Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

Şu kestiği promo bence 2014 yılının en iyi promosu :D. Bray Wyatta mikrofonda çok iyi ama bir Ambrose değil ya. Adam rol yapmasına rağmen o kadar doğal konuşuyorki gerçekten olay varmış gibi hissediyosun :D. Promonun sonundaki laf koyup mikrofonu yere atmasına çok güldüm :D.

Bunu izledigim de acayip gulmustum ama cok iyi bir promo ve lunatic fringe tarafini gosteriyor ambrose. Roman Reigns bile arkadan guluyor. Asagidaki compilation video'da Ambrose'un performance'i var. bence izleyin derim biraz uzun ama degecektir. Ayrica Colt Cabana'da zamaninda podcast'e cikti ve o zaman bile promosuyla dikkat ceken bir guresciydi yani insanlar Ambrose'u oyle duymus. Bence move set'i birazcik daha artarsa o zaman daha iyi bir wreslter olacaktir ve main event seviyesine gelir

bence şu anda main eventer seviyesinde,roman'dan daniel bryan dan daha yetenekli eğer yes movement olmasaydı daniel yerine roman veya dean olurdu

dean adamın dibi wwenin psikopatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 27 Temmuz 2014; 19:29:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Bo Dallas şuan miz'den fazla bo'lanıyor,mc olmasına rağmen fazla bo'lanıyor.Kendini sevdirmemeyi başardı,bray wyatt'ın ise yakında kesinlikle face turn yapacağını düşünüyorum,wwe ona face turn yaptıracak buna eminim ama yanlış yapar.Bray wyatt'ın sonu kane gibi olur.

bence bray wyatt eric rowanı yanına alır luke harper face turn yapar,baba oğul feudu izleriz

bence öyle olacağını zannetmiyorum tam tersi bray wyatt face turn yapacak gibi görünüyor

Bray wyatt face olmamalı yoksa miz gibi madara olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Daniel'a bak sen.

Hırsızlık için yanlış evi seçtiler
    Amerikalı profesyonel güreşçi Daniel Bryan, evine giren hırsızları kıskıvrak yakalayıp polise teslim etti.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25528547/

ahaha vay be ben olsam brie bellayı görmeden dayak yemezdim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

Şu kestiği promo bence 2014 yılının en iyi promosu :D. Bray Wyatta mikrofonda çok iyi ama bir Ambrose değil ya. Adam rol yapmasına rağmen o kadar doğal konuşuyorki gerçekten olay varmış gibi hissediyosun :D. Promonun sonundaki laf koyup mikrofonu yere atmasına çok güldüm :D.

Bunu izledigim de acayip gulmustum ama cok iyi bir promo ve lunatic fringe tarafini gosteriyor ambrose. Roman Reigns bile arkadan guluyor. Asagidaki compilation video'da Ambrose'un performance'i var. bence izleyin derim biraz uzun ama degecektir. Ayrica Colt Cabana'da zamaninda podcast'e cikti ve o zaman bile promosuyla dikkat ceken bir guresciydi yani insanlar Ambrose'u oyle duymus. Bence move set'i birazcik daha artarsa o zaman daha iyi bir wreslter olacaktir ve main event seviyesine gelir

bence şu anda main eventer seviyesinde,roman'dan daniel bryan dan daha yetenekli eğer yes movement olmasaydı daniel yerine roman veya dean olurdu

dean adamın dibi wwenin psikopatı

Dean Ambrose yeni reyizimiz oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bo Dallas şuan miz'den fazla bo'lanıyor,mc olmasına rağmen fazla bo'lanıyor.Kendini sevdirmemeyi başardı,bray wyatt'ın ise yakında kesinlikle face turn yapacağını düşünüyorum,wwe ona face turn yaptıracak buna eminim ama yanlış yapar.Bray wyatt'ın sonu kane gibi olur.

bence bray wyatt eric rowanı yanına alır luke harper face turn yapar,baba oğul feudu izleriz

bence öyle olacağını zannetmiyorum tam tersi bray wyatt face turn yapacak gibi görünüyor

bray wyattın face olması senin dediğin gibi çok saçma olur inşallah wwe böyle büyük bir hata yapmaz

• WWE'nin önümüzdeki 10 yıl boyunca Main Eventer seviyesinde güreşecek güreşçileri bana göre;

Kenta
    Steen
    Seth Rollins
    Dean Ambrose
    Roman Reigns (WWE'nin yüzü olacak)
    Bo Dallas
    Dolph Ziggler
    Daniel Bryan
    Adrian Neville
    Sami Zayn
    Bray Wyatt
    Sheamus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bray wyatt'ın face turn yapacağından eminim,wwe'nin klasik politikasıdır bu,hiç kimse randy orton'ın face turn yapacağını tahmin edemezdi nitekim yaptı ve başarılı oldu.Cm punk gibi bir heel'in kimse face turn yapacağını düşünemezdi ama adam en başarılı face'lerden biri oldu.Böyle daha çok gider.

