Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Ulan özlemişim be WWE'yi. En son izlediğimde CM Punk ve adını hatırlayamadığım 2 kişi Jeff Hardy'i dövüyorlardı. Matt Hardy gelip kurtarıyordu Jeff'i. Çok duygulanmıştım küslerdi o aralar. Noldu şuan durumlar ne en iyi kim şuanda ?

wwe eski çizgisinden çok uzakta eskileri mumla aratıyorlar şu anda ise en iyisi sakatlanana kadar daniel bryan dı,seyirci tarafından en çok sevilen dean ambrose ve en formda en iyi güreşçiyi sorarsan şu anda brock lesnar wwe de korkulan adam haline geldi lesnar

dayanamadın mı dönmüşsün foruma hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Ulan özlemişim be WWE'yi. En son izlediğimde CM Punk ve adını hatırlayamadığım 2 kişi Jeff Hardy'i dövüyorlardı. Matt Hardy gelip kurtarıyordu Jeff'i. Çok duygulanmıştım küslerdi o aralar. Noldu şuan durumlar ne en iyi kim şuanda ?

wwe eski çizgisinden çok uzakta eskileri mumla aratıyorlar şu anda ise en iyisi sakatlanana kadar daniel bryan dı,seyirci tarafından en çok sevilen dean ambrose ve en formda en iyi güreşçiyi sorarsan şu anda brock lesnar wwe de korkulan adam haline geldi lesnar

dayanamadın mı dönmüşsün foruma hayırlısı olsun

yönetim'den istedim ancak sınırsız olarak çizmediler beni kabul etmediler ben de 30 gün çizdim kendimi ancak pm den yardımcı olduğum birçok üye olduğundan dolayı 30 günü kaldırmak zorunda kaldım,o pmlere cevap verirken arada bu konu ölmesin diye de buraya yazıyorum işte özledim kanka seni nasılsın görmeyeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Beyler Dean Ambrose vs Seth Rollins maçını tuttum ben izlemenizi tavsiye ederim.Kan faktörünü birde getirebilseler tam olcak ya extreme istiyoruz.

Kan faktörü nün dönmesi zor extreme maçlar senelerdir baya azaldı,yani şöyle edge vs jeff hardy ladder maç gibileri bile özledik

quote:

Beyler Dean Ambrose vs Seth Rollins maçını tuttum ben izlemenizi tavsiye ederim.Kan faktörünü birde getirebilseler tam olcak ya extreme istiyoruz.

Kan faktörü nün dönmesi zor extreme maçlar senelerdir baya azaldı,yani şöyle edge vs jeff hardy ladder maç gibileri bile özledik

Seni çizmişlerdi heralde döndüğün iyi olmuş yorumlarla renk katıyon valla zaten sayımız az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Seni çizmişlerdi heralde döndüğün iyi olmuş yorumlarla renk katıyon valla zaten sayımız az.

Cok tesekkür ederim dostum :) aynı seyleri senin icín de düsünüyorum :) ben kendim sınırsız gitmek istedim yönetim cizmedi,ben de pm ve bu konu icin kalıyorum konuyu canlandırmak gerek :) yine popûler konulara sokacağız insallah bu konuyu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    john cenanın kanlı maçlarını izlemiştim.çok iğrenç oluyor.hadi kazara açılması bieşy değilde ayarlanıp kanlı maç olması şelale gibi akıyor kan.bendne okadar kan aksa ölürüm ehrhalde

Orijinalden alıntı: montevo

john cenanın kanlı maçlarını izlemiştim.çok iğrenç oluyor.hadi kazara açılması bieşy değilde ayarlanıp kanlı maç olması şelale gibi akıyor kan.bendne okadar kan aksa ölürüm ehrhalde

