Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Bu niye bu kadar Edge'yi seviyor anlamadım.

Orijinalden alıntı: Feitan

Batista kendi seviyesin de en iyisidir.Ne Bobby Lashley Ne Brock Ne Rusev bir Batista olamaz.Feud'ları efsane.

+1 batista powerhouse gürescilerin efsanesidir muhtesem feudlar cıkarmıstır,bobby lashley mason ryan gibi isimler de cok yeteneklidir ancak sans bulamadılar bulsaydılar belki de batista gibi olurlardı kim bilir,brock ise mikrofon ve promo gibi yeteneklerden mahrum olduğu icin benim gözümde bir batista değil yine de brock bu sektörün en acımasız en vahsi gürescísidir o ayrı konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Yahu yemín ediyorum roman kariyeri boyunca bakın edge kadar demiyorum,edge in yaarısı kadar basarılı olsun kendimi sınırsız cizdiririm,cizdirmezsem de adam değilim

edgeyi bende severim ama günümüzdeki isimler içinde efsane olmaya en yakın isim roman reigns bence büyük ihtimalle edgeyi geçer

Yanılıyorsunuz daniel bryan john cena gibi sirketin yüzü olacak roman da cm punkın cena yüzünden arka planda kaldığı gibi geri planda kalacak,bryan varken romanın sirket yüzü olması imkansıza yakın

• ben onu bunu bilmem kardeş konu dışındada anket yaptık açık ara goldberg çıktı

Bu niye bu kadar Edge'yi seviyor anlamadım.

Herkesin kendí efsanesi vardır,kiminin undertaker kiminin jericho kiminin rock kiminin stone cold dur,sen nasıl punk ve jericho ya sempati duyuyorsan ben de edge e karsı sempati duyuyorum,bana göre efsane ki wwe izleyen ve güresten gercekten anlayan kisiler de edge in yeri doldurulamaz ve efsane bir süperstar olduğunu bilir

ben onu bunu bilmem kardeş konu dışındada anket yaptık açık ara goldberg çıktı

Dostum konu dısında güresten anlamayan adamlar dolu,goldberg kazma nın balta nın tekidír,zaten mikrofon ve promo yeteneği yoktu,üstüne üstlük bircok güresci arkadasını sakatladı bu kazma,tamamen flash tv de güresi sadece dövüs olarak görenlerin efsanesidir goldberg,konu dısında bi daha anket yapsan rey mysterio cıkar mesela :D

• Aynı dediğin şey Edge için geçerliyse Cm Punk için kesin geçerlidir.Chris'i hiç katmıyorum,Chris çok net Edge'ye göre efsanevi biri.Ben sempati duyuyorum,seni gibi savunmuyorum.Bunların efsane olduğu zaten belli ama sen tutup Edge şundan iyidir diyorsun,Chris'in zaten Edge'den efsane biri olduğunu herkes biliyor.

Aynı dediğin şey Edge için geçerliyse Cm Punk için kesin geçerlidir.Chris'i hiç katmıyorum,Chris çok net Edge'ye göre efsanevi biri.Ben sempati duyuyorum,seni gibi savunmuyorum.Bunların efsane olduğu zaten belli ama sen tutup Edge şundan iyidir diyorsun,Chris'in zaten Edge'den efsane biri olduğunu herkes biliyor.

Alakası bile yok,asıl sen önüne gelene edge den iyi diyorsun ben de bi güres sever olarak dayanamıyorum haaliyle,edge şu an geri dönse sen bile sevincten cılgına dönersin emin ol :)

quote:

Aynı dediğin şey Edge için geçerliyse Cm Punk için kesin geçerlidir.Chris'i hiç katmıyorum,Chris çok net Edge'ye göre efsanevi biri.Ben sempati duyuyorum,seni gibi savunmuyorum.Bunların efsane olduğu zaten belli ama sen tutup Edge şundan iyidir diyorsun,Chris'in zaten Edge'den efsane biri olduğunu herkes biliyor.

Alakası bile yok,asıl sen önüne gelene edge den iyi diyorsun ben de bi güres sever olarak dayanamıyorum haaliyle,edge şu an geri dönse sen bile sevincten cılgına dönersin emin ol :)

edge ile christian birlikte dönsün mahalleyi ayağa kaldırırım

• quote:

quote:

quote:

edge ile christian birlikte dönsün mahalleyi ayağa kaldırırım

Edge dönse direk undisputed verirler zaten :) o değil de dostum valla döndüğünü düsünmek bile muhtesem yav

• Edge'yi severim tabi.Efsane diyebilirsin.En iyisi diyemezsin.Edge'den çok iyi isimler var.