Şurda şöyle bir konu var eğer bray wyatt face turn yaparsa(kesin yapar)başarılı olamaz.

Bray wyatt'ın face turn yapacağından eminim,wwe'nin klasik politikasıdır bu,hiç kimse randy orton'ın face turn yapacağını tahmin edemezdi nitekim yaptı ve başarılı oldu.Cm punk gibi bir heel'in kimse face turn yapacağını düşünemezdi ama adam en başarılı face'lerden biri oldu.Böyle daha çok gider.

Şurda şöyle bir konu var eğer bray wyatt face turn yaparsa(kesin yapar)başarılı olamaz.

orton ve punk başarılı oldular ancak bray wyatt kesinlikle face olmaz,tıpkı the miz gibi mahvolur oynayamaz,bence wwe böyle bir saçmalık yapmaz,güzel heel iken face yapmaya da gerek yok açıkçası,zaten wwe de her zaman çok iyiler face oluyor daha alt seviye olarak heel leri tutuyorlar,böyle bi hata yapmamaları lazım

quote:

quote:

quote:

quote:

bray wyattın face olması senin dediğin gibi çok saçma olur inşallah wwe böyle büyük bir hata yapmaz

ben de böyle bir hatayı yapacaklarını pek sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

WWE'nin önümüzdeki 10 yıl boyunca Main Eventer seviyesinde güreşecek güreşçileri bana göre;

Kenta
    Steen
    Seth Rollins
    Dean Ambrose
    Bo Dallas
    Dolph Ziggler
    Daniel Bryan
    Adrian Neville
    Sami Zayn
    Bray Wyatt
    Sheamus

daniel bryan yes movement ve bu kadar ürün satışı yaptırdığı sürece şirketin yüzü olarak kalır,roman hep arka planda kalacaktır bryandan

quote:

WWE'nin önümüzdeki 10 yıl boyunca Main Eventer seviyesinde güreşecek güreşçileri bana göre;

Kenta
    Steen
    Seth Rollins
    Dean Ambrose
    Bo Dallas
    Dolph Ziggler
    Daniel Bryan
    Adrian Neville
    Sami Zayn
    Bray Wyatt
    Sheamus

daniel bryan yes movement ve bu kadar ürün satışı yaptırdığı sürece şirketin yüzü olarak kalır,roman hep arka planda kalacaktır bryandan

Roman'a WM Main Event'ında görev verilecek bence.Çok büyük push bekliyorum.Kemere kadar yolu var

Belki de Lesnar vs Reigns vs Rock maçı görürüz.Ve eğer bu gerçekleşirse WM tarihinin en iyi maçlarından birini görebiliriz.No DQ

• Dostum Roman çok rahat daniel bryan'ı geçer,roman'ın şu hali bile daniel bryan'dan fazla tutuldu.Roman 2-3 yıl içinde bütün wm'lerde me seviyesine gelir ayrıca john cena'yı bile geçebilir.

Dostum Roman çok rahat daniel bryan'ı geçer,roman'ın şu hali bile daniel bryan'dan fazla tutuldu.Roman 2-3 yıl içinde bütün wm'lerde me seviyesine gelir ayrıca john cena'yı bile geçebilir.

dostum bana kalırsa roman çok daha yetenekli bryan dan,hatta daniel bryan me seviyesini haketmeyen biri bana kalırsa,ama seyirci desteği inanılmaz bryanın,adamla dalga geçiyolardı ama şaka maka tuttu şu anda wwe de en çok seyirci desteğine sahip kişi haketmiyor o kadarını ama malesef ki daniel bryan,bence cena dan daha fazla seviliyordur roman çok daha iyi ama ürün satışı ve seyirci desteği olarak bryan çok iyi durumda o yüzden cena dan sonra böyle giderse şirketin yüzü bryan olur gibi

• Dean ve Seth'i harcamasalar iyi olur.

quote:

quote:

