|
Ayt 5 yanlışım da fizikten, tyt 37,5 - 17,5 - 32,5 - 17,5 Ayrıca içimi döküp rahatlamak istiyorum. Karbon 14 kararlıdır sonuçta karbon atomu ama bozunuyor diyerek kararlı çekirdekler bozunabilir aldım, açık bir elektroskoba nötr diyebildim hem de sınav tam biterken, Dünya'nın dönüş yönünü ters düşündüm, bu 3'ü birbirinden beter... Demir bilye sorusunu yanlış yaptığıma üzülmedim çok kaliteliydi, ışıkta girişim sorusunda hâlâ saçma buluyorum sonuçta saçaklar kayıyor ve yer değiştiriyor bana soruda birbirleriyle yer değiştirir dememiş. Ayrıca karbonlar arasındaki tüm bağlar özdeştir sorusunu doğru yaptım ama bence yanlış olmalı doğruya doğru. Ben mezunum ve mezuna kalacaklara bir şey söyleyeyim çalışma kapasiteniz neyse odur. Eğer uber şeyler yaşamadıysanız yazın gitsin. 1264'ten mezuna bıraktım (aslında odtü pc gelir diye arkasını yazmamıştım biraz da sinirliydim sınava) ve bu sene güya sabahları bile çalışacaktım fakat geçen seneden bile az çalıştım... Neyse kafanızı ağrıttığım için kusura bakmayın gerçekçi tahminler yaparsanız teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt