Şimdi Ara

WoW'un En Güçlü Yaratığı --> Onyxia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kabuto

bu ne ya bende orjinal serwerda lvl 59 saman war biz bunun icin 40 kisilik raid grubu yapip sonra cikan item icin kavga ediyos bu ne ya dalga gecmisler resmen abicim su ss nasil koyucas birisi anlatsinda okyayim suraya sunlar gorsun ne neymis bole serwerlar kurup insanlarin heveslerini almsini sagliyolar ama oyunun orjinalinden cok fazla uzaklasiyolar ben sewmiyorum bole isi
    tmm insanlarin parasi olmaya bilir ama oyunun orjinalinden bu kadar uzaklasilmaz adam cormaya icmeye gider gibi boss kesmeye gidiyo bu ne ya

abi zaten bizim priest'lardan biri sırf ressurection yapıcak, ölen paladinleri canlandırcak, yani bi ben ölücem bi barış, böle böle gidecek, 40 kişi gitmemiz mümkün değil çünkü server'ın en youn gününde toplam 40 kişi olmaz, ki onlar da lvl6o olmazz

• ya baba sabahtan beri playnetimdan wowa giremiyorum bi sorun falanmı var haberiniz varmı? kafayı yicem

neyse o grup arasından en sanssızı bendim arkadaslar oyuna girdiğimde ejderhanın tam altındaydım ve yanlıs hatırlamıyosam basar o anda kuyruk kısmındaydı

Bu arada Item kavgaları manyak oluyo yani. Tabii Ninjalar dışında
  • sen o 20 ytlnin 12 ay olunca birikince kaç para ettiğinin farkındamısn sonucta bu bizim tercihimiz o senin tercihiniz bu tartısmayı uzatmöanın alemi yok

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Server dandik olduğu belli. Zevk vermez böyle kolay olunce. Biz 40 kişi dalıyoruz ve üstelik özel taktikler geliştirmek zorundayız guild olarak. Böyle 7 kişiyle yapılacak şey değil Onyxia ve Ragnaros.

En iyisi orjinal bir WoW alın ve orjinal serverda oynayın bakalım ne yapabiliyorsunuz....

ver parayı oynayalım, öğrenci olunca o kadar bulmak inan çok zor, ayrıca orjinal de oynamadık değil. tamam çok fark var ama bu yüzden konu açamaz mıyız, türkiye'de toplasan 1000 kişi de yoktur orjinal wow, ucuz olsun alalım anasını satiim
    ona verdiğin parayla bi öğrenci 1.5 ay geçinir beea hatta daha fazla

Aha guldurme beni sen 100 mılyonla 1 ay gecın, helal. Bu kadarda sallamayın be, gorende araba alıyoz sancak. 1,5 ay gecınırmıs. Zuhu

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

sen o 20 ytlnin 12 ay olunca birikince kaç para ettiğinin farkındamısn sonucta bu bizim tercihimiz o senin tercihiniz bu tartısmayı uzatmöanın alemi yok

Sizinde ıctıgınız sıgaraların , biraların paralarını topladınmı 12 ayda kac para yapıyor bılıyor musun?

• sizinmi ? sen benim sigara içip içmediğimi nerden biliyosun ?merak etme cvplayayım ben daha ögrenciyim + sigara ve alkol alıskanlıgım yok
    buraya gecip sacma sapan atıp tutuyorsun
    sen fazla yorum yapma bence konustukca batıyon
  • Bu ulkedekı alkol satısından bılmem kac mılyar dolar kazanıldıgını ogrenırsen, ayrıca bı unıversıte yakınındakı cafelere gıdıp ordakı genclere bakarsan ne demek ıstedıgımı anlarsın. Bu arada sen nıye uzerıne alındın ki, orda @osmanguder diye bır yazımı var?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

en güçlü dene yaw, daha ragnaros kesceniz.. yanınıza onyxiayıda alın yardım eder..

rag amca tek vuruşta 1100 vuruyor diyorm onyxia 4000 vuruyor rag gelsin yardım etsin, rag'ı 2 paladinkeseriz beea

bizim serverda 6.000 vuruyo onyxia ama biz 3 kişi kesiyoz ben mage 2 - paladin (lvller 60) 3-priest lvli 48 zuahhaha

• quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

İyi de arkadaşım ben de öğrenciyim. 20 Ytl ile hiçbir kimse 1.5 ay geçinemez SAÇMALAMA
    20 ytl bir öğrenci için yol parasının yarısı zaten. Kimsey parası olmadığı için laf etmem (bu çok normal bir durum) ama öğrenciliği bahane ederek de saçmalama....

Bu arada Item kavgaları manyak oluyo yani. Tabii Ninjalar dışında

oyun bedava mi sanki?
    ben 2 ay WOW oynaycak olsam eder 140milyon.2ay oyun icin 140milyon bence hayvani bir para..simdi istedigi kadar fark olsun sonucta paran varsa gider orj oynarsin yoksada kaliteli emu serverlar ,ben mesela orjinal almadim almamda....
    ok????

