Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (1567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.837
Cevap
179
Favori
2.504.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15651566156715681569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

olmayan şey mi size göre tabi değil mi size penaltı beğendirmek zorundayız hala olmayan diyo kayseri 1. dakika? trabzon el?

• Gs nin gösterdiği istatistikler

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kalahamari kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki değilsiniz bizim maçlar bol gollü ve galibiyetle bittigi için emin ol sizin posizyonlar kadar da tartışmaya açık posizyon çıkar.
    Bizim de kaç yıldır başımızda bu sene biraz umitliyiz. Yönetimler hocayı getiriyor sonra can havli ile %90 kağıt üzerinde kendi istedikleri oyuncuları transfer ediyorlar. Gecen sene yatırım amaçlı çok para harcadınız sonuç yok. Fenerbahçe vitor un istediği 3 oyuncu aldı diğerlerini son saniye yönetim çekti durum ortada Vitor Crespo ve Kim Min Jea yönetimi. Transferleri pert oldu.

Açıkçası bu sene gs nin transferleri kağıt üzerinde iyi ama hem form hem hocayı takmaları konusunda büyük soru işaretleri var ki şu ana durum onu gösteriyor.

Yönetimler ne yapıyor kendi hatalarını örnek için işte bu yöntemler.

• Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım tamam da bir Kayseri ve Konya maçlarındaki istatistiklere bak istetsen.

Kayseri 18 şut atmış 5’i isabetli.
    Biz 12 şut atmışız 3’ü isabetli.

Konya 19 şut atmış 5’i isabetli.
    Biz 18 şut atmışız 4’ü isabetli.

Sana geçen sene 3-0 kaybettiğimiz Kayseri maçının ve 1-0 kaybettiğimiz Alanya maçının istatistiklerini vereyim.

Galatasaray 19 şut 11 isabetli.
    Kayseri 8 şut 3 isabetli.

Galatasaray 17 şut 8 isabetli.
    Alanya 9 şut 5 isabetli.

Kusura bakma ama geçen seneden daha iyi top oynamıyoruz. Galatasaray herhangi bir Anadolu takımından bu kadar şut yemez. Muslera’nın kurtarışları, Gomis’in son saniye golleri ile idare ediyoruz farkında mısın? Sadece XG’ye bakma, bir de rakiplerin bizim karşımızda XG’sine bakmak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu bilet olayı nasıl oluyor ya saat tam 11 de girdim bilet almak için anında tükenmiş

Aboo siz bizim Hande Sümertaş döneminde dönmüşsünüz o zamanlar herkesi suçlu ilan ediyorduk geçmiş olsun yolun sonu kötü Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

İstatistik şirketi neye kime savaş açsın abi sizin tweeti atan adamlar kimse onlar suçlu belki de haklı olduğunuz bir konunun içine etti adamlar yalan yanlış bilgi paylaşarak.

Bir de şu xG mevzusu var GS o kadar xG üretip bizim yarımız kadar gol atamadıysa Mertens+Seferovic+Icardi=0 gol attığı için olabilir mi acaba diye bir düşünmek lazım. Bizim stoper Gustavo 2 gol atmış..

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

📊 Süper Lig'de bu sezon maç başına kalesinde gördüğü gol beklentisi (xGA) en düşük takımlar ve maç başına yedikleri gol sayıları:

🥇 Beşiktaş: 0.73 (1.2)

🥈 Başakşehir FK: 1 (0.33)

🥉 Fenerbahçe: 1.11 (1.11)

🥉 Galatasaray: 1.11 (0.78)

