Şimdi Ara

wow 1 ve wow 2 sorunu acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden silmek istiyorsunuz bir zarari yok onun?
  • Merhaba,

ben wow'u uzun yıllar önce bırakmıştım. hatta acc.u da satmıştım.

1 hafta önce tekrar arkadaşla gaza gelip starter edition olarak oyuna başladık.

sonra gidip battle chest ve wod 'u kutusuyla aldık.

sonra battle chestin key'i girdik.. 1 aylık oyun süresi ile aktif oldu.. buraya kadar herşey normal..

ama asıl sorun wod'un keyi girdiğimizde WoW1 , WoW2 olarak 2ye ayırdı.....
    pandaria kısmı wow1'de 30 günlük süresi ile birlikte;
    warlords of draenor kısmı wow'de ve süresi yok..

ayrıca battle.netin uygulmasını açıp play'e basarken de hangisi ile girmek istediğimizi soruyor.

battle chestten gelen 1 aylık oyun süresi yalan mı oldu? anlayamadık tam olarak. ayrıca neden iki hesabı aktif etmedi... neden 2 ayrı acc oluşturdu kendi kendine wow1 wow2 diye...

yardım edebilirseniz sevinirim..
  • emre_shiwa E kullanıcısına yanıt
    Battle.net account sayfasinin ekran goruntusu faydali olur daha net konusmak icin ama cok mantikli gelmedi zira WoD keyinin tek basina bir hesap olarak olusmasi pek mumkun degil.
  • battle net acc görüntüsü, battle net uygulama görüntüsünü de ekledim. zaten ordan hangisi ile oynayacağımızı seçmemizi istiyor.

pandarian oynarsak problem yok. ama wod açarsak da ekrandaki gibi bir uyarı alıyoruz. tekrar süre almamız gerektiğini söylüyor.

halbuki battlechest ten gelen 1 aylık sürenin ikisi için de geçerli olması gerekmiyormuydu? zaten 1 account olması gerekiyordu..

battle net acc. kısmında pandaria aktif, diğeri için ise süre almamız gerektiğini söylüyor. halbuki iki oyunun da keyleri 2 dk ara ile girildi :)

yardımcı olabilirseniz çok seviniriz..
     wow 1 ve wow 2 sorunu acil yardım wow 1 ve wow 2 sorunu acil yardım wow 1 ve wow 2 sorunu acil yardım wow 1 ve wow 2 sorunu acil yardım wow 1 ve wow 2 sorunu acil yardım

• Bir sekilde WoD keyini aktif olmayan belkide trial vs. denedim bilemiyorum hesaba aktiflemissin. Bunun icin oyun icinden veye direk battlenet altindan support a tiklayip durumu anlatan bir ticket iletmen gerekiyor.

Edit: Ilk mesajini tekrar okuyunca anladim starter edition olarak yeni bir account baslatmissin. Dedigim gibi ticket acman lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 21 Ekim 2015; 17:01:07 >
  • ama battle net hesabımda sadece 1 acc. vardı.
    o da deneme amaçlı açtığımız starter 'dı.

sonra starter'a battle chest keyini girince, o hesap starter'dan "standart" oldu ve pandarian aktif oldu.
    sonra yine aynı standart acc olan pandarian'a girdik keyi.. kendi kendine 2. hesabı oluşturdu. yani ilaveten tekrar biz acc açmadık.. :(

sanırım mecburen ticket atıcaz..

peki dijital alsaydık; wod'u lvl90 boost olacak mıydı? ya da dijital aldığımızda yine bize key mi veriyor? o keyi mi giriyoruz?
    yoksa direkt olarak kendisi upgrade mi yapıyor? key falan girmeden..

yani key vermiyorsa direkt upgrade yapıyorsa keşke dijital alsaydık oyunu.. bunlar olmazdı diye düşünüyorum. doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_shiwa -- 21 Ekim 2015; 17:17:18 >
  • ticket atıp çözdük durumu..
    yani hala wow1 ve wow2 olarak 2 hesap var ama pandaria'daki oyun süresini wod'a aktardılar.
    şuan pandaria pasif, wod aktif olarak gözüküyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.