Şimdi Ara

WWW.AMAZON.COM Bilmeyen kalmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarwww.amazon.com yurtdışından satış yapan bir site herşey gerçekten çok ucuz mesela nba2k7 oyunu en son 20$ dı kargo ücreti oalrak eğer 25 gün içinde gelmesini istiyorsanız sadece 9$ alıyorlar yok ben 2 gün içinde elimde olsun istiyorum dersen bu fiyatı elektronik eşyalarda 4 ile çarpıyolar yanlış hatırlamyosam ben resistance oyununu 35 milyona getirttim arkadaşım 2k7 oyununu 75 milyona aldı 2 gün sonra elinde oldu tabi bu siteden alışveriş yapmak için biraz ingilizce lazım

• amazon.com son 10 yıldır usa ve kanada dışındaki ülkelere sadece kitap/dvd gönderiyor ve oyun göndermiyor.Hani bu değiştide biz mi bilmiyoruz merak ettim ...
  • Türkiyeye oyun yolluyor olsalardı zaten senelerdir bilinen yer çok daha bilinmiş olurdu
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞİKAYETVAR.COM'DA DONANIMHABER:)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amazon'da PS3 fiyatları $499'a düşmüş, isteyen bakabilir.

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • evet bnde CNN International da gördüm $499 yazıyodu aferim Sony'e

bence biraz sallama olmuş.

Orjinalden alıntı: theraptorx

Oyun olmadıktan sonra 499 yada 599 ne farkeder. İnsan PS2 zamanlarını özlüyor

Nasıl oyun yok ya bekle ve gör sen en iyisi oyun varmı yokmu
  • Arkadaşlar...PS3 te oyun yok diye çok çabuk sızlanmaya başladınız.... PS3 ü alırken bu sene oyun bolluğu yaşayacağını düşünerek alan bir Allah'ın kulu varsa dürüstçe söylesin.... Ama zaten Aleti alırken bile %80 tahmin ettiğiniz gerçekler yüzünden bu kadar sızlanmayın ya...... Elinizdekilerin kıymetini bilin.... Merak etmeyin 2008 PS3 yılı olacak.... Ozamanda aynı sıkıntıları yaşarsak Miting bilem yaparız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 10 Temmuz 2007; 9:50:15 >
    SERKAN SÖZER Coolermaster HAF 942 full tower - Asus Sabertooth P67 - i7 2600K - DDR3 Corsair 1866hz 16gb ram - Zotac Omega gtx980 - 250gb samsung SSD 3tb HDD - Asus PB287Q 28 4k uhd monitör 22'' benq monitör STEAM ID : ARTAGON
  • arkadaş başlığı açıp ortadan kayboldun...

oyunlar Amerika ve Kanada dışını gönderilmiyordu amazon.com'da sen nasıl becerdin bu işi bi anlatsana !

quote:

Orjinalden alıntı: emere

arkadaşlarwww.amazon.com yurtdışından satış yapan bir site herşey gerçekten çok ucuz mesela nba2k7 oyunu en son 20$ dı kargo ücreti oalrak eğer 25 gün içinde gelmesini istiyorsanız sadece 9$ alıyorlar yok ben 2 gün içinde elimde olsun istiyorum dersen bu fiyatı elektronik eşyalarda 4 ile çarpıyolar yanlış hatırlamyosam ben resistance oyununu 35 milyona getirttim arkadaşım 2k7 oyununu 75 milyona aldı 2 gün sonra elinde oldu tabi bu siteden alışveriş yapmak için biraz ingilizce lazım

• biyere kaçtığım yok oradan alışveriş yapan birkaç arkadaşım var bir arkadaşım yarı fiyatına işlemci aldı ama bu tür işler şans işi çünkü garantisi yok ama ps3 oyunu için bu geçerli değil resistance bana 35 milyona 20 günde geldi gümrükte sorun falan olmadı arkadaşım 2k7 aldı 2 gün sonra geldi jetle yolluyolar galiba ben size alışveriş yaptım diyorum hiç bir sorun çıkmadı...
    SERKAN SÖZER Coolermaster HAF 942 full tower - Asus Sabertooth P67 - i7 2600K - DDR3 Corsair 1866hz 16gb ram - Zotac Omega gtx980 - 250gb samsung SSD 3tb HDD - Asus PB287Q 28 4k uhd monitör 22'' benq monitör STEAM ID : ARTAGON
  • valla doru 499 dolara türkiyede varmı ps3

Orjinalden alıntı: emere

biyere kaçtığım yok oradan alışveriş yapan birkaç arkadaşım var bir arkadaşım yarı fiyatına işlemci aldı ama bu tür işler şans işi çünkü garantisi yok ama ps3 oyunu için bu geçerli değil resistance bana 35 milyona 20 günde geldi gümrükte sorun falan olmadı arkadaşım 2k7 aldı 2 gün sonra geldi jetle yolluyolar galiba ben size alışveriş yaptım diyorum hiç bir sorun çıkmadı...

Çok ilginç yani, fake bilgi veriyorsun madem insan önce bi confirme etmeye çalışır siteden bizzat.Gir siteye, sepetine 2-3 tane oyun at bakalım , sonra türkiye adresi gir , sana nasıl bir mesaj çıkacak sitede , gelip buraya paste et ...

• quote:

Orjinalden alıntı: ARTAGON99

Acaba Amazon'dan PS3 te alınabilirmi....Tamam garanti problem ama... Diyelim ki Riski göze aldık...Astarı yüzünden pahalı gelirmi acaba?

risk almak lazım bun un için.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.