Şimdi Ara

www.kartus.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu sıteyı ınternette gordum aradım bılgı aldım nasıl guvenılır bır sıtemıdır?
    buradan murekkep alıp kullananlar varsa yorumlarını yazarsa sevınırım ?
    murekkeplerının kalıtesı nasıldır?

yorumlarınızı 4 gözle beklıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enico -- 7 Eylül 2007; 13:04:20 >

• Kardeş ben epsoncx6400 yazıcıma muadil kartuş aldım bir sorun yok;hatat başta yanlışi gittiğini sandığım birşeyler olmuştu msj attım az sonra adamlar hemen cebimden ulaştılar bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Kardeş ben epsoncx6400 yazıcıma muadil kartuş aldım bir sorun yok;hatat başta yanlışi gittiğini sandığım birşeyler olmuştu msj attım az sonra adamlar hemen cebimden ulaştılar bana

hmm yanı teslım edıldı dıosun pekı kac gun surdu teslım edılmesı ve hangı sehırde oturuosun ben ızmır

bıde sıtede canonların ve hp lerın muadıl kartusları yok bulamadım

cl 40 pg50
    hp21 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enico -- 7 Eylül 2007; 13:35:03 >
  • pekı murekkep kalıtesı nasıl cıktılar silik falan cıkmıo dımı
  • walla ben kocaelinde oturduğum için cuma vedim pzrtesi geldi;performası da orjinale yakın ama baya head cleanig yap,ben renkler yeşil çıkıyor diye kafayı yemiştim
  • quote:

walla ben kocaelinde oturduğum için cuma vedim pzrtesi geldi;performası da orjinale yakın ama baya head cleanig yap,ben renkler yeşil çıkıyor diye kafayı yemiştim

head cleanıng ne oluo hocam :D

bı de f380 lerde kartusun ustunde yazma kafası yok dımı kartus sadece depogorevı goruo ???
  • doğru sizde farklı ama kartuşları ilk takarken hava kabarcığı filan kalıyor onu almak için yoksa temiz bir çıktı alamıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.mmorpg-tr.com
    18 yıl önce açıldı
    http://www.kadikoyiphone.com/
    5 yıl önce açıldı
    https://www.aison.com.tr
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

doğru sizde farklı ama kartuşları ilk takarken hava kabarcığı filan kalıyor onu almak için yoksa temiz bir çıktı alamıyorsun

head cleanıngı bıraz daha acıklarmısın
  • kartuşları ilk taktığın zaman bir deneme yazısı alıyorsun;çıktıda sorun varsa bu uygulamayı yapıyorsun, bende uygulama menüsü böyle ama senin yazıcıda farklı olabilir,modele göre değişiyor,o üstünde gördüğün nozzle check ile yazıcıdan çıktıyı kontrol ediyorsun

www.kartus.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.