Hocam adamlar bilerek alnına jilet atıyor ki hem zararlı değil hem de cok fazla kan akıyor,ben kanlı maclardan ziyade wwe de daha fazla ladder,tlc,lumberjack özellikle de efsane olan buried alíve macları görmeyi yeğlerim :) ben de senle aynı fikirdeyim o kadar kan benden aksa psíkolojik olarak öldüm derdim herhalde :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• bu lanet olsaı brock leasner ne zmaan grünecek.survivorda da kemer maçı olmayacak galiba
  • Tekrar izlemeye başladım.Azar azar izliyorum da arkadaş bıraktık iyi olur diye iyice saçmalamışlar. Mark yine heel mi oldu şimdi ? gerçekçiliği çok bozuyorlar.Randy face oldu.Nikki face olmuş herhalde.1 ay bıraktık ortalık çorba olmuş.John Cena hala contendar la hani son maçtı.Rusev beklediğimden daha çok push almış.Yakında ana kemer alabilir.İşin iyi tarafı Randy'nin face kararı isabetli olmuş.Diğer yandan Stardust & Goldust'ın heel hali efsane.İşin bolca kötü tarafı da saçma turn'ler.Ryback'a return hazırlamışlar,adam 3 ay sonra kaybolacak.Daha da kötüsü çok saçma feud başlıyor.Bray Wyatt'ı yine yanlış kişiyle feud'a soktular.Biraz daha bekletip Roman ile feud'a soksalardı daha çok tutardı.WWE yine rezil durum da.
  • Brock olayı ayrı kasvet.Adam yok olsa da farketmez.Brock kimde kemer veriyorsun.Brock'un ne başarısı var.Brock,Rock bu adamlara kemer verilmesi ayrı saçmalık.Brock'dan alacak kişi John olursa ayrı saçmalık.Saçmalıklar başlamış.
  • batista gelmezse brockdan kemeri alaiblecek tek kişi john cena görünüyor.yani gelipte daniel brayn alırsa kemeri yuh derim.aslıdna big show ve mark hanry de olaiblir ama saçam salak yine birbirlerine düşürdüler adamları.gizli adayım ryback var ama okadar da push vermezler adama.ancak arada bi kapıştırailirler.son zamanalrda salak salak işler yaptılar.özellikle mize ve damien sandowa sinir olmaya başladım.bi manası yok.shemus kemeri aldı.kaldı öyle.zigler da öyle.ekşın istiyoruz arkadaşım.bide ana kemer maçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kemer olması eskiye göre daha fazla kişi olması saçmalık.5 kemer yap 3 yapma.Sheamus yakında heel turn geçirir.Ryback Brock ile feud'a girer.Mark ve Big feudu kaçıncı oldu ? daha return yapması beklenen kişiler var.Gereksiz çok kişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Tekrar izlemeye başladım.Azar azar izliyorum da arkadaş bıraktık iyi olur diye iyice saçmalamışlar. Mark yine heel mi oldu şimdi ? gerçekçiliği çok bozuyorlar.Randy face oldu.Nikki face olmuş herhalde.1 ay bıraktık ortalık çorba olmuş.John Cena hala contendar la hani son maçtı.Rusev beklediğimden daha çok push almış.Yakında ana kemer alabilir.İşin iyi tarafı Randy'nin face kararı isabetli olmuş.Diğer yandan Stardust & Goldust'ın heel hali efsane.İşin bolca kötü tarafı da saçma turn'ler.Ryback'a return hazırlamışlar,adam 3 ay sonra kaybolacak.Daha da kötüsü çok saçma feud başlıyor.Bray Wyatt'ı yine yanlış kişiyle feud'a soktular.Biraz daha bekletip Roman ile feud'a soksalardı daha çok tutardı.WWE yine rezil durum da.

wwe radikal değişiklikler yapmaya başladı,onlarda bu durum'dan çok rahatsızlar bu kesin,bişeyleri değiştirelim diye tüm taşları yerinden oynattı wwe bi türlü düzelemiyor özellikle de lesnar şampiyon olduğundan beri düşüş acayip hızlandı Rusev konusunda hep söyledim ben asla buralara geleceğini düşünmüyordum,wwe nin içler acısı halinin özetidir aslında bu rusev mevzusu,rusev gibi çam yarması (kabul ediyorum yetenekli ancak birçok eksiği olduğu da aşikar ) bile ana kemer alabilecek durumda randy orton heel olarak acayip eziliyordu,resmen jobber'a dönmüştü nexus grubundaki heath slater justin gabriel gibi adamlardan farkı kalmamıştı,randy heel olacaksa legacy dönemlerindeki gibi olmalı,adamda lider özellikleri var eğer bi grup lideri yapmayacaksan da heel orton böyle kepaze olur işte face olarak dönmesi iyi oldu bu arada dönüşüne sevindim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

niki face olsa ne olmasa ne.kadınlarda doğru dürüst güreş yokki.habire kıçını başını göstertmece var.baktıalr olmuyo total divas diye saçma bi programla anadan üryan göstertmeye başladılar.

3-4 senedir divalar wwe'de işe yaramaz hale geldi adam gibi feudları da yok,süperstarlara yardım da yok ne işe yarıyorlar?sadece cinsel obje olarak bulunduruyor wwe başarılı oluyor mu bence oluyor zira ben divaların maçlarını kaçırmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

tekrar WM ye çıkacak mı eminsiniz? Kaybedince streakte bitmiş oldu, bir daha çıkmaz diye tahmin ediyorum.. hall of fame olabilir ama o da nasıl olacak hiç bilmiyorum çünkü undertaker hiç bir zaman press conference larda ya da wwe nin etkinliklerinde hiç rol oynamadı.. adam normal insan olarak hiç gözükmedi wwe nin resmi şeylerinde.

Lesnar'dan intikam almak için taker dönebilir wm'da bana kalsa wm daki maçı buried alive maç yapardım seriyi de hbk tarzında bi adam bitirir,takerı gömerdi mezara,sonra taker bi daha görünmezdi seri ile birlikte öldü derdik bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler WWE'nin son oyunu WWE 2K15 modelleme açısından bayağı bir yol kat etmiş.

WWE Smack Down - Raw
     WWE Smack Down - Raw

Ve eğer oyunu alırsam almamda en büyük etkisi olacak güreşçi WCW'deki The Crow haliyle Sting ;

WWE Smack Down - Raw

şaka mı bu bu nasıl bişey abi,ben ilk gördüğümde üsttekini gerçek alttakine de wwe 2k15 oyununda alıntı ikisinin karşılaştırılması sandım karakter modellemeleri muazzam olmuş

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.