Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Feitan

Bu korkak heel curcunası Edge ile başladı.Edge'yi sevmeyiş nedenlerimden biri,John hep bunu pin'leyeceği zaman kaçıyordu veya biri yardım ediyordu buna.Bu tarz kaçış arayan heel'leri hiç sevmem.Rollins' de pek ısınamadım.Özellikle tipini de sevmiyorum.Sarı-Siyah saç kombosu hoşuma gitmiyor.''heel'ler korkaktır'' çok saçma bir ifade.Daha yeni örnek var.Brock.Brock gibi canavar face mi var.Daha bir sürü var.

Sheamus'un yeni Gimmick'ini beğendim.Fazlası ile iyi.Müzik,karizma tam uyum.Bol bol brogue kick'ler...

Buraya yüz kere yazdım.Miz'den bir bk olmaz diye.Nitekim her zaman ki gibi dediğim çıktı.Sadece mikrofon ile olmuyor.Miz'in mikrofonun aksine ring-içi iyi değil.Bana göre karizmatikte değil.Bakıyorsun Mizdow'un bile daha çok fanı var.

Son senelerde heel lerin %90 ı korkak,batista gibi biri bile heel olduktan sonra kum torbasına dönmüştü,edge de yardımla falan kazanırdı ama tek başına da aldığı maçlar olurdu bunu kimse inkar edemez,wwe de face ler çocuk kahramanı olmak için heel leri yeniyor dövüyor,wwe çocuk masalı gibi bişey artık hep iyilerin kazandığı kötülerin kaybettiği ve çocukların izlediği bir şirket haline geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Bişe Sorcam jeff hardy ne zaman dönecek?

dönmeyecek

• Jeff dönmesin.Aşırı şişirme bir karakter.WWE'ye de gram saygısı yok zaten.Jeff gibi bir kişiliği seven de aynı onun gibidir.Adam aşırı kötü bir örnek.Kullanmadığı madde yok.Sting gibi büyük bir adama saygısı yok.Maçlardan önce kullanıp geliyor.Böyle şerefsiz birinin güreşçi olması bütün güreş dünyasına saygısızlık.Emek verenler nerde başkaları nerde.Jeff'e verilen 2-3 kemer onun için büyük değer taşıyordur.Şükretsin.3 tane ana kemer kazandı.Dolph gibi biri o kadar çalışmaya 2 kez kazanmışken,Jeff'in 3 kez kazanması.

Bir de bunlar aynı dönemin güreşçileri.Tam zamanlı şovun parçalarıydı.Buna ek olarak,Cm Punk'ın tek hatası,aşırı umursamazlığıydı.WWE'ye hiç değer vermedi.Aslında ona da değer verilmedi,karşılıklı.Etkiye tepki yaptı.Belki istediği değeri alsaydı,WWE'ye daha sıcak bakardı.Ne olursa olsun,Cm Punk'ın da yaptığı yanlış.Sen efendiliğini koru.Mütevazılığını koru.Zaten müthiş bir karakterin var,herkesin sevdiği birisin.İyi bir örneksin.Gerçek yaşantın muazzam.Evliliğin güzel.Ne kasıyorsun.Biraz dayansaydın,Kane ile Feuduna girseydin.Neyse olan oldu.Cm Punk'ın bu saatten sonra WWE'nin 100 km ötesinden geçeceğini sanmam.Hiç ihtiyacı yok.WWE'nin ona ihtiyacı olabilir.Superstar sıkıntısı malum.Herkesin sevebileceği dev bir isim yok.

Rollins-Brock-Roman Feudu olursa WWE büyük hata yapar.Hiç tutmayacak feud.Aşırı sıkıcı olur.Bana göre yeterince desteği olmayan 3 kişi.Tarzlarını beğenmediğim 3 kişi.Brock'un destek alma sebebi tamamen Roman'a verilen Push'lardır.Başka açıklaması yok.Düz mantık.Roman RR'yi kazanmasaydı,Brock yine seyrek Boo'sunu alırdı.Bu kemerin de Rollins'den alınması lazım.Rollins için o kemer büyük.Bu adam Heel iken bu kemeri aldıysa Face olunca kesin alır.WWE yine torpilini konuşturuyor.Adam High Flayer'lığını atıp ona uymayan move-set verip ve Heel iken kemeri veriyorsa.Bu adam WWE'nin geleceğidir.Buna ileri de uzun bir Reign'de yaptırırlar.

• quote:

Jeff dönmesin.Aşırı şişirme bir karakter.WWE'ye de gram saygısı yok zaten.Jeff gibi bir kişiliği seven de aynı onun gibidir.Adam aşırı kötü bir örnek.Kullanmadığı madde yok.Sting gibi büyük bir adama saygısı yok.Maçlardan önce kullanıp geliyor.Böyle şerefsiz birinin güreşçi olması bütün güreş dünyasına saygısızlık.Emek verenler nerde başkaları nerde.Jeff'e verilen 2-3 kemer onun için büyük değer taşıyordur.Şükretsin.3 tane ana kemer kazandı.Dolph gibi biri o kadar çalışmaya 2 kez kazanmışken,Jeff'in 3 kez kazanması.

