Şimdi Ara

wpa.dbl dosyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp güncelleştirme istediği zaman bunun iptali için wpa.dbl dosyası diye bi dosya varmış bunu crack sitelerinden bulup system 32 ye attığım zaman xp home güncelleme(1aylık olan) ortadan kalkıyormuş
    deneyen varsa doğruluk payı nedir ???????????

• böyle şeylerle uğraşmanızı tavsiye etmiyorum..
    lisanslı bir cd kullanınız...
    crack bahane win xp pro şahane..
  • YAF ONA BAKARSAN BENDE PROFESSİONAL KULLANIYORUM BİLGİM OLSUN DİYE SORUYORUM HOME CD SİDE VAR ONU KURARIM DİYE SORUYORUM
  • onunla olmuyor denedım ordan bılıyorum.xp home edıtıonu exe dosyalarıyla kırabılıyosun..cok aradım bı gun boyunca aradım orjınal xp cd sı vardı kurdum fakat aktıvasyonu yapmıyordu.daha onceden 15 keremı ne yapılmıs.dolayısıyla sıfreyı degıstırmem gerekıyodu.aksam 6 dan sonrada mıcrosoft ta kımseyı bulamıyacaktık o yuzden kırma gırısımlerıne basladım ve kırdım.ama wba dosyasını kopyala yapıstırla koydugun zaman cozmuyo olayı
  • bana da geçen öyle bir makina geldi ürün etkinleştir falan..
    araştırdım o dosyayı önerdiler aradım bulamadım vazgeçtim bastım üstüne xp pro yu gönderdim...
    ama bunun yolları var tabii. adamlar herşeyin carc ını yapıyorlar..
    tabi bu arada micro soft ta boş durmuyo bi yerden sonra update edince tekrar sorun çıkarabilir diye düşünüyorum..
  • oluyo kardeşim .arkadaslar tam bilgiye sahip değiller .wpa.dbl dosyası zaten 30 gunluk etkinleştirme dosyasıdır.butun programlar wpa.dbl üzerinden kırarlar xp yi yani etkilentirilmiş bir xp den alırsanız wpa.dbl yi baska pc ye rahatlıkla koyup,etkinleştirmeyi ortadan kaldırabilrisiniz.
  • SAOL KARDEŞİM DENEYECEĞİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thumbdata Dosya Açılımı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.