Şimdi Ara

X-530 YER SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X-530 UMU MASANIN ÜSTÜNEMİ KOYAYIM YOKSA ALTINAMI , HANGİSİ İYİ OLUR DUVARIN YANNIDAMI NERDE

• Oda nın boyutuda önemli benim oda salon kadar olmasada baya geniş tavan olarakta geniş ama benim odada heryerde dolap olduğu için duvara monte edemedim. Belki görmüşssündür ses kartı ayarlarının bir yerinde resimle 5.1 sistemin yerleşim şekillerini göstermiş o şekilde yaparsan daha iyi olur bende o şekilde kullanıyorum çünki artık gerisi sana kalmış kolay gelsin...
  • odam 10m. kare civarı tam atkamda dolap var zaten onun üstündede 2 arka hopar. var , sağ altımda ise bass hop. mevcut
  • bende odanın yerleşimi yüzünden eşit uzaklıkta yerleştirememdim uyduları
  • zaten x-530 un kabloları sandığmdan kısaymış :-) arkaya zor yetiti valla , yokmu kimsede x-530 yerleşim planı
  • bilgisayar masamın yeri dolayısıyla tam arkamdaki cephe full cam.. bu yüzden biraz köşelere koymak zorunda kaldım rear ları :(.. frontlar bilgisayar masamın köşelerinde, center monitör üstünde.. woofer ı ise ilk başta masanın altına koymuştum fakat bi tavsiye üzerine oturuş planına göre yere ve masanın sağ tarafına (belli bi miktar aralık bırakarak) koyunca daha iyi bass aldım. gerçi bu sefer de kablo sorunu oluyo ama yapabilirseniz ne ala..

x530 kabloları çok kısa ya
  • subwooferı zaten masanın altına koy. frontlar ve center ı masaya rearlarıda uzatma kablosuyla arkalara duvara as. ses kartınlada sana göre en uyumlu sesi ayarlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

odam 10m. kare civarı tam atkamda dolap var zaten onun üstündede 2 arka hopar. var , sağ altımda ise bass hop. mevcut

valla kardeş benim odada 9-10 metre kare bişey.z-5300 tıktık oraya ölee yatıyo..yazın bakalım x-530 alacak gibiyim z-5300 salona çıkaracam kışın napacaz sinema izleriz artık evde.neyse sorunla pek alaksı yoktu bunun.woofer kesinlikle kapalı biyerde yani masanın altında dursun böylece daha iyi bass elde edersin ön iki uyduyu duvara asabilirsen iyi olur merkezide hatta hepsini duvara asabilsen çok çok iyi olur ben uyduların ön ikisini duvara astım,merkez monitör üzerinde,woofer masanın aldında ve çok çok iyi ses veriyor böylece,arkaları sehpaları üst üste koydum onun üzerinde duruyorlar çok dandik bi görüntü ama ne yapalım..

• woofer ı masanın altına koy,en iyi performansı böyle alırsın.diğerleride zaten sıradan konfigürasyon.rear lar arkada(duvara olabilir).front lar monitörün yanına yada duvara aslınabilir.center da monitör ün üstüne...
  • subwooferlar her zaman yerde olsun daha güçlü bass verir.
  • +1 strafer

ayrıca imzana taptım. msn avatarım yapıyorum bu fotoyu
  • ok tam da öle yapmıştım bende ,thx.
  • x-530 un uydularında kaç mt kablo uzunluğu var?
    Ayrıca oyun oynayacak birine x-530 gider mi?
  • 5.1 amacı o zaten,surround keyfi yaşatmak.ister cok iyi oyuncu olsun,ister film meraklısı olsun,x530 kaliteli bir set
    quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

x-530 un uydularında kaç mt kablo uzunluğu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 11 Aralık 2005, 21:25:31 >
  • herkes wooferı masa altı yap diyor ama ben masamın altında pek verim alamadım doğrusu gerçi masam da büyük biraz 2.80-1m yaklaşık
    bu yüzden şu anda sol çaprazımda yaklaşık 30 derecelik açıyla duruyor bunu deneyerek buldum tabi bence her oda koşullarına göre yerler değişiyor
  • asıl önemli olan yerde olması,bazıları sehpa yada masa üzerine koyuyor,bu cok yanlış
    quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

herkes wooferı masa altı yap diyor ama ben masamın altında pek verim alamadım doğrusu gerçi masam da büyük biraz 2.80-1m yaklaşık
    bu yüzden şu anda sol çaprazımda yaklaşık 30 derecelik açıyla duruyor bunu deneyerek buldum tabi bence her oda koşullarına göre yerler değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 11 Aralık 2005, 21:27:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

x-530 un uydularında kaç mt kablo uzunluğu var?

Daha önce ölçmüştüm 4 yada 4,5 metre falandı sanırım kısa sayılır.ama set çok iyi.filmlerde oyunlarda müziklerde çok iyi performans alıyosun.
  • 4-4.5 metre benim oda(3mtX3.5mt) için süperr.
    Teşekkür ederim.
  • Sub-woofer'ın yeri her zaman için odanın ön uyduları koyduğunuz iki köşeden biridir. Yani sağ ön veya sol ön köşedir.
    Masa altı köşeler kadar verimli olmasa da köşeler müsait olmayınca mecburen tercih edilmelidir.
    3. olasılık olarak da film izlemek için oturulan yer kanepe gibi geniş bir yerse ve arkamızda alan varsa, kablolar da elverişliyse kanepenin yan taraflarından bir kenara sub konabilir. Yani ön değil arkamızda kalacak şekilde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

asıl önemli olan yerde olması,bazıları sehpa yada masa üzerine koyuyor,bu cok yanlış
    quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

herkes wooferı masa altı yap diyor ama ben masamın altında pek verim alamadım doğrusu gerçi masam da büyük biraz 2.80-1m yaklaşık

nasıl yanlış yani??bana görede masa altında woofer yanlış ben illa masa üstü olsun demiyorum ama deneme yanılma en iyi yöntemdir ben denedim en iyi masaüstü işte bukadar basit
    (masa üstü yaptım diye ceza almayım şimdi forumda)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.