5️⃣ Konyaspor: 1.13

Mevzu geçen sene oynanan bu sene oynanan oyun değil. Mesele gs nin öyle oluşturulan algı gibi fb nin gerisinde olmadığı. Erden Timur bu istatistikleri niçin verdi? Hani diyorlar ya gs ne oynuyor da var devreye girecek? Adam da diyor ki oynadığımız oyun ortada, biz de en az hatta daha fazla rakiplerimizden fazla ceza sahası aksiyonuna giriyoruz, var lik hiç mi pozisyon olmuyor, bu nasıl bir tesadüf diyor. Yoksa hadi bize penaltı uydurun demiyor. Sen hakem olarak bizim hakkımızı ver, biz yine yenilelim. Mevzu kazanmak kaybetmek değil, mevzu adil olmayan kararlar. Ve özellikle de var atamalarına dikkat çekti. Var odası hiç değişmeyen tek takım biziz. Bu nasıl bir tesadüf diye soruyoruz. Açıklama yaparlarsa seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Programı falan izlemedim.Cok net birsey sormak istiyorum.

Erden Timur TS itiliyor, faullerle uydurulan penaltılarla mac kazandılar,Giressun macında BJK ya 2 puan hediye edildi dedi mi?

• Adam çıktı var'da sıkıntı var dedi, güzel güzel insan gibi açıkladı, hala buraya gelmiş bize benzediniz falan diyorlar. Öteki diyor oynadığınız oyuna, attığınız gole bakın diyor. Yok yani demek ki kafalar basmıyor anlatılanı anlamaya, 100 kere anlatıldı çünkü mevzuların farklı olduğu. Biz ne anlatıyoruz, bunlar ne anlatıyor, holiganlık bütün beyni etkilemiş, adam hala biz şu kadar gol attık istatistiğimiz şöyle diyor. Troll ve alaycılara alıştık şimdi bir de laftan anlamayıp aynı şeyi 100 kere yazan cahiller çıktı, Allah sabır versin bölümdekilere. Var Galatasaray maçlarında bakması gereken pozisyonlara bakmıyor kardeşim, 1 değil 2 değil 3 değil, daha nasıl anlatılır size artık bilmiyorum.

• cemele C kullanıcısına yanıt

Üretemiyor muyuz? xG nedir biliyorsunuz dimi? 0,70 xG değeri olan penaltıları çıkarınca ligde en çok gol beklentisi üreten takım gs...bu mu üretemeyen takım? xGA da yani rakibe verilen gol beklentisinde de fb ile aynı. Abdülkerim arkası otoban olmuş ya hani o yüzden söylüyorum.

Hani hiç öyle gs ne oynuyor da hakem konuşuyor de elik bir durum yok. Uçan kaçan fb den daha iyi istatistikleri var. Daha iyi olmalı mı? Elbette.. Ama bu şu durumu açıklamıyor. Bizim var odası neden hep aynı hakemlerden oluşuyor ve 9 maçta neden hiç devreye girmedi?

Burada genel kanı şuydu ki siz de lafı aynı yere getirmişsiniz. Deniliyor ki gs rakip kaleye mi gidiyor da var devreye girsin. Bugünkü istatistik mevzusu da buradan çıktı. Diyoruz ki gayet de rakip kaleye gidiyoruz, hattâ rakiplerimizden daha çok aksiyona giriyoruz, veriler ortada. Ve soruyoruz, kardeşim bu kadar rakip ceza sahasında aksiyona giren takım nasıl oluyor da var dan hiç sonuç alamıyor? Bunun olasılığı nedir yani? Ki sadece olasılık da değil, kare kare pozisyon da koyduk, bakın o takıma aynısı verildi bizde var uyudu dedik. Demedik ki penaltısı verilen takımlara artık vermeyin. 2 şeyi merak ediyoruz, ilki neden hep aynı hakemler ikincisi neden var başkalarında devreye giriyor da aynı pozisyonda bizde girmiyor. Bu kadar.. Ve şunu ekliyoruz, gs ne oynuyor ki diye bir mazeret kabul etmiyoruz, veriler ortada

