Bildirim
WPRIME süper bir CPU Benchmark.Haydi Kendine Güvenenler?( SIRALAMALI...) (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım soğutucunu tam oturtamadın yani işlemciye tamasında problem var. Acil çözüm aramanda fayda var.
Benim değerin linki gitmiş, aynı ss bilgisayarımda hala duruyor ama yeni testler yapabilirim o nedenle onu tekrar koymak istemedim.
Ayrıca nickim JANT! idi, şu an Janti. Arkadaş güncellediği sıra yenilerse..._____________________________ 
MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver
Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yucelb.

Bu da bizim iş yerinin hurdası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 1 Ocak 2012; 12:54:53 >
-
1,55 sürümü benim sistemde tek çekirdeğe yükleniyor nedense ve aldığım sonuç diğer işlemcilere kıyasla oldukça düşük. 1,55 sürümüne ait sonuç:
Bu da programın 2,07 sürümü. Bunda çekirdeklerin ikisine de yükleniyor program ve aldığım sonuç resimde:
Edit: Tamam çözdüm olayı, ayarlara girip thread kısmını 2 yaptım ve 2 çekirdeğe de yük binmeye başladı:
Son skor şu şekilde:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 1 Ocak 2012; 15:47:02 >_____________________________
-

_____________________________ -
Buda benden olsun

CPU Found: CPU0
Name: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
Speed: 3301 MHz
L2 Cache: 1024 KB
32m test sonucum 6,543 sec
o.c li tabi işlemci 4.956ghz_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eagle58
Sonuç gönderen olmadığı için uzun zamandır konuyu takip etmiyordum. Yeni sonuçlar da gelmiş... Daha yeni sonuçlar gelir ve konu canlanırsa tekrardan yeni kategoriler ve sıralamalar yapabilirim...
@smtknc
Sıralamaya girebilmek için v1.55 sürümünü kullanmak zorunlu...
@İskeletor2
Advanced Setting den Thread sayısını belirlemen lazım. sizdeki işlemci iki çekirdekli olduğu için bu kısma da 2 girmen gerekiyor. Yoksa tek çekirdek çalışır...
Buyrun hemşerim(sayılırız) budan benden :)

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
V 1.55 de hata verior _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: rucukutu76
V 1.55 de hata verior
Yönetici olarak çalıştırın hocam._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
tmm çalıştırdım sorun düzeldi fakat bu seferde 6 çekirdeğide açmama rağmen işlemci 3,8 ghz de işlem yapıyor
ama cpu-z ve gerçekte işlemci OC modunda 4.1 - 4.2 Ghz olması lazım

Buda benim Bench Scorum
http://b1206.hizliresim.com/y/l/84wm1.jpg
http://b1206.hizliresim.com/y/l/84wm1.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-490EE65F3 -- 18 Haziran 2012; 2:11:10 >_____________________________
-
Buda bizden olsun

stabil şekilde böyle kullanıyorum hız 210*18.5=3885mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsin07 -- 5 Kasım 2012; 15:41:01 >_____________________________ -
-
-
PU da stok fan kullandığım için 1024M testinde 3392 Mhz de çok ısınıyor.işlemciye zarar vermek istemedim.Onun yerine her iki testte de ben bu işlemciyle aldığım en iyi değerleri koydum _____________________________ -
Sondan birinci olabilirim :)

Bu da başka bir pc:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı