Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Daniel Bryan candır beyler . Adam aşırı sempatik ve alçakgönüllü biri gerçek hayatta. Hırsızlık olayını anlatırken bile aşırı sakin. Yes Movement zaten güreş dünyasında bir numaralı fan oluşumu şuan. Bryan emekli olana kadar aşırı destek alır bundan sonra. Bryanın Cena'dan farkı çocukların dışında büyük güreşseverlerde ona hayran. Bryanın tek sevmediğim yanı sakalının fazla uzun olması . Ring içi yetenek olarak şirkette en iyilerden biri bana göre. Onla kıyaslanabilecek az kişi var. Sadece Rollins, Sami Zayn, Neville, Ambrose, Ziggler ve Kenta ile kıyaslarım onu.

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

quote:

quote:

WWE'nin önümüzdeki 10 yıl boyunca Main Eventer seviyesinde güreşecek güreşçileri bana göre;

Kenta
    Steen
    Seth Rollins
    Dean Ambrose
    Roman Reigns (WWE'nin yüzü olacak)
    Bo Dallas
    Dolph Ziggler
    Daniel Bryan
    Adrian Neville
    Sami Zayn
    Bray Wyatt
    Sheamus

daniel bryan yes movement ve bu kadar ürün satışı yaptırdığı sürece şirketin yüzü olarak kalır,roman hep arka planda kalacaktır bryandan

Roman'a WM Main Event'ında görev verilecek bence.Çok büyük push bekliyorum.Kemere kadar yolu var

Belki de Lesnar vs Reigns vs Rock maçı görürüz.Ve eğer bu gerçekleşirse WM tarihinin en iyi maçlarından birini görebiliriz.No DQ

Lesnar ın main eventer olarak kalabilmesi için paul heyman veya başka iyi bir menajerle birlikte olması lazım,aksi takdirde o mikrofon seviyesiyle rezil olur lesnar,Reigns ile feuda girebilirler ama öncelik olarak lesnar vs cena feudu olacak gibi,ayrıca önümüzdeki wrestlemania da lesnar vs taker maçı olacağını düşünüyorum taker mutlaka intikam alacaktır,Rock bir daha wrestlemania için gelirse bence konuk olarak sırf mikrofon performansı için çağrılır,dwayne git gide yaşlanıyor ve film çekimleri falan vardır,baya meşgul durumda ama yine de bu üçlü aynı maçta yer alırsa bence müthiş olur ki kazanan da reigns olur

Summerslam ME'sinin sonlarında oluşabilecek 4 olay var;

Lesnar'ın kemeri kazanması.
    Cena'nın kemeri koruması.
    Reigns'in gelip Lesnar-Cena ikilisinden birinin dikkatini dağıtması.
    Lesnar tuşa gidecekken ''Gong!'' sesinin duyulması.

adam a planı yetmemiş gibi b c ve d planlarını da çıkarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Dostum Roman çok rahat daniel bryan'ı geçer,roman'ın şu hali bile daniel bryan'dan fazla tutuldu.Roman 2-3 yıl içinde bütün wm'lerde me seviyesine gelir ayrıca john cena'yı bile geçebilir.

dostum bana kalırsa roman çok daha yetenekli bryan dan,hatta daniel bryan me seviyesini haketmeyen biri bana kalırsa,ama seyirci desteği inanılmaz bryanın,adamla dalga geçiyolardı ama şaka maka tuttu şu anda wwe de en çok seyirci desteğine sahip kişi haketmiyor o kadarını ama malesef ki daniel bryan,bence cena dan daha fazla seviliyordur roman çok daha iyi ama ürün satışı ve seyirci desteği olarak bryan çok iyi durumda o yüzden cena dan sonra böyle giderse şirketin yüzü bryan olur gibi

hala john cenayı sevenmi var ya bütün maç dayak yer yerde yatar sonra bir AA ile maç kazanır john cena bütün maç kötü oynayan ama boş kaleye gol atıp maçın yıldızı olan futbolculara benzetiyorum

adam face iken bile seyircilerin yarısı sevmiyor,keşke heel olsa bence wwe tarihinin en iyi heellerinden biri olabilir

• quote:

Yetenek dedin anlamadım.Herhalde total yeteneği diyorsun yoksa ring içi aksiyon diyorsan seth hepsinden iyi.Bu arada bu mesaja tepki gelebilir ama daniel bryan'ı sevmeye başladım.

ring içi mikrofon promo karizma tip vs vs total yetenek yani,bunların hepsini ve bir süperstar da olması gereken her şeyi göz önüne alırsak dean ve roman,seth'in önünde,ayrıca dostum bryanı sen bile sevmeye başladıysan bu adam desteği alır uçar gider valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker -- 28 Temmuz 2014; 12:04:26 >

Mikrofon 7/10
    Ring içi aksiyon 6/10
    Finisher 5/10
    Seyirci desteği 9/10
    Taunt 10/10

Bence uzun sakallı olması daha iyi,diğer türlü mülayim gibi.

