Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wow ile karşılaştırman gerçekten yanlış olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: volumebak123

online oyunları bıraktım hangisi daha iyi bilmiyorum ama baktığımda metin2 nin görseller daha iyi gibi.

• Wow hikayesi var falan diyorsunuz ama alın size metin2 destanı ;

Çok eskiden 3 ülke vamıs bu ülkeler şavasıllarmıs ama kendi krallıklarında iyi davranırlarmıs bir gün bir şavascı ve bir okçu diğer krallıklardan birine sardırmıslar savasırken toplak karması olmus ve şavastaki şavascı ile okçu kaçmıs ama şavastıkları 10 kişi toprak ile birlesip hiç görünmemis büyü yapabilen bir cavara dönüsmüsler şavascı ve okçu hemen ülkelerine gitmisler herkesi ularmıslar ama kimse inanmamıs ama kral demiski ''her şeyi göz önüne arayım yinede bir bakalım 100 askeri gönderin'' demis ve 100 asker yola korulmus hiç birşey bulamamıslar ve geri dönerken 10 canavar onlara sardırmıs 100 asker kanının son damlasına kadar şavasmıs ama hepsi can vermis 10 canavar hala yaşiyomus kral bunu göz önüne almıs ve tüm ülkeye 100 askeri görev varmı diye haber salmıs ama kimse görememis sonra kral 200 kişiyi 100 askerin olduğu yere göndermis 200 asker o 100 askerin payçalanmıs haylerini ve etraftaki kanı görünce korkmuslar ve hemen geri kaçmıslar krala sölemisler
    demislerki ''kralım 100 asker payçalanmıs her yer kan olmus bunlar diğer 2 ülke onlar hani şu 2 askerin dediği canavar olabilir gerçekten canavar olabilir'' demis ve kral tüm avcıalrı çağırmıs toplam 89.548 avcı özel zırh ve kılıç ile kusatırmıslar ama o 89.548 avcı hepsi ölmüs ve 10 canavar haya yaşıyomus sonra bu 10 canavar ordu yapmaya karar vermisler büyü güçlerini birlestirmisler ve büyüsü taşlar yapmıslar bu taşlar güçlü canavarlar çıakrtıyomus bu canavarlar hayvanlardan olusuyomus ve düşman olan ülkeler haberlesmisler ve dosluk kulmuslar ve ordu toplamıslar ve canavrlara sardırcak akıllımı akıllı zekimi zeki birini aramaya başlamıslar çünkü krallığın en akıllıları yenilmis ve bir adam bu 3 krallığın karşısına çıkıp ben gönülürüm demis ve sadece 2000 asker istemis ve güzel bir taktik olmuslar ve 10 canavarı yenmisler ve sonra o adam kahraman olmus ve ülkelerin birince yasarken adam bir gece vakti olmüs herkes toplanmıs bu ne demis kayısı 10 10 10 demis ve orda kendini kendine azından kan akmıs burnundan kan akmıs bir şekilde öldü acaba 10 derken ne demek istedi yoksa canavarlar geri mi döndü ya simdi napırcak diye 3 ülkede kalgasa çıkmıs hem canavarlar bu sefer daha güçlüymüs bu dost olan 3 ülkeyi birbirlerine düsürmüs ve şaavsalr başlamıs ve canavarlar bir daha gözükmemis ama askerleri ortalıkda dorasıyomus.

( Ben paylaşsamda okumadım tamam ikinci paragrafa geleni aç alfa gri kurtlar ısırsın )

Edit : Okumayı denedim ilk birkaç cümleden birşey anlamadım, hem yazım kuralı ( bir TDK değiliz ama arada bir nokta olsada olurmuş ) hemde yazım hatalarından dolayı tebrik ediyorum yazan arkadaşı ( çocuk, velet vb. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 15 Haziran 2012; 1:20:38 >

• Böyle bir soruyu düşünmek bile hata.Metin2 ile WoW karşılaştırılır mı?.Meti,n 2 de GM ler bi kere işlerini yapmıyo.Tek yaptıkları ban atmak
  • Şöyle Özetliyim.
    Wow Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Büyük Maplı Ve En İyi Oyunudur.Oynamayan Bilemez Ve Grafiklerine Bakarak Sadece Yorum Yapar.Bide Derler Paralı Oyun Kasamassak Paramız Boşa Gidicek Diyenlerde Vardır.Wowdaki Sistemler Hiçbir Oyunda Yok.Diyelim Bir Gün Girdiniz Misal 500 exp kastınız.sonra 5 gün girmediniz.2.500 exp için 5 gün daha beklemek zorunda deilsiniz.oyun kastıgınız expe göre girmediginiz zamanlarla çarparak exp veriyo.ilk gün bi canavar 5 exp veriyosa 5 gün girmedikten sonra girdiginiz an aynı canavar size 30 exp verir böylece paranız boşa gitmemiş olur.Wowda Her İtemin Seri Numarası Vardır.Yani Dolandırıcılık Oranı %2 lerde az orandır.Ve Dolandırıcılar en geç 1 hafta içinde ceza alıyo ve itemler sahibine geri veriliyo.gm ler oyunla çok ilgileniyo.grafik ses oyun hikayesi oyuna bağlanması 0 lag olması zaten bunlara laf yok.Wow Tek Kelime 3 hece İle Mükemmel bir oyun.gelelim metin 2 ye dolandırıcılık hat safhada.gmlerin oyuna girdiği yok.lagdan geçilmiyo.evlenme toprak alma gibi çok çocukça şeyler var.parası olan kral anlıcağın ama kralıda soyarlar öyle bir oyun metin2.metin 1 varmış gibi metin2 koymuslar adını oyunu ilk duydum ve ilk dediğim şey metin kim mk oldu.dediğim gibi wowu oynamak lazım offline olarak deil online olarak oynayın.15 gün beleşi oynayıp deneyin offline olarak.dediğim gibi verdiğiniz her kuruşu sonuna kadar herşeyi ile hak eden bir oyun.iyiki paralı hile yok zart yok lag yok çoluk cocuk yok

• quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

Şöyle Özetliyim.
    Wow Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Büyük Maplı Ve En İyi Oyunudur.Oynamayan Bilemez Ve Grafiklerine Bakarak Sadece Yorum Yapar.Bide Derler Paralı Oyun Kasamassak Paramız Boşa Gidicek Diyenlerde Vardır.Wowdaki Sistemler Hiçbir Oyunda Yok.Diyelim Bir Gün Girdiniz Misal 500 exp kastınız.sonra 5 gün girmediniz.2.500 exp için 5 gün daha beklemek zorunda deilsiniz.oyun kastıgınız expe göre girmediginiz zamanlarla çarparak exp veriyo.ilk gün bi canavar 5 exp veriyosa 5 gün girmedikten sonra girdiginiz an aynı canavar size 30 exp verir böylece paranız boşa gitmemiş olur.Wowda Her İtemin Seri Numarası Vardır.Yani Dolandırıcılık Oranı %2 lerde az orandır.Ve Dolandırıcılar en geç 1 hafta içinde ceza alıyo ve itemler sahibine geri veriliyo.gm ler oyunla çok ilgileniyo.grafik ses oyun hikayesi oyuna bağlanması 0 lag olması zaten bunlara laf yok.Wow Tek Kelime 3 hece İle Mükemmel bir oyun.gelelim metin 2 ye dolandırıcılık hat safhada.gmlerin oyuna girdiği yok.lagdan geçilmiyo.evlenme toprak alma gibi çok çocukça şeyler var.parası olan kral anlıcağın ama kralıda soyarlar öyle bir oyun metin2.metin 1 varmış gibi metin2 koymuslar adını oyunu ilk duydum ve ilk dediğim şey metin kim mk oldu.dediğim gibi wowu oynamak lazım offline olarak deil online olarak oynayın.15 gün beleşi oynayıp deneyin offline olarak.dediğim gibi verdiğiniz her kuruşu sonuna kadar herşeyi ile hak eden bir oyun.iyiki paralı hile yok zart yok lag yok çoluk cocuk yok

Wow hiç oynamadım ama. Zaten Metin2 foruma bakarsınız millet Arkadaşın bashsettiği wowun özelliklerini istiyor. Kimi itemin seri numarası olsun diyor. Kimi paraları olsun diyor.
    Ayrıca metin2 de çok yüksel lvl çarlar oynadım sen nasıl zevk aldın anlamadım ? Oyunda PVP sistemi 0 bi Lonca savaşları var bide Kule önü Kule önündede hiç bi point sistemi yok adam kes dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pastörize

quote:

Şöyle Özetliyim.

Wow hiç oynamadım ama. Zaten Metin2 foruma bakarsınız millet Arkadaşın bashsettiği wowun özelliklerini istiyor. Kimi itemin seri numarası olsun diyor. Kimi paraları olsun diyor.
    Ayrıca metin2 de çok yüksel lvl çarlar oynadım sen nasıl zevk aldın anlamadım ? Oyunda PVP sistemi 0 bi Lonca savaşları var bide Kule önü Kule önündede hiç bi point sistemi yok adam kes dur.

ben metin2 den bahsetmedim wowdan bahsettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pastörize

quote:

Şöyle Özetliyim.

ben metin2 den bahsetmedim wowdan bahsettim

Senin mesajına bi cevap vermedim zaten. Alıntı yapmamın sebebi senin saydığınn özelliklerin mt2 de olmaması ve Wowu oynamama rağmen daha iyi bir oyun olduğu söyledim.

• Bu konuya en son yorum attigimdan beri 1 yil olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Bu konuya en son yorum attigimdan beri 1 yil olmus.

Hala ısrarla upluyorlar konuyu nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

uplucaz tabiki metin 2 coluk cocuk oyununu wowla kıyaslamadan önce düşüncektiniz

• Başlık istemsiz olarak güldürdü m2 ve wow karşılaştırılıyor ve m2 daha güzel diyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

Post kasmak içindir başka neden olacak ki
  • WoW ile Metin 2 aynı cümlede bile yer alamaz.Metin 2'nin yaş ortalaması kaç allah aşkına?Grafikler desen çizgi film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeen -- 8 Temmuz 2012; 17:19:43 >
  • WoW HER yonden üstün. Şimdi dağılın ve herkes işine baksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterVolume

Karahan alır

En azından bence metin2 den güzel
  • tabikide wow, bu arada o israile falan gidiyo saçmalığını bırakın artık. hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9696

tabikide wow, bu arada o israile falan gidiyo saçmalığını bırakın artık. hort

Illuminati ye qidİYoRrrR.MeTiN 2 HayIrRr QurUmmLarInA qİdİyOrRr
  • Aldığımız her per padişah cart İsrail ordusuna verilmiş kalesnikof tür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.