Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Feitan

Ben katılmıyorum.

katılmayabilirsin tabi,saygı duyarım zevkler tartışılmaz demişler

punk ufc'de ilk maçına ne zaman çıkacak acaba bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Geçenlerde Curp Stomp hareketi yasaklanabilir diye bir haber görmüştüm.Dün de Seth Curp Stomp'ı kullanmadı acaba yasaklandı mı lan dedim üzüldüm baya ama WWE bu haberi yalanlamış umarım yasaklanmaz ya Seth ile özdeşleşen bir hareket.Extreme Rules'ta maçlar baya güzel iyi bir şov olacaktır.Masked Kane'i bekliyorum.

Orijinalden alıntı: D.

Seth-Randy feudu çok tek taraflı geçiyor.Seth baya ezildi kemeri nasıl koruyacak merak ediyorum.

Hiç şaşırmadım,wwe seth'in karşısına fandango'yu geçirse seth'i yine ezer,ben anlamadım bu işi,madem adama kemer veriyosun bari kemeri hakettiğini göster,yani adamın şampiyon olduğu bi belli olsun,kemeri uzun süre tutar bence seth,o da hile hurdayla değil yardımla,hhh falan yardım eder öyle tutar kemeri,adam temiz maç almaya başlasa 10 numara olacak ama lesnar'dan sonra seth şampiyon olarak çok çok ezildi

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Geçenlerde Curp Stomp hareketi yasaklanabilir diye bir haber görmüştüm.Dün de Seth Curp Stomp'ı kullanmadı acaba yasaklandı mı lan dedim üzüldüm baya ama WWE bu haberi yalanlamış umarım yasaklanmaz ya Seth ile özdeşleşen bir hareket.Extreme Rules'ta maçlar baya güzel iyi bir şov olacaktır.Masked Kane'i bekliyorum.

Çok tehlikeli hareket curb stomp,inşallah yasaklanmaz çünkü seth'e yakışan bir finisher,randy orton'ın punth kick'i bile yasaklanmamışken curb stomp yasaklanmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Synyster®

Yabanci forumlarda da ciddi ciddi yasaklandigini yazmislar yalniz

eğer yasaklandıysa veya yasaklanacağı konuşuluyorsa,muhtemelen antrenmanlarda falan seth'in bu hareketi uyguladığı kişide bi sorun olmuştur,aynısını maç içinde yaşamaktan korkuyolardır,her ne kadar önlem alınsa da böylesine en ufak hatada yüze zarar verebilecek hareketler her zaman sıkıntı yaratmıştır,örneğin randy o tekmeyi atarken bir dikkatsizlik yapsa karşıdaki kişinin vay haline,aynı şekilde taker'ın tombstone'u da çok tehlikeli hareket ama curb stomp da kaldırılırsa gerçeklik iyice gidecek yahu

Seth Rollins promosu şovu açıyor. J&J'ye pazar günü ihtiyacım yok diyor. Kane'in de yardımına ihtiyacı yokmuş. Kane bölüyor onu, Seth ile atışıyorlar. Daha sonra Seth, Kane'e eğer kemerimi kaybetmemi sağlarsan kovulursun diyor. Sen bir canavar değil, yöneticisin artık diyor falan. Ardından onun Cena'ya kaybedişiyle dalga geçiyor. En sonunda Kane, Seth'in kaderinin ellerinde olduğunu söylüyor. Bu gece Rollins'le bir maç ayarlıyor. RAW'daki gibi bu sefer Rollins'in yere yatmasını söylüyor.

1. Seth Rollins vs. Kane in a non-title match ended in a no-contest. Zil çalıyor, Seth yere yatmayı reddediyor. Daha sonra Seth'e eğer otoriteye saygın varsa bunu yaparsın diyor. Seth yatıyor ama Kane onu tuş etmek yerine bir başka rakip ayarlıyor. O da Dean. Dean Ambrose ringe gelirken Harper geliyor peşinden ve kavga ediyorlar. Ambrose'u tek bulup dövüyor heel tayfa. Sonra Roman Reigns kurtarıyor Ambrose'u.

2. Neville and Dolph Ziggler def. Bad News Barrett and Sheamus. Maçtan önce Sheamus iki rakibinin küçük oluşuyla dalga geçiyor. Underdoglar asla kazanamaz falan filan diyor. Ziggler eğer bana kıçını öptürmek istiyorsa gidip merdivene çıksın diyor. Maç başlıyor, Neville ve Dolph, BNB'ye art arda finisherlar yapıp alıyor maçı.

Bray Wyatt yine yüce İsa'ya falan sesleniyor sanırım.

3. Naomi def. Natalya. Naomi, Rearview adlı hareketiyle alıyor.

Arka alanda Prime Time Players, Cesaro ve Kidd ile dalga geçiyor bu sefer.