• Beyler size bi tavsiye (tabi private serverlarda oynayanlar için . Deneyin biwww.worldofturk.com. Turkiyede sayılı bir ekip bu oyunu bizlere sunuyoor. Hataları mümkün mertebe azaltmaya çalışıyolar. Deneyin. Ayrıca küfür başkasının lootunu alma, xp çalma , reskill yapma yasak. Adam gibi bi yer. Ben denedim playnetimi şahsen beş para etmez. Rus serverları bile daha iyi inanın. Ama burası başka en azından saygı var. Bir gün gelirseniz Oyunda adım KiyameT yada ApocalypS night elf. yardımcı olurum. Forumdada adım apocalypse. byee
    Quote to Shen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cou_de_GraCe

Bu ulkedekı alkol satısından bılmem kac mılyar dolar kazanıldıgını ogrenırsen, ayrıca bı unıversıte yakınındakı cafelere gıdıp ordakı genclere bakarsan ne demek ıstedıgımı anlarsın. Bu arada sen nıye uzerıne alındın ki, orda @osmanguder diye bır yazımı var?

sen sizin diye hitab ediyosun kibu laf direk beni içine aldıgını gösteriyo lafını ortaya at alınan alınsın ayrıca içen içer istediğini isteyen istediğini yapar(bundan banane,içen içsin) ben 140+20+20+20...........veremicem kusura bakmasın kimse o yuzden oynuyorum..sende milletin görüşlerine biraz saygılı ol ve lafları sonradan kıvırma

ayrıca ARKADASLAR BEN WOTA GECICEM GALİBA AMA BEN FORUMA(FORUM SINIRSIZ SUAN,CVP GELDİ YANİ)KAYIT OLDUM "ACC" A PM ATTIM BUGUN, NE ZAMN AÇILIR
    BİDE WARLCOKUN MESHUR DOOMGUARDI ÇIKIYORMU?

• osman, ben diyorumki, yabancı server'a geçmeyelim, bizim GM'lere söyliyelim o sorunları halletsinler, yani warlock'ların şimdi server değiştircen, kimse seni kasmıycak, lvl1'den başlıycan quest alıcan, kurt murt kesicen ohoooooooooooooooo ölme eşşeğim ölme, acc'ları oraya aktarsan diyorm, öle yapabilir miyiz acaba?

@oggs, umarım bu kopmalar düzelir, daha doğrsusu kopma değil girememeler, bakarsınız server 1.6.0'ya geçer fıstık gibi, 1.6.0 ' ta oynayan server var mı şu anda??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 22 Temmuz 2005, 8:37:31 >

Orjinalden alıntı: MeLLoo

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

en güçlü dene yaw, daha ragnaros kesceniz.. yanınıza onyxiayıda alın yardım eder..

rag amca tek vuruşta 1100 vuruyor diyorm onyxia 4000 vuruyor rag gelsin yardım etsin, rag'ı 2 paladinkeseriz beea

bizim serverda 6.000 vuruyo onyxia ama biz 3 kişi kesiyoz ben mage 2 - paladin (lvller 60) 3-priest lvli 48 zuahhaha

bu marifetse ben tek başımada kesiyordum, ama gerçekçi değil orjinalden iyice uzaklaşmış olunuyor, bi zevkide yok....

• BASAR VE PLAYNETÇİLER

bu sabah saat 4 itibariyle serverda değişiklik yapılmıstır haberiniz olsun

artık level 75 var ,yani ben 60tayken xp almaya basladım tabi aldıklarımı öldüm kaybettim

basar artık baronu kesemeyeceksin çünkü tüm bosslar aşırı güçlendi ne kadarmı?(garr beni 2.vurusta kesti ve hp benim 10,6k suan)
    aynı şekilde benim petlerede yansıdı artık benim inferno hpsiz garr olmus(eski garr)
    yeni garr onixianın babsı olmus 8k çaktı normali bu(sanırım sorunlu ama )
    baronun vurusu aynı ancak daha hızlı ve artık o bir tank

sadece bunlar değil tüm eliteler artık majardomo tarih oldu çünkü kesinde 0,8k xp veriyo ne hikmetse :?(eskiden 45k)
    bosslar tek kesilmeyecegı gibi kesince artık klasik gümüşler değil onun yerine modern altınlar var yani hani 4,5 gümüş değilde 4,5 altın gibi + hiç boss kelek çıkmayacak (sen anladın) itemler su sıradan level 60lık itemler değil(bunların nesi sıradansa) itemler gmlerce yerleştirilmiş artık 5 kişi keselim su adamları sonra item kavgsı olmasın çünkü okadar fazlaymıs ve iyiymiş + bunlara xplerde eklenince (eskisinden kat kat fazla) ortalık senlendi ama
    önümüzdeki bi kaç gün boyunca(millet duyana kadar)
    blackrock dagı olacak blackrock mezarlıgı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 22 Temmuz 2005, 11:03:32 >

• osman'cığım güzel olmuş :D hadi garr'ı keselim, bence hoş bi olay, tek tek kesiyordum ben bi zevki kalmıyordu, hadi atla oyuna
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.