• Rai-gy kullanıcısına yanıt

''Var'' madem Galatasaray'ın pozisyonlarına bakmıyorsa bizim 3 tane atıp mis gibi uyku çektiğimiz gece sinsice twitter'dan paylaşım yapılmayacak. Gidin kendi hakkınızı arayın, size aramayın diyen mi oldu ? Bizi suçlu göstermeye çalışmanızın sebebi nedir ? Haksız penaltı mı almışız ? Kötü mü oynayıp kazanmışız ? Galatasaray Kayseri'nin ardından yapsa kimse laf etmeyecek zaten, biz 3 atıyoruz ses sizden geliyor. Bugün diyor ki Fener'e laf etmedim kendileri üstüne alınmış yok yangın mangın. En sonda da diyor ki Adana'dan değil Fener'den bahsediyorum. Biz adamın asıl yapmak istediğini anlıyoruz, sen anlamak istediğini anlamışsın. Desin ki var bize çalışmıyor, yalan istatistikle ''BAKIN İŞTE BİZ DE FENER KADAR OYNUYORUZ YALAN MI SÖYLİCEM, BİZE DE PENALTI LAZIM'' muhabbetine getirdi, yalan olduğu da belli oldu iyice rezil oldu zaten.

Umarım ben sana tekte anlatmışımdır durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 20 Ekim 2022; 23:5:5 >

• Derdim polemik degil ceza yeme niyetim de yok.

Ben Erden Timur u bir ligin bassında FB macında aleyhine konusurken gordum bir daha gormedim.

Eger ki Erden Timur gercekten samimiyse cıkıp TS maclarından sonra konusmalıydı,Giresun macında da konusmalıydı.

Bunu yapmıyorsan kimse samimiyetine inanmaz G lılar dıısnda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 20 Ekim 2022; 23:11:7 >
  • th3mpo kullanıcısına yanıt
    Biz 3 atıyoruz ses sizden geliyor nedir ya? Kayseri maçında ilk dakika penaltımız verilmemiş, önceki haftalarda kaç tane pozisyonda VAR çalışmamış ama fener oldu mu anında çalışıyor. atağa kalkan rakipleri döve döve indiriyorsunuz kart yok bir şey yok, kimi örnek gösterecek, bu şekilde lider başka x takım olsa o gösterilirdi. Sen önce bir maçlarını düzgün izle, 3 atmışız rahat uyku çekmişiz falan, 1 yenilgiye bakar uykularınızın kaçması merak etme.

• th3mpo kullanıcısına yanıt

Sizin ankaragücü maçından sonra açıklama yapılması şu yüzden olabilir mi? Hani dirsekler, eller havada uçuştu ya sizin maçta, hani birebir aynılarında var gs aleyhine kararlar vermişti ama sizin maçta kulağının üstüne yattı ya. Bu standartsızlıktan ve adaletsizlikten olabilir mi? Soruyorum sadece.. Mesela aynı pozisyonlarda bize çıkan kırmızılar size de çıksaydı, bence bizim siteden bir açıklamakta gelmezdi. Derdik ki "Demekki hakemlerin bu sene standartı bu, en azından herkese aynılar, sadece bize karşı değiller" bunu der geçerdik. Ama bizim maçlardaki aynı ve benzer pozisyonlara 180 derece ters karar çıktığı için evet bu bir sorun oldu ve açıklama yaptık var mı? Site bizim değil mi?

Ve inatla üzerinde durulmayan mesele... Neden bizim var odası hep aynı isimler? Ve neden hiç devreye girmiyor bu var? Biz de oyunu en az rakiplerimiz kadar rakip ceza sahası içerisinde oynuyoruz, hiç mi var lik olay olmuyor? Meselenin bam teli burası...Yoksa ona taç verilmiş buna penaltı çalınmış çok basit mevzular. Biz çok daha vahim bir organizasyondan bahsediyoruz. Tesadüf denilemeyecek kadar acayip atamalar var. Aynısı geçen sene de vardı. Hakemin biri bizim lehimize bir hata yapınca 3 ay maç alamadı. Meslektaşları bunu görüp sırf maç alıp para kazanmak için bizim maçlara ön yargı ile geldiler. Kaç tane örneği var. Zorbay "lan" dedi oyunculara, ödül olsun diye fifa kokartı vermeye kalktılar. O hakem şimdi fifa nin testlerini geçemiyor... Organize kısım burası işte. xG mis penaltıymis falan başka şeyler. Hak eden kazansın ama bu işler mide bulandırıcı.

