Şimdi Ara

Worldcard'a başvurun 50₺ harcamaya 50₺ wp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
8
Favori
3.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Worldcard başvurunuzu hemen yapın, World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılın.
    22 Ekim - 30 Kasım 2019 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 50 TL ve üzeri ilk harcamaya, 50 TL Worldpuan kazanın.
    Mevcutta kartı olanlar hariç,herhangi bir k. kartına başvurun,onaylansın ve 50₺ harcamayı yapın,kart programını değiştirip aidatsız olan Eko'ya çevirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart gelmeden nasi olacak ki o iş? Birde eko kart dediğiniz kartlarda kampanyalar geçerli oluyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kartı daha yeni aldım öyle bir kampanya yok görünmüyor. Linke tıklayınca word mobil açılıyor ama kampanya yok.

• quote:

Kampanya Koşulları
    • Kampanya 22 Ekim - 30 Kasım 2019 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanyadan faydalanabilmek için World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılması gerekmektedir.
    • Kampanyadan, Yapı Kredi bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan ve başvuruları onaylanan müşteriler yararlanabilir.
    • Kampanya başlangıcında açık bireysel kredi kartı bulunan müşteriler kampanyaya dahil değildir.
    • Belirtilen tarihler arasında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile tek seferde 50 TL ve üzeri harcama yapılması durumunda, 50 TL Worldpuan kazanılır. Tüm sektörler ve tüm banka POS’larında yapılacak işlemler kampanyaya dahildir.
    • Tek seferde 50 TL ve üzeri yapılan işlemlerin ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    • Kampanya müşteri bazından geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.
    • Ticari kartlar ve TLcard’lar kampanyaya dahil değildir.
    • Verilen harcama hedefini gerçekleştiren müşterilerimize puanları 6 Aralık 2019 tarihinde, en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecektir. Yüklenen Worldpuanların son kullanma tarihi 31 Aralık 2019’dur. Kullanılmayan Worldpuanlar 1 Ocak 2020 tarihinde geri alınır.
    • İade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    • Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 31 Ekim 2019; 0:52:41 >

• Aynen bende de görünmüyor. Yapı Kredi'de kredi kartım da yok. Sadece banka kartım var.

Edit: Acaba kampanyanın görünmesi için önce kartın gelmesi mi gerekiyor. Ya da başvurmak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burnin -- 31 Ekim 2019; 0:53:44 >
  • world eko nun aidat dışında avantajı nedir? world puan olarak world mobildeki kampanyalardan faydalanabiliyor muyuz? taksit özelliği önemli değil benim için
  • world eko kredi kartı kullanıyorum herhangi bir kampanya kısıtı bulunmuyor farkı aidatsız olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoklu66 -- 31 Ekim 2019; 9:17:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ekoyu kullanıyorum, baba kampanyalar da kampanya dışı oluyor genelde

• Aidatsız kartları birçok kampanyaya dahil etmiyorlar.

Bütün kampanyalara katılabilse neden aidatsız olsun zaten.
  • Demek ki kart iptalleri artmış.Kart kullanan sayısı düşüyor ki havadan puan vermeye başlamış ykb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Bende ekoyu kullanıyorum, baba kampanyalar da kampanya dışı oluyor genelde
    Bende eko kullanıyorum hangi kampanyada dışarı kaldı mesela? Puan kampanyalarında sıkıntı olmuyor taksit kampanyalarında dışarda kalıyor sadece

• Beyler peki harcama sözü verip gold ya da platinum kartları aidatsız kullanabiliyor muyuz?

• World mobil de göremedim kampanyayi basvurudan sonra mi dusuyor uygulamaya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • world eko kullanan arkadaşlar kazı kazan kampanyasındaki 125 lik harcamaya katılabildiniz mi?
  • Worldcard'a başvurun 50₺ harcamaya 50₺ wp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 31 Ekim 2019; 11:47:32 >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt
    hangi karta başvuru yaptınız hocam
  • Bende 6-7 ay eko kullandım bir gün aradılar gold kart verelim diye, dedim kart aidatı vs uğraşamam size eko kartı kapatmadığınız sürece sizden aidat alınmayacak denildi o şekilde kabul ettim. Eko kart taksit konusunda bazı yerlerde sorun yaratıyor o da sanırsam belirtilmeyen + taksit olaylarından kaynaklı bir durum. Diğer 75-100 tl gibi world puan kampanyalarının hepsinden sorunsuz yararlanılıyor.
  • bi an sahtekar melike nin konusu sandım
  • Kampanya mesaji da geldi linke tiklayinca uygulamaya yonlendiriyor ama uygulamada ana sayfaya atiyir Worldcard'a başvurun 50₺ harcamaya 50₺ wp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hazır kampanya varken başvurmayı düşünüyorum. Fakat eko kartın kampanya durumu çok muğlak. Netleştirmek için bir sorum olacak. Alıntıladığım arkadaşlar veya eko kullanan başkaları cevap verirse sadece bana değil, birçok kişiye yardımcı olmuş olurlar.

Eşimde World GOLD var. Ekim ayında
    1. Kazı kazandan 7 adet 125lik akaryakıt, gıda, vd. alışverişe 100 puan,
    2. 500tllik akaryakıt alışverişine 30 puan,
    3. Total'de 4 adet 125e 30 puan
    Şeklinde ve birleşen 3 kampanya ile 160puanı cebe indirdik.

Bu kampanyaların tümü eko'ya da geldi mi? Gelmediyse hangisi/hangileri gelmedi? Kazı kazandaki oran neydi?

Eko çok iyi, eko çok kötü yerine net cevaplar ile konuyu aydınlatıverin, çok makbule geçecek.

Teşekkürler.

Not: 2. Kampanya kişiye özel olabilir. (Kart eşimin olduğundan tam bilmiyorum) Şu soruyu da ekleyim: eko'ya böyle birleşen güzel özel kampanyalar geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktdgvr -- 31 Ekim 2019; 17:8:51 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.