Kenta
    Steen
    Seth Rollins
    Dean Ambrose
    Bo Dallas
    Dolph Ziggler
    Daniel Bryan
    Adrian Neville
    Sami Zayn
    Bray Wyatt
    Sheamus

Roman'a WM Main Event'ında görev verilecek bence.Çok büyük push bekliyorum.Kemere kadar yolu var

Belki de Lesnar vs Reigns vs Rock maçı görürüz.Ve eğer bu gerçekleşirse WM tarihinin en iyi maçlarından birini görebiliriz.No DQ

Lesnar ın main eventer olarak kalabilmesi için paul heyman veya başka iyi bir menajerle birlikte olması lazım,aksi takdirde o mikrofon seviyesiyle rezil olur lesnar,Reigns ile feuda girebilirler ama öncelik olarak lesnar vs cena feudu olacak gibi,ayrıca önümüzdeki wrestlemania da lesnar vs taker maçı olacağını düşünüyorum taker mutlaka intikam alacaktır,Rock bir daha wrestlemania için gelirse bence konuk olarak sırf mikrofon performansı için çağrılır,dwayne git gide yaşlanıyor ve film çekimleri falan vardır,baya meşgul durumda ama yine de bu üçlü aynı maçta yer alırsa bence müthiş olur ki kazanan da reigns olur

• quote:

Dean ve Seth'i harcamasalar iyi olur.

Özellikle de dean çok çok iyi yerlere gelecektir,seth de çok yetenekli ancak dean ve romana göre daha az yetenekli,umarım yeni bir cm punk veya jeff hardy yaratırlar seth'den,dean ise gönlüm ister ki şirketin ileride yüzü olsun ama zor

quote:

quote:

quote:

Kenta
    Steen
    Seth Rollins
    Dean Ambrose
    Bo Dallas
    Dolph Ziggler
    Daniel Bryan
    Adrian Neville
    Sami Zayn
    Bray Wyatt
    Sheamus

Lesnar ın main eventer olarak kalabilmesi için paul heyman veya başka iyi bir menajerle birlikte olması lazım,aksi takdirde o mikrofon seviyesiyle rezil olur lesnar,Reigns ile feuda girebilirler ama öncelik olarak lesnar vs cena feudu olacak gibi,ayrıca önümüzdeki wrestlemania da lesnar vs taker maçı olacağını düşünüyorum taker mutlaka intikam alacaktır,Rock bir daha wrestlemania için gelirse bence konuk olarak sırf mikrofon performansı için çağrılır,dwayne git gide yaşlanıyor ve film çekimleri falan vardır,baya meşgul durumda ama yine de bu üçlü aynı maçta yer alırsa bence müthiş olur ki kazanan da reigns olur

Summerslam ME'sinin sonlarında oluşabilecek 4 olay var;

Lesnar'ın kemeri kazanması.
    Cena'nın kemeri koruması.
    Reigns'in gelip Lesnar-Cena ikilisinden birinin dikkatini dağıtması.
    Lesnar tuşa gidecekken ''Gong!'' sesinin duyulması.

• seth rollins alper potukun uzun saçlı haline benziyor

quote:

Dostum Roman çok rahat daniel bryan'ı geçer,roman'ın şu hali bile daniel bryan'dan fazla tutuldu.Roman 2-3 yıl içinde bütün wm'lerde me seviyesine gelir ayrıca john cena'yı bile geçebilir.

dostum bana kalırsa roman çok daha yetenekli bryan dan,hatta daniel bryan me seviyesini haketmeyen biri bana kalırsa,ama seyirci desteği inanılmaz bryanın,adamla dalga geçiyolardı ama şaka maka tuttu şu anda wwe de en çok seyirci desteğine sahip kişi haketmiyor o kadarını ama malesef ki daniel bryan,bence cena dan daha fazla seviliyordur roman çok daha iyi ama ürün satışı ve seyirci desteği olarak bryan çok iyi durumda o yüzden cena dan sonra böyle giderse şirketin yüzü bryan olur gibi

hala john cenayı sevenmi var ya bütün maç dayak yer yerde yatar sonra bir AA ile maç kazanır john cena bütün maç kötü oynayan ama boş kaleye gol atıp maçın yıldızı olan futbolculara benzetiyorum

• Yetenek dedin anlamadım.Herhalde total yeteneği diyorsun yoksa ring içi aksiyon diyorsan seth hepsinden iyi.Bu arada bu mesaja tepki gelebilir ama daniel bryan'ı sevmeye başladım.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.