Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

WWE 2K15 Gamescom'dan oyun içi videolar gelmeye başlamış.Güzel görünüyor.

güreşçilerin hareketleri verdiği reaksiyonlar gerçeği andırıyor iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Oyun PC' de yok heralde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

http://www.youtube.com/watch?v=RtpmIpwld3c 1:30 da Dean RKO mu Yapıyor Yoksa Banamı Öyle Geldi

Hocam hareketin gerçek adı Ace Crusher sanırım. Dean WWE öncesi bu hareketi kullanıyormuş. Aslında adam eskiden çok güzel hareketler kullanıyormuş ama WWE baya kısıtlamış onun move-setini. Bir maçta Randyi RKO ile tuş etmesini çok isterdim :D.

en az randy kadar iyi rko yapıyor :D bu arada luke harperde czwli çıktı sadece sakal eksik

• quote:

quote:

quote:

Oyun PC' de yok heralde ?

yıllardır pc'ye çıkmıyor,bu oyun da konsol'da oynanır zaten,bu sene bomba gibi gelecek bu oyun universe modu sayesinde gerçek wwe şovlarını kendimiz yapabiliyoruz arkadaş en zevkli modu da rtwm ile birlikte unmiverse

• quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=RtpmIpwld3c 1:30 da Dean RKO mu Yapıyor Yoksa Banamı Öyle Geldi

Hocam hareketin gerçek adı Ace Crusher sanırım. Dean WWE öncesi bu hareketi kullanıyormuş. Aslında adam eskiden çok güzel hareketler kullanıyormuş ama WWE baya kısıtlamış onun move-setini. Bir maçta Randyi RKO ile tuş etmesini çok isterdim :D.

Kullandırmazlar büyük ihtimalle

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• En son WM 30 izledim. CM Punk gittikten sonra bir anlamı kalmadı benim için. (Bir aralar Hardy yüzünden Punk'tan nefret ediyordum. Çocuktum o zamanlar. )

+ olarak The Shield çok seviyordum, dağıldılar, yine izleme isteği kaybettim. Şuan neler oluyor Cena ne zaman kaybedecek arkadaş bi gitse de kurtulsak.

Orijinalden alıntı: D.

quote:

quote:

Kullandırmazlar büyük ihtimalle

cm punk'ı özledim kenta'dan yeni bir punk çıkarsa çok iyi olur wwe için

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

En son WM 30 izledim. CM Punk gittikten sonra bir anlamı kalmadı benim için. (Bir aralar Hardy yüzünden Punk'tan nefret ediyordum. Çocuktum o zamanlar. )

+ olarak The Shield çok seviyordum, dağıldılar, yine izleme isteği kaybettim. Şuan neler oluyor Cena ne zaman kaybedecek arkadaş bi gitse de kurtulsak.

şu an yeni bir yapılanma içinde wwe,çok iyi genç yetenekler var,umarım yeni jenerasyon eski'yi aratmaz bize,daniel bryan,roman reigns,dean ambrose,bray wyatt gibi isimler iyice pişince wwe de çok büyük yer edinecekler şu an geçiş dönemindeler,bence izlemeye devam etmelisin,eskileri hepimiz özlüyoruz ancak eskilerde gençti değil mi? bu gençler de potansiyel var umarım yüzümüzü kara çıkartmazlar

• ben size söyleyeyim wwe'nin efsaneleri tabi ki var bunları saymaya gerek yok ama hepsinin yeri doldurulur bana sorarsanız ama bir kişinin yerini dolduramazsınız onun adı da rey mysterio olur. içinden bebeye bak rey mysterio diyor diyenleri duyuyor gibiyim ama alakası yok bu adam gibi bir yetenek bir daha da gelmez, her yönüyle çok ama çok sıradışı ve iyi bir karakter ve güreşçi rey mysterio hepsinin yeri doldurulur edge'in de yeri dolar cm punk'ın da dolar diğerlerinin de ama bu adamın yerini dolduramaz wwe.

