Şimdi Ara

www.maliye.gov.tr yi pkklı liseliler hacklemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beylerrr ben bişey demiyorum artık bunlara liselide denmez 2 3 ilkokul çocuğu toplanmış devletin sitesine sevdiği şarkıyı sevdiğinin resmini falan koymaya başladı artık yorumu size bırakıyorum...

www.maliye.gov.tr

chromede açmadı önbellek denerseniz çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travego42 -- 9 Kasım 2011; 10:24:53 >

• burada seçilmişler derken neyi kastediyor ? yahudi ırkını mı acaba ?

www.maliye.gov.tr yi pkklı liseliler hacklemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albért Einstein -- 9 Kasım 2011; 10:52:11 >
  • ben burda devletin bir sitesini bu kadar kolay hacklenebilir şekilde tasarlayanları kınıyorum fırsat verirsen değerlendirirleryapanların ip lerini tespit edip yakalarlar umarım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

ben burda devletin bir sitesini bu kadar kolay hacklenebilir şekilde tasarlayanları kınıyorum fırsat verirsen değerlendirirleryapanların ip lerini tespit edip yakalarlar umarım....

Sence ip tespit edip yakalayabilirler mi ? Devletin resmi sitesinde bu kadar açık varken ? Maalesef bu işlere zaman ayırmıyor adamlar.Şu atılan indexe bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: magicool

ben burda devletin bir sitesini bu kadar kolay hacklenebilir şekilde tasarlayanları kınıyorum fırsat verirsen değerlendirirleryapanların ip lerini tespit edip yakalarlar umarım....

Sence ip tespit edip yakalayabilirler mi ? Devletin resmi sitesinde bu kadar açık varken ? Maalesef bu işlere zaman ayırmıyor adamlar.Şu atılan indexe bak.

iplerini gizleyebilecek bilgileri oldugunu zannetmiyorum bunun dışında haklısın devlette bu aptalları bulmaya uğraşmayacaktır

ama baştada dediğim gibi devletimizinde siteleri bir garip sen kaıpıyı camı açık bırak sonra hırsız girer tabiki umarım önemli bilgiler yoktu sitede

• Şimdi Atatürk olsaydı aynı dersimde olduğu gibi gidin sivereki bombalayın taş üstünde taş bırakmayın derdi.Ama şimdi bunu diyecek bir yöneticimiz yok.Ve bu azgın heriflere fırsat tanındığı sürece birgün bağımsızlığımızı kaybedebileceğimizi bile düşünüyorum açıkcası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ColdHackers grubunu yıllardır bitiremediler ya yazıklar olsun.
  • sanal da ve reel de nefes aldırmıcaklarmış
  • Yakalansalar ne olacak? Pişmanız diyecekler sonra serbest kalacaklar.
  • Gerizekalı bu maliyenin sistemini yapan firmalar vallahi billahi yazıktır günahtır milletin o kaaaaddaaaar parasını veripte sistemler,yazılımlar yaptırıyorsun, elin donsuz bebesi gelip miki filmi çekip oynatıyor, ondan sonra ayıkla pirincin taşını...gerizekalı işler işte...allah kahretsin...yazıkkk valla...
  • nolcak merak ediyom
  • Nefes aldırmayacaklarmış reelde. Ah liseliler ah
  • İnternete filtreleme getirmekle uğraşacaklarına önce Devlet mercilerinin resmi sitelerini güvene alsa bu hükümet sizce daha faydalı olmaz mı?
  • Aslında kendi içlerinde bölünmüş durumdalar. Kimileri bağımsız bir devlet ve ayrı bir toprak isterken kimileri sadece ''Biz bu topraklarda eşit yaşam istiyoruz'' diyorlar. Kürtlerin hiçbiri aptal değil, hepsi Doğu'da kurulacak bir Kürdistan'ın işlerine gelmeyeceğini biliyor. Artık hepsi İstanbul, Ankara, İzmir gibi illere, batıya yerleşmiş durumdalar. Kimileri yaşıyor, kimileri okuyor, kimileri çalışıyor. Hiçbiri bir İstanbul'dan, İzmir'den mahrum olmak istemez.

'' Ana Dilde eğitim istiyoruz, bu ülkede 2.sınıf insan muamelesi görmekten bıktık'' diyorlar. E be kardeşim, ben senelerdir alevi olduğum için kendi vatanımda ikinci sınıf insan muamelesi gördüm. Çoğu yerde özümü inkar etmek, alevi oludğumu gizlemek zorunda kaldım. Bunun sonucunda bu ülke insanlarına, bu devlete kin duyup, elime silah alıp dağa mı çıktım ? Kan dökerek mi aradım hakkımı ?

O barıştan yana olduğunu söyleyen Siyasi kanattaki PKK'lılar ve örgütün ta kendisi gençleri nasıl zehirliyor görün, göründe terörü birkez daha lanetleyelim.

• Büyük ihtimal yurtdışındadırlar yoksa mail falan vermezlerdi sanırım
  • devlet siteleri ne kadar güvenliymiş şaşırdım.
  • Reelde nefes aldırmayacaklarmış

• Kurdistan gençliğiymiş.

• kürdistan he

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.