Bir de bunlar aynı dönemin güreşçileri.Tam zamanlı şovun parçalarıydı.Buna ek olarak,Cm Punk'ın tek hatası,aşırı umursamazlığıydı.WWE'ye hiç değer vermedi.Aslında ona da değer verilmedi,karşılıklı.Etkiye tepki yaptı.Belki istediği değeri alsaydı,WWE'ye daha sıcak bakardı.Ne olursa olsun,Cm Punk'ın da yaptığı yanlış.Sen efendiliğini koru.Mütevazılığını koru.Zaten müthiş bir karakterin var,herkesin sevdiği birisin.İyi bir örneksin.Gerçek yaşantın muazzam.Evliliğin güzel.Ne kasıyorsun.Biraz dayansaydın,Kane ile Feuduna girseydin.Neyse olan oldu.Cm Punk'ın bu saatten sonra WWE'nin 100 km ötesinden geçeceğini sanmam.Hiç ihtiyacı yok.WWE'nin ona ihtiyacı olabilir.Superstar sıkıntısı malum.Herkesin sevebileceği dev bir isim yok.

Rollins-Brock-Roman Feudu olursa WWE büyük hata yapar.Hiç tutmayacak feud.Aşırı sıkıcı olur.Bana göre yeterince desteği olmayan 3 kişi.Tarzlarını beğenmediğim 3 kişi.Brock'un destek alma sebebi tamamen Roman'a verilen Push'lardır.Başka açıklaması yok.Düz mantık.Roman RR'yi kazanmasaydı,Brock yine seyrek Boo'sunu alırdı.Bu kemerin de Rollins'den alınması lazım.Rollins için o kemer büyük.Bu adam Heel iken bu kemeri aldıysa Face olunca kesin alır.WWE yine torpilini konuşturuyor.Adam High Flayer'lığını atıp ona uymayan move-set verip ve Heel iken kemeri veriyorsa.Bu adam WWE'nin geleceğidir.Buna ileri de uzun bir Reign'de yaptırırlar.

Jeff'in kimseye saygısı yok,sadece wwe ile ilgili değil problemi,adamın idolü sting'di hatta yüzünü de sırf onun için boyadığını söylüyordu ama yaptığı büyük saygısızlıktı,sting gibi bir efsane ile o ringe çıkmak bile büyük şeref iken jeff bencilliğini konuşturdu

Cm punk konusunda ise hem cm punk hem de wwe kaybetti,ikisinin de birbirine ihtiyacı vardı,cm punk ufc'de tutunur mu?bilmiyoruz,belki de rezil olacak ama kendine güvenmese girmezdi,ayrıca punk hakettiği değeri görmedi demişsin de nasıl görmedi?farklı wwe ler mi izledik acaba? cm punk çantayı aldı,o zamanlar çok sevilen jeff hardy'den kemeri aldı,nexus lideri yapıldı,brock lesnar ile feuda sokuldu,john cena,randy orton,edge gibi çok büyük süperstarlarla feudlara girdi,taker ile girdiği whc feudu da gayet iyiydi

Undertaker ile 2 kez wm'da karşılaşma şerefine erişti,2 kere üst üste mitb'i aldı,wwe kemerleri whc ler vs vs hatta şirketin en büyük 5 superstarından biri olan the rock ile kemer feuduna girdi bunun ötesi var mı?jericho gibi bir efsaneyle wm'da karşılaştı ve o maçtan şampiyonlukla ayrıldı,tamam cm punk da wwe için birçok kez fedakarlık yapmış birisi ama kimse wwe punk'a değer vermedi diyemez,punk yaşayabileceği en büyük şeyleri yaşadı zaten wwe'de,ayrıldığında da şirketin 1 numaralı adamıydı ve çok büyük ihtimalle cena'nın yerine geçip şirketin yüzü olacak,authority ile feuda giren kişi olacaktı,punk ayrılınca senaryo ya bryan'ı dahil ettiler zaten

Büyük ihtimalle authority'i de dağıtacaktı ve şirketin tam olarak yüzü olacaktı ama olaylar patlak verdi işte,yine de dediğim gibi wwe punk'a hakettiği değeri verdi,hem wwe punk'ı hem de punk wwe'yi mumla arar

Brock lesnar konusunda ise adam renk katıyor bu bir gerçek,tarzını beğenmezsin saygı duyarım zira ben de en başından beri rusev'in tarzını beğenmediğimi dile getiriyorum ama lesnar'a alıştı seyirci,2-3 senedir adam gibi top heel yoktu,sonunda biri geldi ve top heel kıtlığından biraz olsun kurtardı bizi,lesnar için wwe push vermeye devam edecek bu belli,umarım full time güreşir

