Şimdi Ara

www.mobilcadde.com Güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
15.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.mobilcadde.com güvenilir mi? Telefonuma kılıf alacam ama bilmiyorum ne kadar güvenilir

• Görende direk telefon alıyorsun zannedecek kılıf alıyon la altı üstü ne güvenilir mi güvenilmez mi soruyon
  • Tam "Çok güvenilir kardeşim, ben 4 tane aldım ailecek kullanıyoruz" yazacaktım ki kılıf satıyormuş.
  • Hem kredi kartından hem de kapıda ödeme ile alışveriş yaptım. Sorun çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapıda ödeme imkanı var öyle dene istersen ben de öyle alıcam kılıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

Kapıda ödeme imkanı var öyle dene istersen ben de öyle alıcam kılıf

Öyle alacam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

quote:

Öyle alacam galiba

Alisveris yaptn mi hocam mobilcadde den ?bende simdi kilif almayi dusunuyorm ama bu sityi ilk defa gordm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güvenilir site.
  • Kesinlikle Güvenilir . Öğleden sonra sipariş vermiştimi,aynı gün kargoya verdiler.Sonraki gün öğlen geldi.Ürünlerdede sorun yok
  • En güvenilir sitelerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

quote:

Öyle alacam galiba

Alisveris yaptn mi hocam mobilcadde den ?bende simdi kilif almayi dusunuyorm ama bu sityi ilk defa gordm

Yaptım kesinlikle güvenilir

• Ben şimdiye kadarwww.telefonkiliflari.com dan aldım mobil caddeyide biliyorum ama denemedim hiç.
  • 2 kere kılıf aldım sorun yaşamadım.
  • Bionic. kullanıcısına yanıt
    Yakın tarihlerde iki defa sipariş yaptım; her ikisi de çok kısa sürede eksiksiz ve belli ki stoktan teslim edildi (kargoya verildi). Ancaaak:
    1) son siparişimdeki tüm kalemler "mobil telefon aksesuarı" (veya benzer bir tanımlamayla) adı altında faturalanmıştı, gerçekte neyin kaç liradan faturalandığı belli olmuyordu!...
    2) sitelerinde "orijinal Samsung aksesuarı" olarak gösterilen birkaç kalem ürün (şarj cihazı, bağlantı/şarj kabloları) görünümünde kaliteli YAN SANAYİ ürünü olarak çıktı.
    3) genelde karton kutuya koymadan kargonun plastik poşetine doldurup mal gönderiyorlar!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünler 100% orjinal yazıyor.bunula ilgili sorun yaşıyan varmı..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

ürünler 100% orjinal yazıyor.bunula ilgili sorun yaşıyan varmı..?

"Orijinaléden ne anladığınıza bağlı... Orijinal Apple aksesuarı dersek bu Apple tarafından tasarlanan, ürettirilen ve Apple satış teşkilatı içinde pazarlanan bir ürün demektir. Ama tanımı biraz hafifletirsek (genişletirsek), örneğin Belkin tarafından tasarlanıp ürettirilen bir Apple uyumlu aksesuar da bir "marka" olan Belkin açısından orijinaldir. Markası olmayan veya üzerine hukuksuz olarak marka vurulan bir aksesuar da orijinal morijinal değildir ama bu durum o aksesuarın illa ki çöp olmasını gerektirmez!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

ürünler 100% orjinal yazıyor.bunula ilgili sorun yaşıyan varmı..?

"Orijinaléden ne anladığınıza bağlı... Orijinal Apple aksesuarı dersek bu Apple tarafından tasarlanan, ürettirilen ve Apple satış teşkilatı içinde pazarlanan bir ürün demektir. Ama tanımı biraz hafifletirsek (genişletirsek), örneğin Belkin tarafından tasarlanıp ürettirilen bir Apple uyumlu aksesuar da bir "marka" olan Belkin açısından orijinaldir. Markası olmayan veya üzerine hukuksuz olarak marka vurulan bir aksesuar da orijinal morijinal değildir ama bu durum o aksesuarın illa ki çöp olmasını gerektirmez!...

Orjinalden kastim sony sarj cihazi alicam ve bunun orjinalligini merak ediyorum.yari fiyatina vermesi akla bunlari getiriyor.

• hocam ben 2 yıldır alışverişlerimi mobilcadde'den yapıyorum memnunum sorun yaşamadım gayet güvenilir bir site. Orjinal samsung note 3 kılıf almıştım direk genpa kutusu ile geldi, yani orjinal ürünleri v.
    Belki şöyle birşeydir, mesela gold ürünleri yurtdışından getirip burada paketliyor o nedenle ürünlerinin çoğu uygun fiyatlı oluyor. Mobilcadde de bazı ürünlerde bunu yapıyor olabilir. Çünkü bir ürünün açıklamasında hatırlıyorum ürün%100 orjinaldir ama burada paketlenmiştir gibi birşey yazıyordu.
  • Miragle kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene orjinal sony ericsson ev şarjı almıştım, benim telefonun kutusundan çıkan şarj aletiyle bire bir aynıydı, zaten orjinal olmasa açıklamada %100 orjinal diye iddaalı bir kelime kulanamazlar heralde :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Hem kredi kartından hem de kapıda ödeme ile alışveriş yaptım. Sorun çıkmadı.

Hocam mobilcadde den kapida odeme ile urun alacagim fakat hic internetten urun almadim . siparis edince urun kapiya gelip adama parayi verince oda urunumu bana veriyor ? Yardimci olurmusun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.