Bildirim
wow 1 ve wow 2 sorunu acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
wow2 zaten deneme için hani 20 lvle kadar olan bir kaç gün bekle gidiyor diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: KIYAMETT
wow2 zaten deneme için hani 20 lvle kadar olan bir kaç gün bekle gidiyor diye biliyorum.
eyw inş. gider yoksa 20 lw e kadar ugrasamam asıl çarm 2 lw zatn xD -
yok kendiliğinden gitmiyor o wow deneme sürümünü sınırsız yaptı.Ticket aç gmler siliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Le0RiC
yok kendiliğinden gitmiyor o wow deneme sürümünü sınırsız yaptı.Ticket aç gmler siliyor.
my account wow2 delete please die ticket attm ins siler. -
quote:
Orijinalden alıntı: ChevCheliosq
quote:
yok kendiliğinden gitmiyor o wow deneme sürümünü sınırsız yaptı.Ticket aç gmler siliyor.
my account wow2 delete please die ticket attm ins siler.
"die" değil "diye".
Ayrıca kurduğun İngilizce cümle Yoda'nın konuşmalarının hatalı versiyonu gibi olmuş. "WOW2 isimli hesabımı silmenizi rica ediyorum." cümlesini translate.google.com'a yazıp çıkan sonucu ticket'ı editleyerek yazmanı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: sparkan
quote:
quote:
"die" değil "diye".
Ayrıca kurduğun İngilizce cümle Yoda'nın konuşmalarının hatalı versiyonu gibi olmuş. "WOW2 isimli hesabımı silmenizi rica ediyorum." cümlesini translate.google.com'a yazıp çıkan sonucu ticket'ı editleyerek yazmanı öneririm.
hocam ayıpdır sorması edebiyat öğretmenimsnz. ben edebiyat öğretmenime tamam yerine okey diyorum, sanamı kaldı diye yerine die demem?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
"die" değil "diye".
Ayrıca kurduğun İngilizce cümle Yoda'nın konuşmalarının hatalı versiyonu gibi olmuş. "WOW2 isimli hesabımı silmenizi rica ediyorum." cümlesini translate.google.com'a yazıp çıkan sonucu ticket'ı editleyerek yazmanı öneririm.
hocam ayıpdır sorması edebiyat öğretmenimsnz. ben edebiyat öğretmenime tamam yerine okey diyorum, sanamı kaldı diye yerine die demem?
"Ayıpdır" denmez "ayıptır" denir.Ünsüz benzeşmesi.Ayrıca soru eki olan -mı ayrı yazılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: celades
quote:
quote:
quote:
quote:
"die" değil "diye".
"Ayıpdır" denmez "ayıptır" denir.Ünsüz benzeşmesi.Ayrıca soru eki olan -mı ayrı yazılır.
-
Güzel konu final sınavında işime yarar mesajım burada kalsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çocuğun vitamini eksik la ayıpdır nasıl bir kelime -
quote:
Orijinalden alıntı: ALX@S
Güzel konu final sınavında işime yarar mesajım burada kalsın.
+1 sınavına iyi çalış EVLAT ! -
Ne işsiz adamlarsınız ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
Ne işsiz adamlarsınız ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snypse -- 27 Mayıs 2012; 7:32:20 > -
yalnız eleman 2 3 kere ge..zekalı 1 2 kere ana avrat küfür etti hala forumda...
böyle dandik bir yönetim görmedim.çoluk çocuklar yöneticilik yapıyor heralde
adminin teki de bana somut link delil yolla demiş
ulan daha önceki görevli bütün küfürleri sildi nasıl delil yollayayım.hay sizin mantığınıza
şimdi kesin buna ceza verir adaletli adminlerimiz -
quote:
ulan daha önceki görevli bütün küfürleri sildi nasıl delil yollayayım.hay sizin mantığınıza
şimdi kesin buna ceza verir adaletli adminlerimiz
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: `Gonzalez´
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: faaty
quote:
şimdi kesin buna ceza verir adaletli adminlerimiz
+1
+2
Dün ana avrat söven çocuk hala uzaklaştırılmamış, garip.
daha da istiyorsun galba :D
-
sonunda çizmişler 15 gün.lütfetmişler.sınırsız banlanması gereken eleman 2 3 mail ve üst yöneticilerle konuşma sonrası ancak 15 gün uzaklaştırma alıyor.ilginç bir adalet anlayışı var DH'nin -
15 gün nedir yahu adam ana avrat sövmüş -
Aynen bendede aynı problem var ! Kutudan çıkan guest passı girdim wow2 açıldı nasıl sildirebilirim !!?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X