zaten rey mysterio gibi efsane bir güreşçinin fanlarının bebe olarak adlandırılması beni zıvanadan çıkartıyor edge ne kadar undertaker ne kadar efsaneyse rey mysterio da o kadar efsanedir, şu fox bebelerinin bize bıraktığı en lanet miraslardandır bu rey mysterio fanlarının bebe olarak adlandırılması, bunu aşın artık beyler.

bu arada yukarıda senaryo kalmadı diyen arkadaşa katılıyorum ha şu anki güreşçiler o 2009-2010'lu yıllara göre çok ama çok yetersiz tna tadında şovlar ve güreşçiler var şu anda ama senaryo olayı da doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 15 Ağustos 2014; 21:20:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

ben size söyleyeyim wwe'nin efsaneleri tabi ki var bunları saymaya gerek yok ama hepsinin yeri doldurulur bana sorarsanız ama bir kişinin yerini dolduramazsınız onun adı da rey mysterio olur. içinden bebeye bak rey mysterio diyor diyenleri duyuyor gibiyim ama alakası yok bu adam gibi bir yetenek bir daha da gelmez, her yönüyle çok ama çok sıradışı ve iyi bir karakter ve güreşçi rey mysterio hepsinin yeri doldurulur edge'in de yeri dolar cm punk'ın da dolar diğerlerinin de ama bu adamın yerini dolduramaz wwe.

zaten rey mysterio gibi efsane bir güreşçinin fanlarının bebe olarak adlandırılması beni zıvanadan çıkartıyor edge ne kadar undertaker ne kadar efsaneyse rey mysterio da o kadar efsanedir, şu fox bebelerinin bize bıraktığı en lanet miraslardandır bu rey mysterio fanlarının bebe olarak adlandırılması, bunu aşın artık beyler.

bu arada yukarıda senaryo kalmadı diyen arkadaşa katılıyorum ha şu anki güreşçiler o 2009-2010'lu yıllara göre çok ama çok yetersiz tna tadında şovlar ve güreşçiler var şu anda ama senaryo olayı da doğru.

rey mysterio,japonların güreşini izlersen orada hepsi rey mysterio rey mysterio hiç bir zaman wwe nin ana adamı,ya da şova çıkmadığında gözlerin aradığı bir adam olamadı sin cara örneğin rey kadar yetenekli bir isim high flayer lık konusunda,undertakerın yerinin dolmayacağı bariz belli zaten onu söylememe hiç gerek yok

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    smackdown şovlarını taşıyan isim rey mysterio idi zamanında edge,jeff hardy, undertaker gibi isimlerle birlikte o yıllarda rey mysterio smackdown şovlarında çoğunlukla main event'a çıkardı smackdown şovlarının main eventer'ı konumunda idi. o yıllarda rey mysterio birkaç güreşçiyle birlikte wwe'nin ana adamıydı. girdiği feudlar efsaneydi, cm punk, eddie guerrero, edge vickie guerrero, jbl, undertaker kane..bu feudları o zamanların sıkı takipçileri asla unutamaz rey mysterio'yu bana sorarsan o altın zamanlarında izlemiş herkesin gözü şovlarda arar şovların tadı tuzudur bu adam. sin cara dediğin adam 2 yıl bile barınamadı wwe'de yeteneksizin önde gideni maçlarda yaptığı hatalar buradan san diego'ya kadar yol olur sin cara'nın becerebildiklerini her high flayer becerebilir o adamı rey mysterio'nun yanına koymam bile.

Orijinalden alıntı: mnk9624

smackdown şovlarını taşıyan isim rey mysterio idi zamanında edge,jeff hardy, undertaker gibi isimlerle birlikte o yıllarda rey mysterio smackdown şovlarında çoğunlukla main event'a çıkardı smackdown şovlarının main eventer'ı konumunda idi. o yıllarda rey mysterio birkaç güreşçiyle birlikte wwe'nin ana adamıydı. girdiği feudlar efsaneydi, cm punk, eddie guerrero, edge vickie guerrero, jbl, undertaker kane..bu feudları o zamanların sıkı takipçileri asla unutamaz rey mysterio'yu bana sorarsan o altın zamanlarında izlemiş herkesin gözü şovlarda arar şovların tadı tuzudur bu adam. sin cara dediğin adam 2 yıl bile barınamadı wwe'de yeteneksizin önde gideni maçlarda yaptığı hatalar buradan san diego'ya kadar yol olur sin cara'nın becerebildiklerini her high flayer becerebilir o adamı rey mysterio'nun yanına koymam bile.

