Şimdi Ara

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
19.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarierdem

cızgı cızgı yapıskandan kaklmadan once duruyor yapıskan yapıstırıldıktan sonra oyle bır goruntu kalmıyor.

evet anladım fakat bende geniş yani enine doğru çıkıntılı çizikler var arka ve önde bilmiyorum belki benim yapıştırmadan kaynaklanan bir hatamdır.Sorun değildir zaten ömür boyu garantili olduğu için.
  • UCUZ BİR EKRAN KORUYUCUYLA WRAPSOL ULTRADROP ARASINDAKI FARK NEDİR?

Bu çok sorulan bir sorudur.bu kadar para verilir mi sonuçta bir ekran koruyucusu denilenebilir.
    FARKLAR;

1. Ucuz filmlerin kalınlığı yok denecek kadar azdır.Sadece cihazınızı küçük çiziklerden ve tozlardan koruyabilir.
    2. Ucuz filmerlde ekran hissiyeti azalabilir.
    3. Ucuz filmler halihazırda bulunan küçük-orta derecedeki çiziklerin görünmesini engellemz.
    4. Ucuz filmler düşmelere ve çiziklere karşı cihazınızın ekranını koruyamaz.
    5. Ucuz filmler ÖMÜR BOYU GARANTİLİ değildir.
  • Urun resmi olarak artik turkiyededir
    Turkce kullanim kilavuzlu
    Sorunsuz ve omur boyu garantili urunlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

Urun resmi olarak artik turkiyededir
    Turkce kullanim kilavuzlu
    Sorunsuz ve omur boyu garantili urunlerdir

Sitesi biyeri varmıdır nereden bakıyoruz fiyatlara ?
  • Bende wrpasol aldım uyguladım,artık 24 saat sonra detaylı yorum yazarım ama,ben home tusu için ayrı koruyucuyu bir türlü bulamadım,alt üst ettim yok

o kadar körde değilim ama paketten cıkmadı herhalde
  • satıcı arkadas var diyor, bilmiyorum ki

ekran koruyucunu kaldırdım,home kısımı boş,ayrı olarak bir koruyucu felan cıkmadı
  • home tusu koruyucusu var.ancak kullanmanızı tavsiye etmem.cunku ozelligini bozabilir.kılıf kalın oldugu icin işlevini tam yerine getiremez gibime geldi home tusu.
  • iyi hoşta tozlar birikir orada kaçmasın içeri

neyse artık... birde daha koruyucuyu çıkarmadan, şöyle ısıga tutup bakındımda yukardan aşşagıya çizgiler mevcuttu,uyguladım telefona ama

geçer herhalde ısıga tutunca belli oluyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 25 Aralık 2010; 23:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

iyi hoşta tozlar birikir orada kaçmasın içeri

neyse artık... birde daha koruyucuyu çıkarmadan, şöyle ısıga tutup bakındımda yukardan aşşagıya çizgiler mevcuttu,uyguladım telefona ama

geçer herhalde ısıga tutunca belli oluyor sadece

plastik aletle çok bastırmıssın, ama geçiyor merak etme bende de vardı kullanırken bi sorun teskil etmıyor.

home tusu yerıne var ama kullanma cok kotu oluyor basılmıor basılı kalıyor.. hem toz birikmiyor emin ol

• ne kadar zaman sonra geçiyor peki ? aslında gayette nazik davrandım.

ilk basta ekran koruyucusunu cıkarmadan ki hali buydu

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY

bu normal mi peki ?

ilerde rahatsız etmeyecek düzeye geliyorsa problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 26 Aralık 2010; 11:40:00 >
  • iyide uygularken olan bişi değil bu bende de vardı amerıkaya mail atıp degısım ıstedım yenısını yolladılar yenısını acmadım eskısını daha kullanıyorum rahatsız etmıyor belkı yolladıklarında da vardır bakmadım acayım bi ara
  • işte daha kutudan çıkan ürün bu haldeydi. sarierdem defolu ürün yok toplatıldı onlar dedi,size defolu gelmeyecek vsvs dedi durumu ilettim,defolu ürün geldi işte bariz belli
    haftaya fatura yollayacak,wrapsola faturayı yollayacagım+kargo parasıda verecez tabi. ugrasacagız.
  • Ödemeli yollayın aldığınız kişiye hemen değişsin,ona geleni kendi yollar wrapsola madem distrübütör Yok değişmiyorsa nerede distribütör filan sorarlar adama

