Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Temmuz 2019; 10:6:35 >

• Bilmiyorsan rol yapacaksın kardeşim. Ekranda orda burda gördüğün ünlü yakışıklı özgüveni yüksek birini seçeceksin ve sanki sen oymuşsun gibi hareket edeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Bilmiyorsan rol yapacaksın kardeşim. Ekranda orda burda gördüğün ünlü yakışıklı özgüveni yüksek birini seçeceksin ve sanki sen oymuşsun gibi hareket edeceksin
    Sunger Bob’u ornek aliyordum zamaninda ama sonra gercek olmadigini ogrenip bosluga dustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bilmiyor bilmediğini de kabul etmez biliyormuş gibi davranır sen de oyle yap
    Her ortama gir hata yapsan bile bunu bilen insan sayısı maksimum 10 kişi olur sonra bu seni rahatsız ederse kendine başka 10 kişi bulursun ve o hatayı öğrendiğin için bir daha yapmazsın İnan bana herkes böyle yapıyor

Bizim bi mühendis arkadaş yeni mezun fabrikada ise giricekdi e haliyle iş hayatında hiç tecrübesi yok ne ogrneecekse fabrikada öğrenecek
    Daha önce fabrikada 20 yıl çalışmış bir abimiz buna öğüt verirken dedi ki:
    Oradaki ustalar teknisyenler sana sürekli ecvabiji bildikleri sorular sorar bilmediğin birşey olursa işim var diyip kaç yoksa kendilerini senden yüksek görürler demişti

Umarım anlamışsındır

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Sunger Bob’u ornek aliyordum zamaninda ama sonra gercek olmadigini ogrenip bosluga dustum.

Alıntıları Göster
    Hehe çok komik alemsin karşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Hehe çok komik alemsin karşim

Alıntıları Göster
    Komiklik degil, yasanmis hikaye. Sanki yasanmasi imkansiz bir sey anlattim.

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    3 yıl önce açıldı
    f(-|x|) Grafiği????
    5 yıl önce açıldı
    x
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı durumdayım,gerçekten yoruyor insanı. psikiyatriden randevu aldım, umarım işe yarar.

• İnsan davranışlarında bazı ahlaki meseleler hariç zaten siyah-beyaz gibi net bir doğru-yanlış ayrımı yoktur zaten. Bizi biz yapan o aradaki griler. Protokolleri takip etmiyoruz. Kendiniz olmaktan çekinmeyin. Garipseniz garip olun garipsin desinler. Sizi öyle sevecek insanlar da olacak.
  • Güncel

• aga sen acı ve korku yasamamasın ki birinin telif hakkını ihlal etmeyi aglayacak kadar korkunc sanıyorsun insallah allah daha büyük acılar yasatmaz sana onları nasıl kaldıracaksın ?
  • Sucluluk duygunu as. Kendi kendine telkin yap. Ya soyle olursa diye dusunme, simdiye odaklan ve Simdi ne yapabilirim diye dusun hep. Telif haklarini dusunme onlar yerine kendini dusun ve saglikli ego gelistir. Kendine bak, sanane elalemin telifinden? Umutlu ol. Gun sonunda dusundugunnnegatif seylerin sana ne getirisi ve ne goturusu oldugunu dusun. Getirisi yoksa, bunlarin yerine kendine yararli olan seylere odaklanmaya calis. Zamanla duzeleceksin bunlari yapabilirsen. Beyin neye alisirsa onu otomatige baglar, yapman gereken beynini bu sekilde iyi dusuncelere alistirip otomatige baglamak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son up
  • ben 28 yasindayim hala boyle seyler yasiyorum. buradakiler gibi fenafillah seviyesine gelemedim. umutlu ol daha cok zamanin var psikoterapi ve sosyal bir cevre bir nebze iyi geliyor bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sana kimse benim diyeceğimi demez.Sadece Kuranı okuyarak anlayarak bu hayatı yaşayabiliriz.Bizi yoktan var eden bu hayatı tabiki bizden daha iyi bilir.Aslında ölümde bu varoluşun anlamın kanıtı.

• Neden bu kadar suçluluk duygusu çekiyorsun onu anlamadım ben. Başından daha önce böyle birşey geçti mi? Karakol, polis vs. ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasihatla falan düzelecek bi durum değil. Dediğin şikayetler bir çok insanda vardır. Kaygı bozukluğu ve takıntı bunlar psikiyatriye git epey azalma olur tedaviyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu alttaki kutucuğu yaşıyorum.
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    yok hayır yaşamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.