xbox komplex gelir ona sen ps3 al. Eğer sen oynayacaksan xbox al derdim ama gerekyok git 2. el bi tane ps3 al . Sonuçta ufak çocuk ne kadar anlarki :D
işte bizide böyle kandırıyolardı küçükken :D tartışma çıkmadığına göre bende yorum yapayım arkadaşların dediği gibi çocuk oynicak sonuçta 2. el bi ps3 işini görür xbox çok uğraştırır ilk başta sonra alışır tabi ama ne biliyim birader istediğini al işte ya
Ps3 al 12 yaşındaki kişi pek anlamaz xbox 360'dan gibime geliyor.Ps3 oyunları her yerde var.Cd yi tak oyna tarzında bir konsol.
tetris al cocuk aksın
quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
tetris al cocuk aksın
oyun yönünden xbox.oyunları bulmak dahha kolay ve ucuz
arkadaşlar ps3 kırıldı dime
Bu konu daha önce yüzlerce tartışıldı hatta bazıları kanlı çatışmalara döndü. Bu yüzden yine gereksiz tartışmaya yol açmak yerine üst taraftaki arama butonunu kullanabilirsin.
Karar verdim ps3 alıyorum yarın Teşekkür ederim hepinize
Doğru seçim yaptın eğer kendine alıcaksan xbox al ama küçük birine ps3 daha iyi gider;)
Küçük çocuk ya yanında bide pes alırım oynasın dursun :D
Çocuk madem ufak PS2 alın gitsin.
O kadar küçük değil 12 yaşında ve belli bir İngilizcesi vardır diye düşünüyorum. Pek oyun beğendirebileceğinizi sanmıyorum çabuk sıkılıyorlar bir oyundan. Hemde orjinal oyun alacak kadar gücü olduğunu sanmıyorum, harçlıklarını biriktirse iki ayda ancak bir oyun alabilir. Tabii çocuğada bağlı şimdi çoğu kişi oyunları grafiklerine göre yorumluyor, ama bazılarıda öyle değil. PS2 de olabilir ama grafikte istiyorsa xbox360 daha mantıklı.
bunun oynamak istediği oyunlar call of duty pes var bide nfs shift var yeter ps3 atariye kadar düşürüceksiniz yoksa :D
O yaştaki çocuğun PS3 kullanması pek de mantıklı gelmiyor bana açıkçası. Oyun kültürünün oluşması adına biraz eski konsollar ile başlasın.
Öyle damdan düşer gibi PS3 veya Xbox almayın bence.
Bana kalsa ciddi ciddi atari aldırırım da neyse.
Buda ayrı bi görüş ama o kadarda değil yani atariyi ben ilk okul zamanımda bile beğenmiyodum şimdiki nesile para versen oynamaz
ikisini de alma bence nintendo ds veya psp al napıcak ufacık çocuk kocaman konsolu
Tetris alim kardeşim :D
Yeğenin 12 yaşındaysa tavsiyem Fw'li bir Xbox 360 alman Ps3 alırsan oyun bulma problemi olabilir.
X-box al.PS3 oyunları pahalı zaten.Yeğeninde şurda burda çalışıp PS3 oyunu alacağını zannetmiyorum.Fw'li bi X-Box 360 tavsiyem.