4. Ryback def. Rusev (w/Lana) by DQ. Maçtan önce Lana promo kesip Rus zincirinden falan bahsediyor. Promoyu Ryback bölüyor. Maç başlıyor, Rusev, Ryback'e zincirle vurunca dq oluyor. Rusev daha sonra Ryback'e zincir ile Accolade bağlıyor.

Arka alanda Jamie Noble, Seth Rollins'e aslında Luke Harper ile uzaktan bir kuzenlik bağları olduğundan bahsediyor. Rollins ve ekibi Harper ile konuşmaya gidiyor fakat maça konsantre olmaya çalışan Harper bölünmekten hoşlanmıyor ve onlara yoluma çıkmayın diyor.

5. Kofi Kingston (w/Big E, Xavier Woods) def. Cesaro (w/Tyson Kidd) Maçtan önce New Day promo kesiyor, ardından Kofi, Cesaro'yu diğer üyelerin oyalaması sayesinde TIP vurarak kazanıyor.

6. Roman Reigns and Dean Ambrose def. Seth Rollins and Luke Harper. Reigns, Rollins'i Spearlayarak kazanıyor.

Kaynak :http://guresturkiye.net/forum/forum.php

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• WWE 2K15 28 Nisan'da steam'da. Sonunda bilgisayara gelen bir WWE oyunu.

Edit : Oyun 22gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpus gemitu -- 23 Nisan 2015; 18:30:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steamda 125 tl, sonunda pc ye cikarmayi akil ettiler...

Edit : Oyun 22gb

o oyun pc'de oynanmaz,xbox ve ps oynayanlar pc'de aynı tadı alamayacaklardır,ayrıca pc çok büyük bir gelir kaynağı değil,korsan piyasası çok fazla ayrıca bu kadar geç çıkacağına bence hiç çıkmamalıydı,yani çıkaracaksalar 2k16'yı çıkarsalardı pc'ye

meow
  • quote:

malesef konsolum yok, hiç yoktan iyidir

dostum o zaman oyundan zevk alırsın ancak dediğim gibi konsol da oynayan adam ardından pc'ye geçerse hayal kırıklığı yaşar,bir sürü avantajı var konsolun

ayrıca bu tür oyunları açacak sistemlere dünyanın parasını harcayacağınıza keşke bi tane güzelinden ps4 alsanız da paranız boş yere heba olmasa,teknoloji özellikle de pc sistemleri çok hızlı gelişiyor

The Little Magician #19

• Smackdown'a ister istemez ön yargılı yaklaşıyorum artık,ne yalan söyliyim izlemek içimden gelmiyor,raw ve ppv'ler dışında pek izleyemiyorum wwe yi,nerde o taker,edge,cena,jericho'lu smackdown nerde şimdiki,smackdown'ın bu hale gelmesi vince'in suçu,raw ile aradaki makası açmamalıydı iki brand de dengeli giderken,bragging rights maçları da güzel oluyodu

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Smackdown'a ister istemez ön yargılı yaklaşıyorum artık,ne yalan söyliyim izlemek içimden gelmiyor,raw ve ppv'ler dışında pek izleyemiyorum wwe yi,nerde o taker,edge,cena,jericho'lu smackdown nerde şimdiki,smackdown'ın bu hale gelmesi vince'in suçu,raw ile aradaki makası açmamalıydı iki brand de dengeli giderken,bragging rights maçları da güzel oluyodu

Aynen öyle aylardır bu durumdayım.Geçenlerde izleyeyim dedim Daniel Bryan Casket maçında Kane'i yendi yine soğudum.

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Smackdown'a ister istemez ön yargılı yaklaşıyorum artık,ne yalan söyliyim izlemek içimden gelmiyor,raw ve ppv'ler dışında pek izleyemiyorum wwe yi,nerde o taker,edge,cena,jericho'lu smackdown nerde şimdiki,smackdown'ın bu hale gelmesi vince'in suçu,raw ile aradaki makası açmamalıydı iki brand de dengeli giderken,bragging rights maçları da güzel oluyodu

Aynen öyle aylardır bu durumdayım.Geçenlerde izleyeyim dedim Daniel Bryan Casket maçında Kane'i yendi yine soğudum.

dostum hadi yensin kane'i ona bişi demiyorum,ama ezerek yeniyor ben buna uyuz oluyorum,kane kim ne derse desin yıllarını verdi bu şirkete,yeniyetme gençlerin kum torbası olmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: neksushot

Undertaker big show dan başka kim kaldı kane i zaten harcadılar undertakerde seriyi keşke 2014de kaybetmeseydi bi 3 sene daha idare ederdi yazık oldu..

undertaker kendisi istedi,serinin bitmesini,kararına saygı duymak gerekiyor,wwe de bir monster heel yaratmak için lesnar'a bitirttiler seriyi

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.