Şimdi Ara

Worldcard Trendyol 40₺ Ekstre İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
13
Favori
18.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya Koşulları
    World Mobil’e özel 18-20 Mart 2021 tarihleri arasında Trendyol’dan tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 300 TL ve üzeri alışverişlerden 40 TL ekstre indirimi kazanılmaktadır.
    İndirim kampanyası yalnızca bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez indirim kazanabilir.
    Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da indirim kazanılmaktadır. İndirim yüklemesi asıl karta yapılmaktadır. İndirim kart hamili kampanyaya katıldıktan sonra, kart hamilinin ekstresine gün sonunda yansıtılacaktır.
    Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, indirim kazanımı olmayacaktır. Trendyol cüzdan ile yapılan alışverişler kampanya kapsamından değerlendirilmeyecektir.
    Trendyol gıda alışverişleri kampanya kapsamında değildir.
    Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.
    Business kartlar ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir. Kampanya stoklar ile sınırlıdır.
    Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret Anonim Şirketi tüm kampanyalarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.
    Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı işlem verileriniz 18-20 Mart 2021 tarihleri arasında, Bankalara ait sanal POS'lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş ("Yapı Kredi") tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni'ni okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 18 Mart 2021; 0:8:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Millet olarak neden böyleyiz acaba, DNA diziliminde filan bir sorun var gibi..

Birileri çalışıyor, analizler yatırımlar yapıyor, bütçe belirliyor, bir şeyler üretiyor, kampanyalar yapıyor..

Bazıları da bunu nasıl delerim, neresinden girip neresinden çıkarım, hırsız değilim güya ama nasıl çalarım, yatırıp nasıl çeksem de kolayca çalsam ...

Yola çıkın trafikte de öyle, emniyet şeridine dalanlar, çakarla kendini bir bok zannedenler ..

Sokağa çıkma kısıtlaması olur, millet sahilde parklarda ...

Neden? Çünkü bu zavallılar seçilmiş kişiler .. Aslında kendilerini öyle sanan zavallı bir güruh..

Hep diyorum, her toplum hakettiği gibi yönetilir, hakettiği gibi yaşar..
    Osman Yüksel Serdengeçti’nin bir anısı vardır.
    Meclis kürsüsüne çıkar ve der ki ‘Bu meclisin yarısı eşşektir.’
    Ortalık karışır özür dilemesi istenir.
    Serdengeçti kürsüye tekrar gelir ve ‘Özür diliyorum der,bu meclisin yarısı eşşek değildir.’

Birden aklıma geldi.Tarihimizden paylaşayım dedim.
  • Cüzdan geçerli değil diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7 12700KF,Asus Rog Strix Z690F,Msi RTX 5080 Gaming Trio,Corsair 2*16 GB Platinum,Cooler Master TD500 Siyah Kasa,Asus 1000W Gold Rog PSU,Samsung 980 Pro 1 TB SSD,LG 27GN950,Asus Rog 3*120 mm Sıvı Soğutma
  • Teşekkürler takipte kalalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Denedim czdn oldu sayaç çalıştı

Daha Fazla Göster
  • Sayaç işliyor işliyor da önemli olan ekstre indirimi olacak mı bakalım:)

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Cuzdan gecersiz yazmislar kocaman :) sayac islese bile yarin silinir normal alin gecin

+1

• daquied kullanıcısına yanıt

+1

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Bunlar trendyola demişler trendyolda he demiş bana kalırsa, gıda alırken farklı pos mu kullanıyor, cüzdan yüklerken veya.

Trendyoldan geri bildirim isteyecekler o zaman başka izahı yok, ona da yüzde 10 ihtimal veriyorum.

• ririii kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geldi.
  • Vereceği 40 lira bi de cüzdan yok demiş..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.