Orijinalden alıntı: JackyJack

Daniel Bryan candır beyler . Adam aşırı sempatik ve alçakgönüllü biri gerçek hayatta. Hırsızlık olayını anlatırken bile aşırı sakin. Yes Movement zaten güreş dünyasında bir numaralı fan oluşumu şuan. Bryan emekli olana kadar aşırı destek alır bundan sonra. Bryanın Cena'dan farkı çocukların dışında büyük güreşseverlerde ona hayran. Bryanın tek sevmediğim yanı sakalının fazla uzun olması . Ring içi yetenek olarak şirkette en iyilerden biri bana göre. Onla kıyaslanabilecek az kişi var. Sadece Rollins, Sami Zayn, Neville, Ambrose, Ziggler ve Kenta ile kıyaslarım onu.

ben sevemedim bir türlü,şu anda olduğu yeri hakettiğini de pek düşünmüyorum bu adamla dalga geçiyorlardı,yes movement öyle oldu böyle saçmalık mı olur?finisher desen yok tip karizma yok ringe geliş müziği yok mikrofon malesef promo yok öyle iki elini kaldırıp yes demekle şirketin 1 numaralı adamı olunmuyor,efsane diye saydığımız adamlar yıllarca zirvede kaldı dişiyle tırnağıyla geldi bu noktaya ama daniel bryan geçmiş zamanda eski güreş federasyonlarında iyiydi ancak wwe de undisputed alacak kadar iyi bir isim değil,bu adam sheamus a bile 3 saniyede yenilmiş bir adam,tamamen yes movement sayesinde bu noktada başka bir şey için değil wwe nin klasik seyircilerin en çok sevdiği adamı ürün satışı yapsın diye zirvede tutma politikası,bu adamı yükseltmek için aynı gece sakat kolla orton batista ve triple h gibi efsanelere karşı wrestlemania gibi şirketin en görkemli ppv sinde kazandırdılar bu kadarını haketmiyor en azından şu anlık

• quote:

Daniel bryan sempatik buna katılıyorum ama yetenekli değil.Şöyle puan verirsek.

Mikrofon 7/10
    Ring içi aksiyon 6/10
    Finisher 5/10
    Seyirci desteği 9/10
    Taunt 10/10

Bence uzun sakallı olması daha iyi,diğer türlü mülayim gibi.

Mikrofon 5/10
    Ring içi 7/10
    Seyirci desteği 10/10
    Taunt 11/10 bence de uzun sakallı olması daha iyi zaten tip yok bari bi tarzı olsun

Ben daniel bryan'ın maçlarını izlemiyorum.Şöyle sonradan bray wyatt vs daniel bryan maçına baktım.Seyirci ile beraber bir bütün oluşturuyor.

o konuda haklısın seyirci ile çok içli dışlı onlardan biri gibi daniel bryan

Fakat Taunt'u ve seyirci desteği ile herkesten 1 adım öne çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes !

Dostum sen şaka maka daniel bryan fan'ı oldun cıktın yakında iki eli kaldırıp evde de yes diye bağırırsın valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bana göre Daniel Bryan o kadar iyi bir High-Flyer değil,çok daha iyileri var ondan.Bknz. Adrian Neville,Dolph Ziggler.

Fakat Taunt'u ve seyirci desteği ile herkesten 1 adım öne çıkıyor.

Aynen dostum adamla millet dalga gece gece bu hale getirdi :D bryan cok sanslı biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirketin yüzü Roman Reigns olacak bu bariz belli.Lesnar Undertakeri yendikten sonra nefret edilen bir adam haline geldi Cenayıda yenip nefretini 2 ye katlarsa Roman Wrestlemaniada Lesnar ile maç yaparsa seyirci desteği Bryanı geçer

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Şirketin yüzü Roman Reigns olacak bu bariz belli.Lesnar Undertakeri yendikten sonra nefret edilen bir adam haline geldi Cenayıda yenip nefretini 2 ye katlarsa Roman Wrestlemaniada Lesnar ile maç yaparsa seyirci desteği Bryanı geçer

Şirketiin yüzü bryan olacaktır,bryan şu an süper kahraman gibi evolutionı tek gecede yenip undisputed aldı wwe desteği kesmez bryan'dan,devamlu push alır bryan

şaka maka feitan bile daniel bryan fanı olmaya başladıysa,kıyamet yakındır arkadaşlar

Hala olmayan var sen merak etme. :D

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

şaka maka feitan bile daniel bryan fanı olmaya başladıysa,kıyamet yakındır arkadaşlar

Hala olmayan var sen merak etme. :D

çok şükür

isteyen varsa 3 veya 4te raw canlı yayın
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.