Şimdi Ara

WORLD OF WARCRAFT / THE BURNING CRUSADE BAŞLANGIÇ REHBERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
2
Favori
92.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen rouge içinde bir rehber hazırlarmısınız talentlerde neye verilmeli gibi
  • Grand Marshal Bir Rogue Arkadaşımın hazırladığı rehberi buraya yazmasını isteyeceğim sanırım benden daha çok yardımcı olur
  • saol bozzo bekliyorum(z)
  • @DeVil_BoZZo

her class için bir rehber hazırlayıp üst konu olarak assak olmazmı ben seve seve öncelikli Priestler olmak üzere yardım edebilirim...
  • ya benim oyun 1.00 dı patch indirdim 1.11 oldu simdi ben bunu nerden nasıl oynucam ??daha patch indirmeme gerek varmı ??
  • enson 1.11 die bilyorum ben bazılar 2.0 da çıkmış diolar ama inanmıyorum elindeki en son patch dostum eğer elinde orjinal cd-key varsa siteye girip acc açıcaksın gelen mesajları okuyp inceledikten ve doldurduktan sonra client i çalıştır oyuna girersin
  • önümüzdeki 1.12 patch ile gelecek büyük yenilikler

cross-realm pvp .. nası olur bilemem ama kan gövdeyi götürücek :D
    world pvp adına muhtesem bir olay.. büyük toprak savasları
    ve yeni rogue talentleri

ve tahminimce 2 yada 3 patch sonra gelecek olan (1-2 class ın talent reset ini bekliyorum..)

expansion pack ile

level sınırı 70 e yükselecek
    azeroth un büyüklügü bana yetmez diyenlere yeni bir dünya outland
    bu dünyanın kosullarına uygun yeni ucan mountlar geliyor.. nasıl alıncagı konusunda bi fikrim yok ama üst seviye exalted gibi reputation gerektirecegini duymustum...
    iki yeni ırk... horde tarafında bloodelf alliance tarafında dranei
    bir sürü yeni spell ve ability yeni meslek.. jewelcrafting - diablo daki soket sistemi
    yeni class söz konusu degil.. daha blizzard varolan classlar arasındaki dengeyi yavas yavas oturtmusken yeni class sözkonusu olamaz diye düşünüyorum..
    gnome ve troller kendi sehirlerine kavusucaklar
    world tree ve archimonde a ziyaret :D

falan filan

tabi bunların blizzardın serverlarında oynayan 6milyon kisi icin gelicek...

• Ben free server yükledim bilge oyunu denemek için.ama nerden acc açcam yardım edin plz
  • server adı neyse onun sıtesıne gırıyosun ve ordan alıyosun canım sonra oyuna gırıyosun falan fılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: cust0d1an

server adı neyse onun sıtesıne gırıyosun ve ordan alıyosun canım sonra oyuna gırıyosun falan fılan

Sayfa görüntülenemiyor diyor napacam ben şimdi

• o zaman baska bı server dene
  • Selam arkadaslar benwww.worldofturk.com serverına üye oldum emailime gelen mesaja tıklayıp aktvasyonuda yaptım yöneticiden mailinize açıldığına dair haber gelecektir die bir yazı çıktı karsıma.Ama mesaj gelmedi zaten birkaç gün içinde mesaj gelmesse başvurunuz silinmiş olabilir dediği için tekrar üye oldum aynı bilgilerle ama yine yöneticiden mesaj gelmedi hayır hani mailime aktivasyon mesajı gelmesse bende hata var dicem ama aktive ediorum yöneticiden mesaj bekleyin dior bekliyorum bişey gelmior.8-9 sefer kayıt oldum tık yok kafayı yemek üzereyim lütfen biri bana yardım etsin worldofturk te oynayan varsa benim için bi pm atsın zahmet olmazsa ben giriş yapamadığım için atamıyorum.Zaten eski acc em silinmiş nasıl olduysa bende eski bir worldofturk oyuncusuyum (Banderas lvl 60 Hunter uzun zaman oldu)

• arkadşım biz oyunu yükledik bu oyuna nerdeüye olabiliriz
  • Bu oyun bana göre degil
  • ana şehirlerden başka nerde blacksmith traineerleri bulabilirim bide bs questi sadece ogrimmardaki heriftemi var?
  • Çok güzel ve yararlı bir doküman olmuş gerçekten. Ellerine sağlık.

Ben de bu oyuna başladım. 10 gün kadar oluyor. Ve naçizane bir Level 10 Human Warlock'ım.

Şimdi oyunu öğrendiğime göre yeni karakter yaratayım diyorum. En iyi realm hangisidir? Burning Legion'da oynadım şimdiye kadar, oraya bir daha gideceğimi zannetmiyorum. Çok Türk var.
  • Oyunu ebediyen olmasada bırakıyorum acc mi sattım okulu olupta yeni başlayacaklarada 10 kez düşünmelerini öneriyorum

herkese iyi oyunlar
  • byler ii güzelde nerdn indircz biz bu oyunu
  • satın al bence ugraşma(korsan al diyorum uorjinal değilse yoksa emuleda ugras dur )
  • Wow u free serverlarda oynamak için,internetten download edecek bir sitesi varmı.wow dosyalarını yani.
    yoksa illaki cd mi almak gerekiyor,?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.