jbl eddie guerrero ve batista ile feudunu hala unutamıyorum burada haklısın,jericho gibi efsanelerle de feuda girmiştir çok iyi şeyler başarmıştır ancak ben hep bişeyleri eksik buldum rey mysterio da,high flayer olarak 1 numaralı güreşçi bana kalırsa ancak ana kemerleri yakıştıramadığım biri rey,sonuçta wwe de her şey yetenek move set ring içi değil promo mikrofon karizma vs uzar gider,rey mysterio nun en büyük özelliği ya da şöyle söyliyim seyircilere en çok kendini sevdirdiği alan gizemli olmasıydı,maskesini hiç çıkarmaması ona bir gizem katıyordu ve bu gizem de seyirciyi çekiyordu,sin cara ise yeteneksiz değildi şunu kabul edelim yetenekli bir adamdı ancak wwe de tutunamadı,son yıllarda böyle adamlar wwe'de pek rağbet görmediği için olabilir

• sin cara denilen adamı rey mysterioyla kıyaslamayın rey mysterio gerçek bir efsanedir bana göre

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

sin cara denilen adamı rey mysterioyla kıyaslamayın rey mysterio gerçek bir efsanedir bana göre

hayır tamamen yanlış anlaşıldım,daha doğrusu anlatamadım sin cara ile rey i şu halleriyle kıyaslayamam ama sin cara da rey olma potansiyelinin mevcut olduğunu söyledim,yetenekli bi adamdı bunu kimse inkar edemez

quote:

sin cara denilen adamı rey mysterioyla kıyaslamayın rey mysterio gerçek bir efsanedir bana göre

hayır tamamen yanlış anlaşıldım,daha doğrusu anlatamadım sin cara ile rey i şu halleriyle kıyaslayamam ama sin cara da rey olma potansiyelinin mevcut olduğunu söyledim,yetenekli bi adamdı bunu kimse inkar edemez

rey mysterioyu zaten efsaneleştirmemdi yegane sebep değişik bir karakter olması zaten sin cara onun seviyesine yükselseydi bile yükselemedi ayrı mesele onun çakması olarak nitelendirilecekti çünkü tamamen birebir benzeri

• rey mysterio gerçekten çok iyiydi ama wwe ona yeterince şans vermedi ulan 12 yıldır wweye emek vermiş adama 1 saatlik kemer verdiler birde şu fox bebeleri sayesinde reyden soğudu herkes

quote:

quote:

rey mysterioyu zaten efsaneleştirmemdi yegane sebep değişik bir karakter olması zaten sin cara onun seviyesine yükselseydi bile yükselemedi ayrı mesele onun çakması olarak nitelendirilecekti çünkü tamamen birebir benzeri

zaten wwe de taklit karakterler pek tutmaz örneğin rusev yeni kozlov,del rio yeni jbl,swagger yeni kurt angle,sin cara da yeni rey gibi örnekler çoğaltılabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten wwe de taklit karakterler pek tutmaz örneğin rusev yeni kozlov,del rio yeni jbl,swagger yeni kurt angle,sin cara da yeni rey gibi örnekler çoğaltılabilir

rusev demeyin insanın siniri bozuluyor lan Allahın çam yarması nasıl kaptı lanayı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rusev demeyin insanın siniri bozuluyor lan Allahın çam yarması nasıl kaptı lanayı

yine hatırlattın hatırlatmayın yav dünyanın adaletine sövesim geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine hatırlattın hatırlatmayın yav dünyanın adaletine sövesim geliyor

aynen 3 örnek yeterliydi bence

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.