Şimdi Ara

WoW'un En Güçlü Yaratığı --> Onyxia (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atladım bile bakalım kac dakika dayanaczz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 22 Temmuz 2005, 13:24:40 >

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • lvl 60+ druidimle tek başıma kesiodum öhöm öhöm gıcık war bende

Est Sularus Oth Mithas
  • ya orj'da ortam yoq bu freeler orj kadar süper olmasada millet birbirini tanıyo filan daha bi keyifli olu WT TEAM'e bekleriz
    ama suan o kadar zorlaştıkı bossların ve önemli elitelerin gucleri 40 kat arttı diğerlerinde ciddi bi artıs var mesela bnim petler 4klık oldu 2 katı sertler artık krtik sanslarıda artmıs hele bide doomguard çıkarabilsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 19 Eylül 2006; 17:11:48 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 26 Temmuz 2005, 10:56:11 >

WoW'un En Güçlü Yaratığı --> Onyxia
    Aranızda hiç dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama "XP BAR"'a bir bakın. LVL60 bir karakterde xp bar max değeri 214000 dir. Burada 165000. Buradan da anlaşılacağı gibi bu serverlarda lvl atlamak çok kolay oyun çok kolay birliktelik yok taktik yok. Böyle zevki çıkmaz arkadaşım.

ORJ WoW'u olan bir arkadaşını bulabilirsen git ona ve biraz izle bak bakalım bi daha çakma serverda oynar mısın? oynamaz mısın?

Bu arada ben RAVENCREST serverındayım lvl60 Undead Mage Sorine
    Saygılar...
  • bence wow 200 kişiyle falan uo gibi oynancak oyun deil orjnallini arıyorum hala buldugum an bl de kasmya bşlıcam :)

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Arkadaşlar işte çakma serverın dandikliği burada......
    Aranızda hiç dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama "XP BAR"'a bir bakın. LVL60 bir karakterde xp bar max değeri 214000 dir. Burada 165000. Buradan da anlaşılacağı gibi bu serverlarda lvl atlamak çok kolay oyun çok kolay birliktelik yok taktik yok. Böyle zevki çıkmaz arkadaşım.

ORJ WoW'u olan bir arkadaşını bulabilirsen git ona ve biraz izle bak bakalım bi daha çakma serverda oynar mısın? oynamaz mısın?

Bu arada ben RAVENCREST serverındayım lvl60 Undead Mage Sorine
    Saygılar...

arkadaşım, bi kere orjinal server'da bi arkadaşın acc'u sayesinde oynadım, şartlarımız el vermiyor n'apalım alamıyorz!
    sanki çok keyfimdeydi illegal server'da oynamak, her saatte bi kopmak falan
    biraz karşınızdakinin durumlarını düşünün bea

• ya basar siz sanırım wot'a gectiniz. abi nası server iimi , yani güzelse bende değiştirmeyi düşünüyorum serveri

arkadaşım, bi kere orjinal server'da bi arkadaşın acc'u sayesinde oynadım, şartlarımız el vermiyor n'apalım alamıyorz!

Kusura bakma arkadaşım amacım bu değildi. Yalnızca orjinal WoW'un üstünlüklerini söylemek istedim. Ben öğrenciyim durumum çok iyi değil. Ben Burs paramla aldım WoW'u. Gene burs paralarımla ödedim 3aylık ücret şeklinde. Neyse umarım en kısa zamanda siz de bizlere katılırsınız....

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogss

ya basar siz sanırım wot'a gectiniz. abi nası server iimi , yani güzelse bende değiştirmeyi düşünüyorum serveri

server güzel hiç lag yok desem iyidir, gelmeni tavsiye ederim, hem gold'a gidiyorsun bakıyorsun etraf insan kaynıyor insan bi hoş oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

quote:

Kusura bakma arkadaşım amacım bu değildi. Yalnızca orjinal WoW'un üstünlüklerini söylemek istedim. Ben öğrenciyim durumum çok iyi değil. Ben Burs paramla aldım WoW'u. Gene burs paralarımla ödedim 3aylık ücret şeklinde. Neyse umarım en kısa zamanda siz de bizlere katılırsınız....

Saygılar...

sorun değil, aynı yukardaki gibi bi yorum yapıcam, burning legion'da oynuyorm, orjinalde, ilk defa orda iron forge'a gittim azım açık etrafa bakmıştım ne o ya bit pazarı gibiydi
    ama hakketen orjinal wow başka .....

• Deli gelişmişsin tebrikler.
    ben daha beşinci seviyedeyim hiçbirşey açamadım bana biraz nalatırmısınız nasıl olacak bu silahları açmak.
    plsss
  • arkadaşım, lvl atladıkça skill'lerin gelişecek daha dorusu atlayınca değil, atlmaya çalışırken yaratık kesiceksin onlar üzerinde sword skill falan geliştirceksin, sonra lvl atlıycaksın o sırada yaratıklardan para birikçek, onlarla senin seviyene göre armor-silah falan alıcaksın, quest'leri yapıcaksın falan, 2 primarry 3 secondry işlerin olacak, tailoring, leatherworking vs. vs.
    bunlarla böle yaşıyıp gideceksin işte
    -Robert M. Pirsig
  • k.o bunun yanında çok sönük kalıyor wowdan sonra ona bakınca midem bulanıyo başım dönüyo

Est Sularus Oth Mithas
  • bi ss de benden.

WoW'un En Güçlü Yaratığı --> Onyxia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 30 Temmuz 2005, 5:49:24 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.