Şimdi Ara

X-box 360 mı? Playstation 3 mü alim yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Yeğenime doğum günü hediyesi alıcam x-box 360 mı alim yoksa play station 3 mü alim kararsız kaldım 1 hafta sürem var beni aydınlatırsanız sevinirim paramı çöpe atmak istemiyorum

• Forumda aynı soru yüzlerce kez sorulup konuşuldu. Önceki postları okuyabilirsiniz.
  • tartışma konusu yaratcağı için bu konu kitlenir bence
  • Konu Kilitlenir :)
  • Okudum ve dediğiniz gibi sadece tartışma ortamı oluşmuş hangisini alim şaşırdım
  • Yeğenin küçükse ingilizcesi falan yoksa ps3 al.Ancak olgunsa xbox al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 15 Ekim 2010; 21:27:20 >
  • Xbox almalısınz.Hem oyun hemde fiyat yönünden uygun.Ayrıca Online oyun sistemi daha kaliteli ve birçok oyunda görüntü kalitesi PS3'ten daha iyi.Ayrıca ben olgunlukla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca zaten ikisi de ingilizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sickle Hammer -- 15 Ekim 2010; 21:30:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

Yeğenin küçükse ingilizcesi falan yoksa ps3 al.Ancak olgunsa xbox al.

Pim çekildi, siper alabiliriz.
  • Aslında tarafsız yorum yaptım iki konsolunda kullanıcısıyım.Xbox için ingilizce falan gerekli o yüzden demiştim.
  • arkadaşın dediği doğru ps3te livedı zarttı zurttu yok daha az ingilizce ister o yüzden ps3 al vede
  • Çock 12 yaşında benim derdim hani oyunları açar açmaz ne bilim o tip problemler yaşanmaması ve oyununun piyasada bulunması her yerde bulunması
  • Xbox al ps3'te korsan oyun çok zor uğraştırır xbox al
  • peki bunun oyunları hemen hemen yer yerde var mı oyun derdimiz olmasın bide
  • o zaman git ps2 al biz nerden bilelim nerde oturduğunu önce bir tam yaz beklentilerini felan.
  • YAzdığımı okumadın sanırım oyunu açma açmama gibi sorun ve oyunlarının kolay bulunması dedim önemli olan bunlar yani olağanüstü isteklerim yok sonuçta çocuk oynicak bunu
  • Xbox 360S al. Ben çok çok çok memnunum. Fifa 11 atıyorum. Fakat halı saha maçı gibi. Herkes forvette. (:
  • Tamam kardeşim ondan alırım allah razı olsun iyi yada kötü yorum yapanlara teşekkür ederim
  • xbox komplex gelir ona sen ps3 al. Eğer sen oynayacaksan xbox al derdim ama gerekyok git 2. el bi tane ps3 al . Sonuçta ufak çocuk ne kadar anlarki :D
  • lbette xbox alın gayet iyi yeni kasalarda ısınma,kızarma,ışık felan hiç biri yok kesinlikle xbox ALIN.
  •  X-box 360 mı? Playstation 3 mü alim yardım lütfen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.