Edge'yi severim tabi.Efsane diyebilirsin.En iyisi diyemezsin.Edge'den çok iyi isimler var.

Sana göre daha ıyileri vardır bana göre en iyisi edge'dir dostum,sonucta 40 yıl da tartışsak ikimiz de aynı fikri savunacağız ama bak sen brynaı hic sevmezdin sonradan sevmeye basladın edgein en basından beri maclarını ve feudlarını izlersen gercekten efsane olduğunu anlarsın :)

• Edge bence 2006-2009 arası çok iyiydi zaten bu arada Cena'dan kemeri aldı , Undertaker ile WM'de kemer maçı yaptı ve birçok kemer aldı.Roman Reigns bence The Rock ile bağlantısı olduğundan daha çok o tarzda bir güreşçi stili olucağını düşünüyorum.Taklit karakterler çok ilerleyemez bence düşünsenize yeni Dead Man'in genç başka biri olduğunu.Senaryo konusunda ise senaristlerin ellerinin kollarının bağlı olduğundan dolayı çok bir şey izleyemiyoruz.Çoğu maç türü hardcore yani kanlı vs. şekilde işliyor ve senaristler bunlardan çoğunu kullanamadığı için 1v1 single maçlara devam ediyorlar.Her zaman dedim PG'den WWE çıkıp eski haline dönerse o zaman şenlenir ortalık.Bu şekil devam ederse eskiyi hep özleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Hangi kanal yayınlıyor maçları gün ve saati nedir acaba?

dsmartta yayınlanıyor,internetten de desirulez.net ten hem ppvleri hem de haftalık şovları izleyebilirsin

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Edge bence 2006-2009 arası çok iyiydi zaten bu arada Cena'dan kemeri aldı , Undertaker ile WM'de kemer maçı yaptı ve birçok kemer aldı.Roman Reigns bence The Rock ile bağlantısı olduğundan daha çok o tarzda bir güreşçi stili olucağını düşünüyorum.Taklit karakterler çok ilerleyemez bence düşünsenize yeni Dead Man'in genç başka biri olduğunu.Senaryo konusunda ise senaristlerin ellerinin kollarının bağlı olduğundan dolayı çok bir şey izleyemiyoruz.Çoğu maç türü hardcore yani kanlı vs. şekilde işliyor ve senaristler bunlardan çoğunu kullanamadığı için 1v1 single maçlara devam ediyorlar.Her zaman dedim PG'den WWE çıkıp eski haline dönerse o zaman şenlenir ortalık.Bu şekil devam ederse eskiyi hep özleriz.

Bazı karakterler vardır ki kimi getirirsen getir,olmaz tutmaz,taker mesela sadece 1 kere gelir diyebileceğimiz adamların başında gelir,wwe onun gibisini bir daha asla bulamaz,tıpkı barcelona nın ve ispanya milli takımının xavi iniesta ve tiki taka jenerasyonu gibi örnek biraz uçuk oldu ama anlaatabilmişimdir umarım senaryo konusunda ise bence senaristlere pek kızamayız bu bir güreş sonuçta ona rağmen çok iyi işler çıkartıyorlar mesela gizemli raw general manageri gibi senaryolar bulabilirlerse harika olur tabi,senaristlerin işi çok zor eldeki malzeme az sonuçta

• 1:30 da Dean RKO mu Yapıyor Yoksa Banamı Öyle Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 15 Ağustos 2014; 18:41:01 >

• WWE 2K15 Gamescom'dan oyun içi videolar gelmeye başlamış.Güzel görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

http://www.youtube.com/watch?v=RtpmIpwld3c 1:30 da Dean RKO mu Yapıyor Yoksa Banamı Öyle Geldi

Hocam hareketin gerçek adı Ace Crusher sanırım. Dean WWE öncesi bu hareketi kullanıyormuş. Aslında adam eskiden çok güzel hareketler kullanıyormuş ama WWE baya kısıtlamış onun move-setini. Bir maçta Randyi RKO ile tuş etmesini çok isterdim :D.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.