Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Triple H,
    Taker'ın omzuna dokunuyor artık burada işler değişti dermişçesine. Sonra eşiğin orada bekliyor bir süre. Umarım geçen seneki gibi olmaz da biraz farklı bir feud izleriz.

+1
    Ben HBK'nın maça hakem olmasını bekliyorum,sonuçta Undertaker'ın son maçı olacağı söyleniyor.Güzel bir final bekliyoruz
  • Çocukken çok izlerdim. Şimdi bıraktım. Adam, diğerinin üstünde zıplıyo tekme atıyo; adamdan kan çıkmıyo. Tanrının işi

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Çocukken çok izlerdim. Şimdi bıraktım. Adam, diğerinin üstünde zıplıyo tekme atıyo; adamdan kan çıkmıyo. Tanrının işi

tanrının değil pgnin işi

• Şöyle bir maç daha görürmüyüz acaba ilerde?

Orijinalden alıntı: the wow

son rawı izledikten sonra sheamusun promo yeteneği ile ilgili söylediklerimi geri alıyorum
    umarım undertaker hhh maçı olmaz yine

%100 olacak,ben de Undertaker'ın son maçının Kane ile olmasını isterdim.

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

son rawı izledikten sonra sheamusun promo yeteneği ile ilgili söylediklerimi geri alıyorum
    umarım undertaker hhh maçı olmaz yine

%100 olacak,ben de Undertaker'ın son maçının Kane ile olmasını isterdim.

kane,hhh gibi isimler sıktı bence.neredeyse serinin yarısı kane,hhh,hbk eğer denildiği gibi son maçı olacaksa takerın bence hepsi birleşip yok etsinler takerı onlarda kurtulsun bizde

• Taker'ın son maçı ne zaman belli değil. Ama Undertaker ser.iyi 20-0 yapar bence.
    « I have a dream that my four little chidren will one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin, but by the content of their character. » " Martin Luther King "

• bunlarda kemer kazanmayı şampiyonu kim belirliyor,neye göre maç kazanılıyor?
    Take me back to my boat on the river I need to go down, I need to come down
    Take me back to my boat on the river And I wont cry out any more
    Time stands still as I gaze in her waters
    She eases me down, touching me gently
    With the waters that flow past my boat on the river
    So I dont cry out anymore ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scolt

Çok uzun zamandır izlemiyorum arkadaşlar Jericho döndü mü ?

evet döndü

Orijinalden alıntı: ornitolog

bunlarda kemer kazanmayı şampiyonu kim belirliyor,neye göre maç kazanılıyor?

bookerlar yazıyor kimin ne yapacağını

quote:

Orijinalden alıntı: scolt

Çok uzun zamandır izlemiyorum arkadaşlar Jericho döndü mü ?

evet döndü

Favorimdir her zaman
    She eases me down, touching me gently
    With the waters that flow past my boat on the river
    So I dont cry out anymore ..
  • Undertaker vs Triple H Wrestlemania'da olmayacak büyük ihtimal. Wrestlemania'da olsa Undertaker şimdi değil, E.C'dan sonra dönerdi. Bence Triple H ile hesabını kapatıp. Kane ile karşılaşacak.

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Undertaker vs Triple H Wrestlemania'da olmayacak büyük ihtimal. Wrestlemania'da olsa Undertaker şimdi değil, E.C'dan sonra dönerdi. Bence Triple H ile hesabını kapatıp. Kane ile karşılaşacak.

