Şimdi Ara

x box 360 bilgisi olan veya kullananların dikkatine...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wii veya x box 360 arasında kaldım. Biraz araştırdım benm kullandıgım hepsiburada ve gittigidiyor da x box konsol bulamadım. O yüzden de almakla almamak arasında kaldım. Çok yaygın değil mi daha? x box daha çok hosuma gitti kumandaya gereksinim duymadan kendi hareketlerinle oynayabiliyosun. Nerden temin edebilirim?
    Ve en önemlisi tavsiye eder misiniz? Kullanan var mı?

• Gameboy al dostum. Oyuna hakim olursun hemde Windows Live Messenger'a da girebiliyorsun. Arkadaşlarla kullanıyoruz. Tavsiye ederim.
  • bence atari al en son 10bin in bir ler çıkmıştı
  • Wiiyi salla derim, xbox al.
  • xbox mı xbox360 mı?
  • yeni konsolu bekle derim.

xbox xxx
  • ne zaman çıkacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wii'yle karşılaştırılacak cihaz değil ki Xbox. Hangisinden keyif alabileceğini düşünüyorsan onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: emel26

ne zaman çıkacak?

01,03,2009 da çıkıcak diyolar ama bekliyoruz bence bekle sende, yeni konsol düşünce gücüyle çalışıcak diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emel26

Ayrıca casper değil jasper o

alacağın cihaaazın linkini yolar mısın ona göre yorumlar artar
  • emel'i repleyin arkadaşlar. terazisine tıklayın
  • 360 al keyfine bak yaaa sen niye yoruyorsun kendini..
  • wii de karar kıldım tsk ederim
  • hocam xbox 360 ve wii çok farklı cihazlar , xbox 360 çok güçlü bi sistem , grafikleri çok iyi ,online özellikleri çok üst düzeyde , tabii bu konsol alırsan kesinlikle bir hd tv veya iyi bir monitörün olması lazım , wii xbox 360 kadar güçlü değil ama hareket algılayıcısıyla biraz daha eğlence amaçlı , hani grafikler iyi olsun diyorsan kesinlikle xbox 360 yok ben arada eğlence amaçlı alıyorum diyorsan wii al. Yanlız natal projesiyle wii gibi özellikler kazanacak haberin olsun
  • yaw ne gg si falan hikaye bunlar git hemen atik ten al xbox ı en son çıkanlardan satıyo fiyatıda 450 tl nakit kargo yoluylan alırsan her yere +10 tl ödersin o kadar
  • xbox al derim wii yakında tarih olucak xbox natal geliyor istersen briaz arastır youtubeda natal diye yaz agzın acık kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonay

xbox al derim wii yakında tarih olucak xbox natal geliyor istersen briaz arastır youtubeda natal diye yaz agzın acık kalırsın

xbox 360 a baktım ben videosuna hareketi algılıyo çok güzel natal da böle bişey mi 360 ekimde çıkıyomus hareket algılayıcılı
  • yaw belki ciddi biridir niye hemen dalga geçiosunuz kardeş hareketle oyun oynayacagın wii görüntü kaltesi kötü oyun zevki fazla, eger param yok kopya oyun oynarım diyosan xbox360 al istanbuldaysan ankaradaysan git elden al daha ucuza olur gitti gidiyor gibi sitelerdekine güvenme vs vsvs
  • emel 26 kimin fake i sin açıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: counterdoctor

yaw belki ciddi biridir niye hemen dalga geçiosunuz kardeş hareketle oyun oynayacagın wii görüntü kaltesi kötü oyun zevki fazla, eger param yok kopya oyun oynarım diyosan xbox360 al istanbuldaysan ankaradaysan git elden al daha ucuza olur gitti gidiyor gibi sitelerdekine güvenme vs vsvs

wii çok mu kötü ya görüntüsü ben elımde raketle tenis oynamak istiyorum mesela ya da jimnastik var bunlar için istiiyorum wii ben de ps3 var little b planet bile geçemiyorum oyunları :) o yuzden sıkıldım bana öle bişey lazım xbox 360 suanda ps3 gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11birsorubircevap -- 1 Mart 2010; 16:33:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.