Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 25 Temmuz 2019; 16:46:10 >

mezunum 230k yaptim geçen sene umarım bu sene başaricam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Kuzey Kıbrıs kampüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://m.youtube.com/watch?v=FZ7JBr64fH4

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 110k'dan mezunum hedefim 20k.

Yani sanki kendime güveniyorum ana inanmıyorum gibi. Kendimi orada hissedemiyorum, kendimi oraya ait hissedemiyorum. Bazen yaparım ya diyorum, bazen 20k ne abicim kafayı mı yedin diyorum. Bazen senin 20k dediğin sıralamalarda insanlar mezuna kalıyor mutsuz oluyor diyorum bazen de sen zaten onlarla yarışamazsın ki diyorum.

Hedef)

1- Boğaziçi veya Bilkent Fizik (kararsızım, sıralamayı yaparsam ciddi düşünürüm)
    2- ODTÜ Fizik

Allah bana Boğaziçi mi seçeyim Bilkent mi seçeyim derdi versin, lütfen. Bir dert istesem bunu isterdim sanırım.
    x
    2 ay önce açıldı
    x
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim 9 10 11 boş geçti genel olarak. 11in yazinda uni sınavinin onemli olduğunu kavradim. Biraz geç oldu ama 1 yil vaktim vardi. Basladim calismaya, öyle böyle bir seyler yapmaya calisiyorum ama iste aliskanlik olmadigi icin konsantre falan olamiyorum. Neyse okullar acildi herkes ygs yi bitirmis falan vay anasini dedim. O aralar evde sifirdan geometri ogreniyordum zevkli gelmisti. Okulda da dersleri dinleyim birseyler kaparim diyodum. Sonra denemelere falan girdik ben ve benim gibi arkadaslar hep sonlardaydik sinifta. Moraller de çöp oluyordu tabi. Daha aralik ocak aylarinda mezuna kaliriz en kotu fln konusuyoduk. Sonra bahar aylari geldi tabi havalar isindi falan ben iyice saldım calismayi o aralar. Sadece geometride biraz iyiydim ve tyt matematik - turkce iyi geliyordu. Ayt koca bir bosluktu. Calissam aslinda 2 3 ay vaktim de vardi baya halledilebilirdi belkide. Ama nisan gibi kız işlerine falan bulastim. Sinava 1 ay kala artik korkmaya baslamistim. Youtube'dan ayt fen ve matematik derslerini izlemeye basladim. Soru cozmuyordum sadece video ve biraz not aliyordum. Sinav gecesine kadar bayağı calistim oyle.

Sinava girdik, tyt de zamanimin yetmeyecegini biliyordum cunku adam akilli deneme vs cozmemistim. Oyle de oldu matematikte 10 sosyalde 10 soruya hic bakamadim. Ayt de de bildigim kadariyla yaptim bir seyler.

Sonuç TYT -73K SAY 60K

Bu yil eylul 1 gibi basladim calismaya , dershaneye de yazildim. Sinava kadar elimden geldiginde calisicam. Hedef hamda 5k icinde olmak. Butun mezun arkadaslara basarilar diliyorum umarim hedeflerimize ulasiriz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sene başı hedefim en kötü 100 k yapmaktı ama 370 k yaptım ve mezuna kaldım. Şimdi hedefim 60 k bilgisayar mühendisliği istiyorum

• 3. yılım, iyi hissetmiyorum. Artık her sözden, her bakıştan anlam çıkarıp kendimi üzer oldum. Dahası ailemden biri ima ile laf dokunduruca tek kelime dahi edemiyorum. Ya kendimi odaya kapatıyorum ya da kulaklığımı takıp ayaklarıma kara sular inene kadar yürüyorum. Ağlayamıyorum da artık. Hedefim herhangi bir devlet tıp

Özelden yoğurt siparişi alınır.
  • Ne yaparsanız yapın 1 seneden fazla uzatmayın mezun senenizi. İstediğiniz bölüm olmak şartıyla neresi tutarsa gidin, yatay geçiş için uğraşın, kendinizi geliştirin.

CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro
    MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 21:1:13 >

Orijinalden alıntı: Yoğurtlu Ayran

Hocam bence bu sene kazanacaksiniz ben inanıyorum!
    Sağ olun hocam

• gencler ben iki sene once mezuna biraktim sayısaldan 74 binden 53 bine cektim hic de calismadim ama isler ilk 30 bin 20 bin dolaylarinda zorlaşıyor yani orda sonra ekstra isler baslar en basta her şeyi goze alın ardından düzenli bir sekilde çalişmaya hazirlayın kendinizi en önemli şey düzen ben çalışmamış olsam da 2 yıldır bu işin içindeydim hadi başarılar.

• Mezunum. Hedef odtü. Bu sene yapacağıma inanıyorum
    Tyt 31k say 51k

• Mezuna kalmak sabır işidir.İstikrar çok önemlidir.Benim tavsiyem felsefi konulara asla girmeyin sadece hayal edin ve çalışın.Kendinizi deneme sınavları çözerek alıştırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.