Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: St0n3C01d

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Uzun süredir izlemiyordum. CM Skunk 'a ne olmuş öyle. Hacı falan mı olmuş.

Zaten CM Punk'ın oynadıgı rolde hayat felsefesine göre gece klupleri, içki, kumar yasak asla günah işlemeyceksin. Bu gimmick'i güçlendirmek içinde sakalları uzatıldı ve İsa'ya benzetilmeye calisildi...

Cm Punk'ın gerçek hayattaki yaşam felsefesi de aynı yönde.

Şu CM Punk'tan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum SmackDown'da.

Aynen.. Ama benimki Punk değil Cena!

• CM Punk karakteri saçmalaştırıldı iyice.Nerde o ECW deki Punk.Özledim vallaha.

Steady as she goes..
  • Bu akşami Fox yayınına göre konuşuyorum , 1 numaralı contenders olmak Randy'nin hakkıydı bence , Randy her zmaanki gibi döktürdü çünkü . Edge niye Randy'e spear yaptı ki ? Bir de Batista'nın kazanmasından haz duymuş gibi bir yüz ifadesi vardı . Soyunma odasına doğru giderken dedim şimdi Batista'ya da saldırrı mı ama saldırmadı. . . Genel olarak güzeldi bu akşamki Raw ve Smackdown. . . John Cena forever John Cena ve Randy Orton takım olsalar ve anlaşabilseler Randy rahat dursa süper bir takım olurlar Geçen Cena'nın Batista'ya süprizindeki oalyda bile doğru düzgün anlamadıkları halde iyiydiler Neyse biraz fazla uzattım yeter bu kadar

• John Cena'yı birtürlü sevemedim, sevemeyeceğim. Ama benim asıl nefret ettiğim Chris Jericho... Hele saçları kestirdikten sonra 10 kat itici oldu...

Orijinalden alıntı: Barbar

John Cena'yı birtürlü sevemedim, sevemeyeceğim. Ama benim asıl nefret ettiğim Chris Jericho... Hele saçları kestirdikten sonra 10 kat itici oldu...

Chirs Jericho zaten bu kadar yıldan sonra hala sevilmeyen adam olması onu özel kılan neden. Adam WCW'den beri tam 11 yıldır (belkide daha fazla) aktif olarak güreşiyor hala ilk günki gibi yuhalanıyor buda onu diğer heel'lerden ayıran özellik, örneğin 1990'larda HBK'De heel'di fakat zaman geçtikçe insanlar heel olsa bile onu sevdi ve 2000'de face olarak devam etti.

Chris jericho WWE'in bir numaralı adamlarından biridir.

Kişileri oynadığı rol nedeniyle sevmeyebilirsin fakat unutmayın ki bunlar sadece yazarın yazdıgı ''hikayeye göre hareket ediyor.'' Yani kimse gerçek hayatta karısına gidip durduk yerde heel gibi davranmıyor.

Güreşçileri heel veya face oldukları için değil, güreş ve mikrofon performansı ile değerlendirin yoksa kalitesiz güreşçileri, size zevk vermeyen bir şovu izlmeye mahkum olursunuz...

• Son haftalarda Cena'yı yuhlanmaya başladı bunun nedeni nedir bilen var mı

Orijinalden alıntı: ¿Nakamura¿

Fox yayını tekrar 23.00'a almış
    Link

Steady as she goes..

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

John Cena'yı birtürlü sevemedim, sevemeyeceğim. Ama benim asıl nefret ettiğim Chris Jericho... Hele saçları kestirdikten sonra 10 kat itici oldu...

Chirs Jericho zaten bu kadar yıldan sonra hala sevilmeyen adam olması onu özel kılan neden. Adam WCW'den beri tam 11 yıldır (belkide daha fazla) aktif olarak güreşiyor hala ilk günki gibi yuhalanıyor buda onu diğer heel'lerden ayıran özellik, örneğin 1990'larda HBK'De heel'di fakat zaman geçtikçe insanlar heel olsa bile onu sevdi ve 2000'de face olarak devam etti.

Chris jericho WWE'in bir numaralı adamlarından biridir.

Kişileri oynadığı rol nedeniyle sevmeyebilirsin fakat unutmayın ki bunlar sadece yazarın yazdıgı ''hikayeye göre hareket ediyor.'' Yani kimse gerçek hayatta karısına gidip durduk yerde heel gibi davranmıyor.

Güreşçileri heel veya face oldukları için değil, güreş ve mikrofon performansı ile değerlendirin yoksa kalitesiz güreşçileri, size zevk vermeyen bir şovu izlmeye mahkum olursunuz...

Chris jericho dediğin gibi wwenin bir numaralı adamlarındandır , sevenide var tabi sevmeyenide

geçen gün wintageleri izliyordumda ahh dedim giant !! :)

• 20.30'ken daha iyiydi sanki. . .
  • Bu akşam ki Fox yayını için konuşuyorum ; Jack Swegger'ın başarıları varmış O boyum 1.sınıftayken(5 yaşındayken) 15 cm uzundu diğer arkadaşalrımdan filan dediğinde kendi kendime ulan bu 15 cm uzunsa Big Show , The Undertaker , Great Khali fln ddm. . . Sonra Big Show'un gelmesi ile iyi bir kapak oldu . Big Show uzun aradan sonra sevilen karakter oldu dediğiniz de buydu sanırım .

Raw'da Batista o çaylak karşısında kötü bir maç çıkardı bence . Adam çelimsiz ve çok acemiyceydi . Bir de The Miz'e artistlik yapıyo yok şöyle yapıcam böyle yapıcam

Her güreşçinin NXT'de çaylağı mı oluyor ? The Miz çaylağımla dövüşeceksin filan dedi ya. . .

Geri kalanını da izledikten sonra yorumumu yapıcam . John Cena'nın maçını sabırsızlıkla bekliyorum Forever Cena. . .

• Bilgehan Demir'in de dediği gibi NXT'de kilerin de güçlü olduğunu göstermek için çabuk tuş yaptırılmadı sanırım . Bu arada Randy Orton baya baya sevilmeue başlandı . Edge ve Randy Orton aynı rinkteyken RKO sesleri yüklseldi. . . Daha ne olsun

Sonuna kadar katılıyorum.

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

quote:

Sonuna kadar katılıyorum.

Dibine kadar katılıyorum.

• dünkü rko harikaydı
    WWE'nin Over The Limit PPV'i sakatlıkları beraberinde getirdi. İşte o güreşçiler ;

Randy Orton : Edge ile dövüşürken omzunu sakatladı.
    Ted DiBiase : Maç öncesi bir beyin sarsıntısı geçirdi ve maçın planları değişti. Aslında açı DiBiase kazanacaktı.
    CM Punk : Rey'in diz darbesi ile açılan kaşına 13 dikiş atıldı.
    Batista : Maç sonrasında belinde problem oluştuğu söyleniyor.

http://guresspot.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Mayıs 2010; 0:00:53 >

• Rob Van Dam haaa.... Ne adam dı o be... Onun kadar atletik adamlar zor bulunur... Hulk Hogan TNA de dövüşüyormu cidden şimdi bakınca sitesine şaşırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 25 Mayıs 2010; 1:17:51 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.