Şimdi Ara

WS DE MALİCE Lİ WS YAPILACAKMIŞ DİYEN PRİEST SİZ NEDİORSUNUZ ADREAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR ADREAM DA WS YAPICAZ ADAM BİDE DEMEZMİİ SEN MALICE'Lİ OLUCAN EZİKSİN SEN DİOR HEM MALICE'Lİ WS YAPICAK MIŞIZ CURE ATINCA DA KALKAN TAKIOR DD 32 SİZ NE DİORSUNUZ XİGENON ADREAM

WS ÇAĞIRAN KENDİSİ .... MALİCE Lİ WS CURE DE YK

BU TAM BİR EZİK

ID Sİ BUU ::::: 4IroNMaiDeN

cure atınca da küfür edior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisioguz16 -- 3 Eylül 2007; 4:36:23 >

• Malice atınca sen cure basıyorsan neden küfrediyor? Saçma bp ile vs yaparken o ne atıyorsa sende karşılık verirsin scroll varsada bişe demeye hakkı yok debufflu malice li sıkıştıracak sende onu healini kesip sıkıştırcaksın bu kadar.
  • güldüğüm o işte cure yok dior sen malıce li
  • ya herşey serbest olur isteyen sc de basar, ya da malice falan atılmaz skill heal yapılmaz sadece pot basar priest. yani en azından diğer türlüsü karşıdakine haksızlık olur. debuff ve heal yapan bi bp yi 1vs1 de kesmek çok zordur.

bana sorarsan da bi class sadece kendi classından birisiyle vs yapmalı diğer türlüsü saçma geliyo. asas vs asas , bp vs bp, int.priest vs int. priest * (pot katliamı) gibi

asas vs bp olunca yok malice attın, yok ben cure bastım, sen heal basma, ben minor yapamıyom, pot kaçtı yan geldi, dik battı falan bunun sonu yok. kendi classınla vs yaparsın diğerleriyle de party olarak ya da solo np kapışmasına girersin neyin varsa da kullanırsın.

* "gel vs" diyen int priestlar yok mu bitiyorum, sanki vuruyolarmış gibi. tek avuntuları kesilmemek, cz deki ağaçlar da oyun başından beri kesilmiyo.

• Zaten oyun ,karakterleri eşitlemek için herkese ayrı özellikler vermiş herkes bu özellikleri tam kullanırsa bence oyunda eşitlik olur.
    mesela warior hızlı koşamadığı için leg cutting ve screamı var
    bp lerin defensı az oldğu için maliceleri var ve karşıdaki rakibinde defensını azaltarak durumu eşitliyo.
    Bütün özelliklerin aslında oyunu daha eğlenceli yaptığını bilmeliyiz yoksa oyunda çok haksızlıklar olurdu karakterler eşit olmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: j4cksp4row58

Zaten oyun ,karakterleri eşitlemek için herkese ayrı özellikler vermiş herkes bu özellikleri tam kullanırsa bence oyunda eşitlik olur.
    bp lerin defensı az oldğu için maliceleri var ve karşıdaki rakibinde defensını azaltarak durumu eşitliyo.
    Bütün özelliklerin aslında oyunu daha eğlenceli yaptığını bilmeliyiz yoksa oyunda çok haksızlıklar olurdu karakterler eşit olmazdı

gusel bi tespit daha once aklıma hiç gelmemişti saol oyuna bakiş acım degişti

• anlamiorm bu olayı ya bende malice warsa skillerimde kullanirim sende cure warsa sende kullanirsn bazen öle muhabbetler çıkıoki yiyosa malicesiz gel o zamn sende wolf atma allahm ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: j4cksp4row58

Zaten oyun ,karakterleri eşitlemek için herkese ayrı özellikler vermiş herkes bu özellikleri tam kullanırsa bence oyunda eşitlik olur.