Eminim sizin de verilmeyen penaltınız ya da aleyhinize onlarca karar vardır. Ama siz çıkıp şey diyemezsiniz mesela neden var odası hiç değişmiyor ya da neden var 1 kere bile devreye girmedi diyemezsiniz. Bu mevzu başka mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 20 Ekim 2022; 23:25:25 >

• Rai-gy kullanıcısına yanıt

Ya sana diyorum ki Kayseri maçından sonra penaltın verilmediyse neden Ankaragücü - Fener maçını bekliyorsun ? Paylaş o an. Yık sosyal medyasını. Biz puan kaybetsek paylaşmayacaktına çıkıyor sonuç. E demek ki hakkını aramıyorsun, Fener yenince hakkını arıyorsuna geliyor olay. Ankaragücü maçında verilmeyen penaltımız var. Onun için de hakkımızı arayabilir mi Erden bey.

Kim döve döve indirdi rakipleri de kart almadı ? Sizin Melo'yla karıştırdın herhalde bir sezon boyunca tüm rakibi tekme tokat dövüp kartsız bitirmişti koca sezonu siz de burada gülüyordunuz. Şimdi hak aramaya geçmişsiniz. Bu şekilde lidermiş, bi İrfan'ın pozisyonu vardır o da sarı. Bu şekilde lider ne demek. Aç izle dostum maçları böyle duyup duyup gelme. Az futbol görsün gözün eğlen. Okan baymıştır seni. Seferovic falan harbiden sıkıntılı sana hak veriyorum.

Ben Galatasaray'ın hakkı yeniyor/yenmiyor demiyorum. Penaltısı verilmiş/verilmemiştir. Galatasaray topu bize atıyor. Taraftarını kandırıyor. Çıksın hakkını savunsun. Desin ki bizim pozisyonlarımızda var'a gidilmiyor. Bitti. Liderlikteymişiz diye gösteriliyormuşuz falan filan ne alakası var. Kayseri maçında penaltın verilmemiş, lider biziz diye bizim maçımızı mı bekliyorsunuz. Sana hata yapıldı mı ? Yapıldı. Bitti kardeşim sana ne liderden, sonuncudan. Bastır paylaşımları sosyal medyada aynı gün içerisinde. 1 tane paylaşım yapılmadı ya. Okan hata mata cart curt dedi taraftar bile sallamadı adamı. Erden o gün açıklama yapsın. 2 tane yalandan istatistikle kandırmasın, desin ki bizim penaltımız bilerek verilmiyor. Yok isimleri aldım açıklayacağım falan zamanında sizin Abdulrahim de öyle demişti. Konuşmalar elimizde falan sonra 3 ay televizyon karşısına çıkmamıştı ve sene sonu da tahmin et kim şampiyon olmuştu.

Valla keşke canım Erdenim Galatasarayım geçen sene Ts güle oynaya şampiyon olurken de 2 tane tweet atsaymış. Halbu ki çok beter şekilde liderdi bu takımlar, tam senin dediğine de uyuyor. Acaba neden açıklama yapılmadı. Veya senin bu Adaletçi Avengers ruhun, Burak Yılmaz yalandan Bjk maçında penaltı alırken, sizin şampiyon olmanız bu yolla sağlanmışken rahat mıydı ? Dedin mi adalet istiyoruz adaleeğet diye ? Demedin. Yani kısacası git kendi hakkını ara, biz de aradık, Beşiktaş da aradı. Cocu döneminden beri paramparça etti hakemler bizi. Ben bir kere oturup Gs için slayt hazırlandığını görmedim ya ne rezilliktir Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• Burada millet Galatasaray gol atamıyor diyor da bize karşı panter kesilen kalecileri çabuk unutmuşsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt

Huso ali Koç beinsporta catacak kadar düştüğünde ne tepki veriyordun acaba

• Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

Şimdi yalan yanlış konuşmaya gerek yok, birincisi dirsekler diye, eller diye bir şey yok.