Roman reigns konusunda tutmuyor,tutmadı,tutmayacak zorlamanın alemi yok,seyirci istemiyor onu,bunun nedeni ise gerçekten seyircinin roman'ın şirketin yüzü olacak kadar yetenekli olmadığını düşünmesi,bence doğru da düşünüyorlar,roman karizmatik ve yetenekli ancak overrated olduğu da aşikar

Son olarak seth rollins'e geleyim,seth geçmiş federasyonlarda çok çok iyiydi şirketin hep 1 numaralı adamıydı,face rollins çok daha iyi olacaktır buna eminim,wwe den tek dileğim var rollins'i cena gibi çocukların kahramanı değil de rock gibi gerçekten sevilen biri yapmaları,yani god mode saçmalığı yapmasınlar yeter,rollins cidden yetenekli ben tarzını falan çok beğeniyorum ama wwe rollins'i korkak göstermeye devam ederse seyirci kabullenmez rollins'i,bu çok açık,rollins'in ileride face olacağı zaten aşikar,bari heel olarak ağız tadıyla izleyelim bunu batırmasınlar kafi

• quote:

Ana Roster'a geçiş yapan Neville için WWE yetkilileri bahar mevsiminin sonlarına doğru The Miz vs Neville feudunu tartışıyormuş. Bu feudu bahar mevsiminin sonuna doğru görmemiz mümkün.

Kaynak :http://guresturkiye.net/forum/

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

dönmeyecek

O zamam TNA Impact İzlemeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

dönmeyecek

O zamam TNA Impact İzlemeye devam

jeff gibi biri için tna izlenmez,kaldı ki wwe den tna'ya geçince attan inip eşek'e binmiş gibi olursun wwe izlemeye devam et,tna dan nasıl zevk alırsınız anlamam,ayrıca jeff sevilecek hayran duyulacak biri değil

• Çok katılmadığım nokta var.Şimdi büyük isimlerle Feuda girmişsin demişsin ve saydığın isimler ? Punk en az onlar kadar yıldız hatta daha fazlası.Ben Punk'ın Randy ve Edge'den tartışılmayacak derecede daha yıldızdır diyorum.John içinse adam WWE=.Yıllarca buna Push verildi.Son yıllarda bıraktılar diye yıldızlığını kenara atamam.Undertaker ve Rock konusuna katılıyorum.Değer verilmedi derken,son yılını kastettim.Punk RR galibiyeti istiyordu onun yerine onu Kane ile Feuda soktular.Ayrıca Punk'ın hayatını yakından takip eden biri olarak zerre kaybetmedi.Punk WWE'de gelmiş geçmiş en büyük desteği fanı takipçisi olan 3 kişiden biridir.Cm Punk şu an da Çizgi roman yazıyor.Marvel ile anlaştı.Çocukluğundan beri çizgi roman-anime hayranıdır.Bu vesile ile yapmak istiyordu ve Marvel ile büyük bir anlaşmaya girdi.Hatta yazdığı çizgi romanın baş karakterinin beyaz perde de Dwayne Johnson üstlenecek.Bununla beraber Walking Dead dizisinden teklif aldığı konuşuluyor.Ufc ise tiyatro zaten,kendine güven ile alakası yok daha önce demiştim.Ufc ile Mma'yı karıştırmayın.Ufc'de tiyatro.Güreş forumun da Ufc tiyatro mu konusu vardı.Ordan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Roman konusun da ise Roman aslın da tutmuştu.WWE yine yanlış politika ritueline devam etti.Gereksiz Push'lar verdi.Seyirciyi soğuttu.

• kane maskeli olması lazım

WrestleMania 31'in orjinal planında bildiğiniz üzere Roman Reigns geceden galip ayrılacak ve kemerin yeni sahibi olacaktı. İşin ilginç yanı Cash-İn fikrini ortaya ilk atan Roman Reigns'miş, kendisinin kemeri kazandığında nefret edilen bir superstar olmasından korkmuş. Kendisi gidip yakın arkadaşı olan Seth ile konuşmuş, ve olayı kararlaştırıp senaryo ekibine bildirmişler. Roman'ın ailesi senaryoyu kabul ettiği için WWE'e kızgınmış, oğullarının profesyonel davranmadığını düşünüyorlarmış büyük ihtimalle.

Not:Yabancı forumlarda böyle bir muhabbet dönüyor.

Kaynak :http://guresturkiye.net/forum/

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• D. kullanıcısına yanıt
    Haber doğru ise takdir ettim Roman'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 13 Nisan 2015; 14:09:38 >

Orijinalden alıntı: MRTFR

Haber doğru ise takdir ettim Roman'ı.