+1 aynen öyle

bunların oyun olduğunu unutmayıp oyunun tadını çıkarmak lazım
    gereksiz hırs yapmanın kenidini üzmek olur

• oyunda herkez kendi skillini kullandığında oyunun tadı cıkar priest debuff kullanacak asas cure kullanmayacak öyle mi o prieste sadece oyunu bilmiyor denir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cubic

ya herşey serbest olur isteyen sc de basar, ya da malice falan atılmaz skill heal yapılmaz sadece pot basar priest. yani en azından diğer türlüsü karşıdakine haksızlık olur. debuff ve heal yapan bi bp yi 1vs1 de kesmek çok zordur.

bana sorarsan da bi class sadece kendi classından birisiyle vs yapmalı diğer türlüsü saçma geliyo. asas vs asas , bp vs bp, int.priest vs int. priest * (pot katliamı) gibi

asas vs bp olunca yok malice attın, yok ben cure bastım, sen heal basma, ben minor yapamıyom, pot kaçtı yan geldi, dik battı falan bunun sonu yok. kendi classınla vs yaparsın diğerleriyle de party olarak ya da solo np kapışmasına girersin neyin varsa da kullanırsın.

* "gel vs" diyen int priestlar yok mu bitiyorum, sanki vuruyolarmış gibi. tek avuntuları kesilmemek, cz deki ağaçlar da oyun başından beri kesilmiyo.

sana öle gelıo kardeşş benım int prıestım vardı logosta bılen bılır cotyledon 65 lwl ken +70 rogueları alıodum +7 dol +7 smıte hammer dd15 max spıke 700 oda nadır 1 k ap oluodu forumda var atilla bile kesıodum

• quote:

Orjinalden alıntı: pr3dat0r

asıl eziq sensin istedigini atar

damdan düşer gibi atlama bi konuyu oku..

skilleri kullanmadıktan sonra ne anlamı kaldı oyunun.. nasıl zihniyet bu anlamıyorum.. ( yok vs de malice atılmzmış cure atılmazmış scream vurulmazmış heal yapılmazmış vs vs..... oldu paşam istersen skill de vurmayalım gel kes )
  • priestler ezik oyunculardır diger karakterlerde malice parasit v.b gibi debuflar olmadıgı için priest secerler özellikle bide oyundaki playerleri sırf sinir etmek için parasitci olan asalaklar vardır bunları ben oyunda genellikle 0-12 yas die nitelendiriorum genellikle yanlarında 1 tane asas gezdirerik önüne gecene debuf atarlar bizim çevrede bu tür karakterleri bu tür slklıklara yönelten insanları ruhu ezik die nitelendirmekteyiz.

ayrıca sunu belirteyim 1 priest vs de karsısındaki asas yada wariora neden malice atar çünki oynamakta oldugu priest karakterinin ezik oldugunu bildigi içindir.
  • @elweda ancak bu kadar saçma cevap verilebilirdi.. tebrikler

evet bundan sonra priestlardan malice parasite i;
    roguelerden lf ve wolfu,
    warriorlardan howling sword ve scream i,
    magelerden de nova ve meteoru yasaklıyoruz..

işte oyun budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: f0rsaken

@elweda ancak bu kadar saçma cevap verilebilirdi.. tebrikler

evet bundan sonra priestlardan malice parasite i;
    roguelerden lf ve wolfu,
    warriorlardan howling sword ve scream i,
    magelerden de nova ve meteoru yasaklıyoruz..

işte oyun budur

yazdıgım yazıyı anlamamana sasmamak lazım

sen vs yaparken birinin gelip vs yaptıgın adamı minorlemesi hoş bişeymi ?

yada sen gene vs yaparken birinin gelip sana parasit atması hoş bişeymi ?

2 sinide geçelim sırf uyuzluk olsun die 1 parasitcinin sana kafayı takıp her pk ya çıkısında parasit atması iyi bişeymi ?

ozaman bırakalım bu oyunu sırf priestler oynasın birbirlerine malice parasit atıp eglensin zavallılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 3 Eylül 2007; 13:49:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elweda

ayrıca sunu belirteyim 1 priest vs de karsısındaki asas yada wariora neden malice atar çünki oynamakta oldugu priest karakterinin ezik oldugunu bildigi içindir.

burada vs den bahsediyorsun değil mi? herhangi biri ile vs yaparken atılan debufflardan değil.

kendi yazdığını bir daha oku bence
  • o kişileri bende sevmem vs ye karışanları ama
    adamlar townun önünü basmış onlara devamlı debuf skilleri atacsın ki cure ve ac verirken sizde onları towndan atın
  • off birakin ya isterse full debufflar sanane isterse kalkan takar yasakmi yani? snde cure bas warriorsan sansina s*c
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.