İrfan'ın dirsek pozisyonu var ki maksimum o hareket sarı. Adam topa çıkmamış, futbol biliyorsan konuşalım seninle.

Eller dediğin çoğul pozisyonları bilmiyorum. Valla biz kaç tane el yaptık öyle bir anlatıyorsun ki Ankaragücü'nün 4-5 tane penaltısı çalındı herhalde. Erden'e inanan sana da inanır zaten merak etme. Pozisyonları bekliyorum çoğaltarak yazdığın. Bu bir.

İkincisi, şimdi diyorsun ki bu Var odası hep aynı isimler. Ben buna haksızsın demiyorum ki, hiçbir Fenerli de demez. Bizim dilimiz sizden katlarca fazla yandı merak etme. Eee haklısın hocam git Kayseri maçı bittiği gibi ne var bu odada diye başlat paylaşımları. Erden diyor ki isimleri biliyorum tamamı olana kadar açıklamayacağım falan. Buna inanan 1 kişi var mı burada ? Kritik bir ismin açıklanacağına inanan ? Yok. Varsa da köprü satarım.

Bize verilmeyen penaltılar, aleyhimize onlarca karara biz Var geldiğinden beri Cocu döneminden beri alışığız. Ben de izlediğimi biliyorum. Ben size haksızsınız demiyorum, yahu bizi bırakın gidin hakkınızı arayın. Öyle bir lanse ediliyor ki Fener hak yiyerek kazanıyormuş gibi. Biz şu an ligin en iyi top oynayan takımıyız, hak falan yediğimiz de yok. Objektif olan herkes görür bunu. Ben hala oyunumuzu maksimum beğenmiyorum, çok daha iyi yapacaktır Jesus kafasındayım, ligdekiler kötü diye de geçerli olabilir bu. Yani öyle istatistik göstererek bakın gördünüz mü valla Fenerden farkımız yok deme çabasını belli bir IQ üstünde olanlar anlar zaten. Adamın derdi Var bize yanlış yapıyor değil, vallahi bu olsa diyeceğim ki herkes gitsin hakkını arasın. Gerçekten varsa böyle bir şey bana bir yararı yok. Ben Melo'yla eğlenenler gibi eğlenmem. Herkes hakkını arasın. Ama adam tüm program Fener'i konuşuyor, ben Fener'den bahsediyorum diyor. Olmuyor. Bizim adımızın geçmesine bile gerek yoktu. Var odası neden aynı, Kayseri maçında penaltı neden verilmiyor, ben isim biliyorum açıklarım diyip bitirse programı hiçbir Fenerli laf söylemeyecek. Ama istatistik mistatistik kasmışlar yalandan falan yani komik. En son ben Adana hakkında konuşmuyorum Fener hakkında konuşuyorum diyerek Fener ligi almış gibi dizayn. Valla çok övülen Adana'ya bir tane hakem hatası olmadan kaç tane attık açın izleyin kardeşler.

Erden okların yavaş yavaş ona da geleceğini bildiği için hazırlığı yapmış önceden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 20 Ekim 2022; 23:42:47 >

• Ali Koc ultra kibar adam bir yavuz yuzunu goremedik daha...

Penaltı raporu demissin biraz objektif ol ya son dakiklar ile attıgın 8 gol ile 28 gol atan FB ile aynı puandassın.

FB,BJK deli gibi basıyor,kosuyor sen yuruyorssun nasıl penaltı olacak?

• 
Sayfa: önceki 15651566156715681569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.