< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 18 Mart 2021; 0:8:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Worldcard Trendyol 40₺ Ekstre İndirimi
-
-
Cüzdan geçerli değil diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel Core i7 12700KF,Asus Rog Strix Z690F,Msi RTX 5080 Gaming Trio,Corsair 2*16 GB Platinum,Cooler Master TD500 Siyah Kasa,Asus 1000W Gold Rog PSU,Samsung 980 Pro 1 TB SSD,LG 27GN950,Asus Rog 3*120 mm Sıvı Soğutma -
Teşekkürler takipte kalalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ama cüzdansız olmaz ki world
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Forumun malum kendini bilmezleri yüzünden .. Adamlar haklı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim czdn oldu sayaç çalıştı
İade yatmaz yarın büyük ihtimalle. Yine de haberdar edin.
Sayaç işliyor işliyor da önemli olan ekstre indirimi olacak mı bakalım:)
Cuzdani niye kisitlarsinki world ? Cakallik yapanlari ty ile birlikte tespit edip hem puan yatirmayin hemde hesabini banlayin olsun bitsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Cuzdan gecersiz yazmislar kocaman :) sayac islese bile yarin silinir normal alin gecin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
Cuzdan gecersiz yazmislar kocaman :) sayac islese bile yarin silinir normal alin gecin+1
_____________________________ -
Cüzdana yükleyip İade yatan babayiğit yokmu? -
300/40 traş oran değil mi yav
_____________________________ Més que un club. -
Cüzdan olduğunu nasıl anlayacaklar. Trendyol geri dönüş yapacak o zaman bu işlem cüzdan yüklemesi diye. Farklı postan çekmiyor birşey yapmıyor
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ erooo -
Şartlarda en son madde ilginç 😁
Bunlar trendyola demişler trendyolda he demiş bana kalırsa, gıda alırken farklı pos mu kullanıyor, cüzdan yüklerken veya.
Trendyoldan geri bildirim isteyecekler o zaman başka izahı yok, ona da yüzde 10 ihtimal veriyorum.
Bana da öyle geldi. -
Vereceği 40 lira bi de cüzdan yok demiş..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
Cüzdan olsaydı atardım çok iyi kampanya olmamasına rağmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
|
Yine mh aramalar falan low iq lar doluşmuş
|
|
Cuzdani niye kisitlarsinki world ? Cakallik yapanlari ty ile birlikte tespit edip hem puan yatirmayin hemde hesabini banlayin olsun bitsin
|
|
Millet olarak neden böyleyiz acaba, DNA diziliminde filan bir sorun var gibi..
Birileri çalışıyor, analizler yatırımlar yapıyor, bütçe belirliyor, bir şeyler üretiyor, kampanyalar yapıyor.. Bazıları da bunu nasıl delerim, neresinden girip neresinden çıkarım, hırsız değilim güya ama nasıl çalarım, yatırıp nasıl çeksem de kolayca çalsam ... Yola çıkın trafikte de öyle, emniyet şeridine dalanlar, çakarla kendini bir bok zannedenler .. Sokağa çıkma kısıtlaması olur, millet sahilde parklarda ... Neden? Çünkü bu zavallılar seçilmiş kişiler .. Aslında kendilerini öyle sanan zavallı bir güruh.. Hep diyorum, her toplum hakettiği gibi yönetilir, hakettiği gibi yaşar.. |
|
Osman Yüksel Serdengeçti’nin bir anısı vardır.
Meclis kürsüsüne çıkar ve der ki ‘Bu meclisin yarısı eşşektir.’ Ortalık karışır özür dilemesi istenir. Serdengeçti kürsüye tekrar gelir ve ‘Özür diliyorum der,bu meclisin yarısı eşşek değildir.’ Birden aklıma geldi.Tarihimizden paylaşayım dedim. |
|
Normal bir alışveriş yapıp iptal edin ve tutarı cüzdan bakiyesine eklesin sorun olmaz bence |
|
cüzdan ile yapılan alışverişler derken, cüzdan bakiyesiyle anlamı geliyor okuyana zaten. Cüzdan yüklemeleri ya da cüzdana demesi lazımdı. Sayması normal. |
|
Gitmez hocam. Nereyle yüklerseniz oraya gider. Ve evet ykb siler.
Bir bitmediniz |
|
hocam 3 4 kez daha arayın bence TY de cuzdan gecmemesi lazım vs deyin YA SABIR islem basit, kampanya sartları acık (alışveriş yaparken Cüzdan kullanmayın denmiş bence) cüzdan yüklemesi DEĞİL yatmazsa geri alırsnız neden arayıp duruyorsunuz anlamadım ki... |
|
TY CÜZDAN İLE İNDİRİM GELDİ. UMARIM BUNDAN SONRA BU BAHSİ KAPATİR DENEMEDEN ETMEDEN MH Yİ ORAYI BURAYİ ARAYİP KENDİ AYAĞINIZA KURŞUN SİKMAZSİNİZ!!! SAYENİZDE KAMPANYALAR BİR BİR BİTİYOR... |
Benzer içerikler
- loungekey nedir
- pratik finansman kart
- vakıfbank faizsiz nakit avans
- teklifimgelsin kupon kodu
- masterpass plus
- deniz scooter bim
- bim elektronik ürünler
- telegram indirim kanalları
- bim segway
- a101 interkom
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android