza yedim. Fener forumuna hâla yazamıyorum cezam devam ediyor
Ama maşallah tüm Fenerliler bizim konuya yazabiliyor.
E neden ben Fener’i kastettim diyor arkadaşım. Neden biz galibiyet aldığımız gece twitter’dan açıklama geliyor. Bunları yapabilir ama bizi olayın içine kattığını da kabul edecek herkes. Zorlaştırmayın şu mevzuyu ya. Birçok takım var şu ligde, tek odağı FB idi Erden’in. Ne adalet ne bir şey. Açıklamaları, her şey bunu gösteriyor. Biz kendimizi olaya sokmadan kendisi bizi hedefleyen açıklamalar ve paylaşımlar yapıyor. İstediği zaman paylaşır bir gönderiyi ama Fener’in 3 atıp yendiği gece paylaşırsa Fener de buna yanıt verir. Kimse aptal değil. Yapıp yapıp, ya sana dememiştim ben numarası çok eski be. Bir gün önceki Kayseri maçından sonra yıkacaktı medyayı, Fener açıklama yapmayacaktı bu kadar basit. Bakalım bu açıklamalar kime yarayacak.
Bu yabancı hakem konusu neden uzadı bu kadar, var sistemine getirsinler bir ekip en azından insanların konuşmaları kesilir. Amaç ne yani, neyin inadı bu ne kazanıyorsun getirmiyerek.
Yıllardır aynı konu, biride çıkıp şu sebeple getiremiyoruz demiyor. Bir çıkarın mı var yerli hakemden diye sorar adam doğal olarak. Hayır yerli hakem çokta iyi yönetebilir, sebepsiz yere millet keyfi olarakta isteyebilir getir kurtul kapansın konu.
Simdi sen saniyorsun ki her sene oldugu gibi algiyi yaptik fenere ayar cektik bu senede kollanarak sampiyon oluruz. Gececeksiniz bu isleri. Bizim oynadığımız futbola hakem bile bisey yapamaz. Hepinize ayri tarife uygulayacagiz merak etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 21 Ekim 2022; 6:29:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam usta senden icazet alırız bir sonrakine. Bu ülkede istediğini söyle değişen bir şey oluyor mu? Tff başkanı fetöcüymüş kimin umrunda? Bugün iktidar partisinin içinde azılı fetöcüler var medyada hala var hangilerine işlem yapıldı? Ali koç geçen sene hakemlerle ilgili bir sürü şey söyledi değişen ne oldu? Yani geçen sene dalga geçerken iyiydi hoştu şimdi size olunca hemen adalet diye konuşuyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X