Doğru olanı yapmış.O kemeri elbet alacak ama doğru zamanda alması önemli...

The Little Magician #19

• Haber doğruysa Roman da durumun farkında demektir. Bir süre midcarder olarak guresmesinde feudlara girmesinde yarar var. Zaten kumaşı kaliteliyse seyirciden de gerekli tepkiyi alıp er geç hakettiği yere gelecektir. Ama artık shield doneminden kalma attire'ını bir kenara bırakması gerekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Iix0awnFDS0

• Finn Bálor @wwebalor · 4 sa. 4 saat önce
    "Ok Vince.. Well, I'm here AND they're here, too... " #BálorClub #WWELondon #RAWLondon #WWE

WWE Smack Down - Raw

---

Balor bu akşam Raw'da bulunacak gibi umarım dark kısımda yer almaz.

The Little Magician #19

• Me sıkmaya başladı artık hep aynı olaylar.Randy biraz Seth'i döver daha sonra Seth kaçar.J&J rko yer şov biter.

The Little Magician #19

• quote:

Çok katılmadığım nokta var.Şimdi büyük isimlerle Feuda girmişsin demişsin ve saydığın isimler ? Punk en az onlar kadar yıldız hatta daha fazlası.Ben Punk'ın Randy ve Edge'den tartışılmayacak derecede daha yıldızdır diyorum.John içinse adam WWE=.Yıllarca buna Push verildi.Son yıllarda bıraktılar diye yıldızlığını kenara atamam.Undertaker ve Rock konusuna katılıyorum.Değer verilmedi derken,son yılını kastettim.Punk RR galibiyeti istiyordu onun yerine onu Kane ile Feuda soktular.Ayrıca Punk'ın hayatını yakından takip eden biri olarak zerre kaybetmedi.Punk WWE'de gelmiş geçmiş en büyük desteği fanı takipçisi olan 3 kişiden biridir.Cm Punk şu an da Çizgi roman yazıyor.Marvel ile anlaştı.Çocukluğundan beri çizgi roman-anime hayranıdır.Bu vesile ile yapmak istiyordu ve Marvel ile büyük bir anlaşmaya girdi.Hatta yazdığı çizgi romanın baş karakterinin beyaz perde de Dwayne Johnson üstlenecek.Bununla beraber Walking Dead dizisinden teklif aldığı konuşuluyor.Ufc ise tiyatro zaten,kendine güven ile alakası yok daha önce demiştim.Ufc ile Mma'yı karıştırmayın.Ufc'de tiyatro.Güreş forumun da Ufc tiyatro mu konusu vardı.Ordan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Roman konusun da ise Roman aslın da tutmuştu.WWE yine yanlış politika ritueline devam etti.Gereksiz Push'lar verdi.Seyirciyi soğuttu.

Kane'e haksızlık etmişsin,kane yıllardır wwe ye çok emek verdi çok önemli feudlarda yer aldı,onu sıradan bi superstar olarak görmüşsün ama değil,cm punk çok değil yav 1 yıl beklese şirketin yüzü olacaktı zaten,ondan sonra royal rumble falan kendiliğinden gelirdi zaten,hata etti bu konuda,ayrıca cm punk'ın çok büyük bir yetenek ve çok büyük bir süperstar olduğunu kabul ederim ama orton ve edge'den daha büyük bir yıldız olduğunu kabul edemem,bu noktada edge ve orton'a baya haksızlık etmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Haber doğruysa Roman da durumun farkında demektir. Bir süre midcarder olarak guresmesinde feudlara girmesinde yarar var. Zaten kumaşı kaliteliyse seyirciden de gerekli tepkiyi alıp er geç hakettiği yere gelecektir. Ama artık shield doneminden kalma attire'ını bir kenara bırakması gerekiyor.

Hocam yani şu durumun farkında olmamak için kör ve sağır olmak lazım roman çok çok tepki aldı yahu öyle böyle değil,eğer roman söylendiği gibi seth'e verelim şam.luğu demişse hem şirketi hem de kendi kariyerini kurtarmıştır

Bi yandan bu haber doğruysa wwe senaristlerinin vay haline....O kadar tepkiden sonra bile onlara kalsa roman'a vereceklerdi demek yok arkadaş bu senaristler şirketi bitirmek istiyor başka açıklaması olamaz

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Farkında olmaktan kastım o değildi. Roman Reigns olayları önüne alıp düşünmüş ve içsel bir çıkarım yapıp bu kararı almıştır diye söylemiştim onu. Mesela senaristler de olan biteni görüyorlar ama kemeri hala ona vermeye kararlıymışlar ve ailesi de aynı şekilde, bunun profesyonel bir karar olmadığını dile getirmişler. Roman kendisine yakışanı yapmış bu yüzden.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.