Daha önce bir yerde yazdım ama o kadar süper arama altyapısı var ki forumun bulamıyorumhttp://shop.eximstyle.com/Apple-iPhone-4G-a4-m2089.aspx bu ürünüde tavsiye ederim,muhteşem bir şeydir.Öyle çek,sündür,bilmemneyle yapıştır filan yok.Takın olduğunu söylemezseniz anlayan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 26 Aralık 2010; 21:03:43 >

• o dediğiniz çizgiler bürün ürünlerde mevcuttur.
    ben önceden bütün kutuları kontrol edip gönderiyordum.ve bütün ürünler böyledir.o dikine çizikler mevcuttur.ama bu çizik dedikleriniz uyguladıktan sonra belli olmayan.kullanırken sorun yaratmayan şeylerdir.
  • İADE VE GARANTİ KOŞULLARI:

Ürün elinize geçtikten sonra eğer üründe herhangi bir sorun(yapıskan kısmın kalkık olması , veya yapıskandaki sorunlar) ıle karsılasırsanız kullanmadan ıade edebılrsınız.bütün kutu içeriğiyle beraber.

ürün kontrol edildikten sonra size para iadesi yada yeni ürün teslimi yapılır.
    Yukarıdaki şartlara uygun hallerde iade edilen ürünlerde kargo ücreti müşteri tarafından ödenecektir.

ÖMÜR BOYU GARANTİ:

WRAPSOL yaşam boyu değiştirme garantisini de içermektedir. Yaşam Boyu Değiştirme Garantisi şu anlama gelir: eğer WRAPSOL'unuz cihazınızı korurken çizilirse, yırtılırsa veya herhangi bir şekilde zarar görürse, cihazınıza sahip olduğunuz sürece onu hiçbir ödeme talep etmeksizin 1 kereye mahsus yenisiyle değiştiririz.

Değiştirme Politikası Neleri Kapsar?
    Montaj hataları değiştirme politikasının kapsamına girmez. BU WRAPSOL altındaki kabarcıkları ve zırhının cihazınızın üzerindeki yanlış yerleştirmeyi içerir. Lütfen ürünün montajını yapmadan önce uygulama talimatlarını dikkatli bir şekilde okuyunuz.

BU İADE VE DEĞİŞİM KOŞULLARI BİZDEN YENİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZLU ÜRÜN ALAN KİŞİLER İÇİN GEÇERLİDİR.

• Merhabalar,

ben sizin ilanı görmeden önce amerikadan sipariş etmiştim. yolda kayboldu yeniden yolladılar falan derken bu gun elime ulaştı.
    hemen uyguladım. daha önceden de kullandığımdan nasıl yapacağımı biliyordum ve içinde gelen kitapçığa göre yaptım....
    ne bir toz ne bir leke. süpper olmuştu...

ekranı bir açtım film hep çizilmiş. iiçnden çıkan silgiyi kullanmıştım uygulama için. o silgi boydan boya paralele çizgiler oluşturmuş yada üzerinde vardı bilmiyorum.
    beyaz bir sayfa açınca büyün çizikler gözüküyor ve çok kötü bir görünüm oluşturdu... canım sıkıldı doğrusu. pahalı bir şey sonuçta...

nasıl olacak sizce bu durum? benden mi kaynaklı? yoksa üründen mi?
    yada bir süre sonra geçer mi yumuşak yapısından dolayı???

yardımcı olaiblirseniz sevinirim...
    kolay gelsin. ii yıllar şimdiden...

• Turkcell den 16 liraya ekran koruyucu aldım cok da memnunum.ne dokunmatiginde değişme oldu ne netliğinde bence bunlar tamamen para tuzağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

Turkcell den 16 liraya ekran koruyucu aldım cok da memnunum.ne dokunmatiginde değişme oldu ne netliğinde bence bunlar tamamen para tuzağı

=)

Türkcellden aldığın 16tl lik ekran koruyucusunun orjinal fiyatı 3dolar.
    bende kullandım bunlardan. bi işe yaradığı yok... 1 hafta sonunda kaldırdım attım. şimdi wrapsol kullanıyorum. başka bir sebepten ötürü ilk aldığım wrapsol u çıkarmak durumunda kalmıştım. ve çook memnundum. şimdi bu rahatlığa ve güvenliğe tekrar ulaştım.

sende bir kullanandan bak ve bir fikir edin derim almakta imtina ediyorsan...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.