Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ULAN konuyu sırayla düzgünce okuyum dedim de artık canıma tak etti adam gelip ubizortun oyunlarını örnek olarak gösteriyor wowa beş para etmez diyor wow'un kitaplarından biri hiç alıp okudun mu hiç? AC gibi artık para amaçlı bir oyunu bana gelip savunma boş insan. Crysis diyor o crysis görselliğe abanılmış içi boş oyunun teki sen kendine göre oyunu bulmussun zaten. Crysis'in hikayesine etkilendim diyen kaç kişi vardır acaba? ben Crysis oynarken baya bi sıkılmıştım.
  • evvet metin2 değilde çetin2 deseydin bak wowla karşılaştırırdım ama şu halde wow tabiki.

Birileri şu çocukları eğitsin online oyun konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

Orijinalden alıntı: burak9696

tabikide wow, bu arada o israile falan gidiyo saçmalığını bırakın artık. hort

Illuminati ye qidİYoRrrR.MeTiN 2 HayIrRr QurUmmLarInA qİdİyOrRr

Ağır liseli tespit edildi
  • Slm ben bu oyunların ikisinide oynadım metin2 yede para yatırdım WoW a da metinde 78 lvlim canım 21 k . Ama her şekilde söyleyebilirim ki WoW hepsine basar WoWda 85 lvlim Sylvanas adlı serverde oynuyorum DeathKnight ım Horde m ve Blood elfim 280 küsür ilvlım var ve cok eğlenceli bir oyun bana güvenin ayrıca oyuna üye olmak için para istemesi güzel bişey böylece küçük çocular oynayamıyor. (Aslında bende 11 yaşındayım ama ben oynuyom )
  • Woopss pardon 280 değil 380 ilvl ım var hep dalgınlık oluyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Bence Metin 2.

İmzanda bile İllidanın resmi var ve böyle bi konu açmışsın Trolleme gibi bi çabam yok ama bu yaptığın kartalla sineği karşılaştırmak gibi olur ve şuan sadece gülüyorum tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz
  • Konu up
  • Geçen aklıma geldiydi bu konu,kaç aydır uplamadılar diye
  • Konu up
  • Metin 2 desem kaç kişi beyenir ??
  • Burda konusmak cok gereksiz bi int cafeye git metin2 laguna legent wolf team ko oynuyanlara bak kendinden hala utanmuyosan burda yazilanlar zaten hava civa senin icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

Metin 2 desem kaç kişi beyenir ??

Beğenir*

Ayrıca 2010 da trollük pek yaygın değildi forumda herkes ciddiye almış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umaykut Online akar.

• Eskimiş konuları niye güncelliyorsunuz

• Metallica ve Manga'yı karşılaştırmak gibi. :D
  • Metin kim arkadaşım?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyhunBaba29

Metallica ve Manga'yı karşılaştırmak gibi. :D

Manga daha iyi bence türkiyenin linkin parkı
  • Bence metin 3
  • başlığı görünce bastım kahkahayı
  • Metin 2 dünya çapında turnuvaları düzenlenen bir moba olarak, wow gibi bir oyun müsvettesiyle karşılaştırmak her kula nasip olmaz.
    Özellikle günümüzün küreselleşen dünyasında bu ayrımı yapamayacak insan sayısının azlığı, başta Metin 2 developerları olmak üzere, sanat ve oyun dünyasından bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğratmaktadır.
    Ama şunu da unutmamak lazım ki azla geçinen dananın kuyruğu uzun olur. Bu atasözünü ninelerimiz dedelerimiz yıllarca oynadıkları mmo oyunlarındaki tecrübeleriyle söylemiştirler.
    Bu tecrübeleri birkaç kendine anlam katma çabasındaki insanların söylemleriyle karıştırmamalı ve karıştırtmamalıyız. Unutmayalım ki her metin2 leveli 10 wow leveline bedeldir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.