Dediğin gibi olması daha iyi olur ama EC'ye sadece 2 RAW var,bu sürede feud ne kadar ilerleyebilir ki? Bence WM'de büyük ihtimalle karşılaşacaklar ve HBK hakem olacak.
  • Arkadaşlar PG'yi sevmiyor olabilirsiniz fakat PG WWE'nin keyfi hareketi değil,gerekli bir karardı.O dönemlerde WWE zaten düşüşteydi ve PPV'leri adam gibi satmıyordu.TV kanallarıda artık reyting getirmediği için ve 18 yaşın altına uygun olmadığı için Amerikan güreşi istemiyordu kendi bünyesinde.WWE bu yüzden içindeki küfürleri,kanı,el hareketlerini ve seks materyallerini attı ve PG'yi getirdi.Evet,biz kanlı güreşten hoşlanıyor olabiliriz ama PG gelmeden WWE 5-6 yıl daha devam etse ekonomik bunalım yaşacaktı.PG gelince hem çocukların izlenme oranı kazanıldı hemde TV kanalı bulma konusunda şirketin eli rahatladı.Bu gelişmeler sonucunda PG geldi.Stone Cold bile return yaptığında orta parmak yapamadı PG yüzünden.Küfür arada bir ediliyor fakat kanal uyarıyor WWE'yi bu konuda.
    RR hakkında yorumum : Komik karakterler ve spikerlerin fazlaca olması ve yaşlı superstarların tek gecelik returnleriyle az superstar gördük doğru düzgün.30.sırada daha önce maç yapmış Big Show'un girmesi hayal kırıklığı yaşattı.Bu arada Undertaker RR'de değil RAW'da döndü bunun sebebi şu an sağlık durumunun kötü olması.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Remus

Arkadaşlar PG'yi sevmiyor olabilirsiniz fakat PG WWE'nin keyfi hareketi değil,gerekli bir karardı.O dönemlerde WWE zaten düşüşteydi ve PPV'leri adam gibi satmıyordu.TV kanallarıda artık reyting getirmediği için ve 18 yaşın altına uygun olmadığı için Amerikan güreşi istemiyordu kendi bünyesinde.WWE bu yüzden içindeki küfürleri,kanı,el hareketlerini ve seks materyallerini attı ve PG'yi getirdi.Evet,biz kanlı güreşten hoşlanıyor olabiliriz ama PG gelmeden WWE 5-6 yıl daha devam etse ekonomik bunalım yaşacaktı.PG gelince hem çocukların izlenme oranı kazanıldı hemde TV kanalı bulma konusunda şirketin eli rahatladı.Bu gelişmeler sonucunda PG geldi.Stone Cold bile return yaptığında orta parmak yapamadı PG yüzünden.Küfür arada bir ediliyor fakat kanal uyarıyor WWE'yi bu konuda.
    RR hakkında yorumum : Komik karakterler ve spikerlerin fazlaca olması ve yaşlı superstarların tek gecelik returnleriyle az superstar gördük doğru düzgün.30.sırada daha önce maç yapmış Big Show'un girmesi hayal kırıklığı yaşattı.Bu arada Undertaker RR'de değil RAW'da döndü bunun sebebi şu an sağlık durumunun kötü olması.

Undertaker'ın RR'de dönmemesi mantıklı zaten. RR'de dönse herkes onun kazanmasını bekleyecek ve kayıp edince hayal kırıklığı olacaktı. Aslında RR'yi kazanabillir ama Wrestlemania'dan sonra devam etmesi çok zor.

• Undertaker Wrestlemania'da HHH'i yenip serisini 20-0 yaptıktan sonra bırakır.Yüzlerce maça çıkmış bir adam.Mick Foley'den sonra güreş tarihinde en çok yıpranmış ve zarar görmüş güreşçidir.Yaşıda 50'ye dayandı zaten.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • Cok kötü bir RR'dı. Returnler hayal kirikligiydi. Birazcık DX olayına girince heyecanlandim acaba DX geri mı donecek diye ama o is olmaz zaten. M.Cole, Jerry, Kharma, R.Rodriguez sacmalikti. Son gelenin Bigshow olması hayal kirikligiydi. Tyler rex, drew gibi adamlar RR da olmayacaksa neden varlar. Gecenin tek olumlu olayı Sheamus un kazanması oldu. Acaba bir heel turn olur mu diye düşünüyorum. Sheamus vs Cmpunk feudu tadından yenmezdi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.