Şimdi Ara

WORLD OF WARCRAFT / THE BURNING CRUSADE BAŞLANGIÇ REHBERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
2
Favori
92.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bende oyunun orjinalı varda sahtesinde hangi işlemleri yapıyoz yanlış bişey dediysen yada kurallara aykırı geldiysen uyarın ama oyun süper güzel izlemek bile zevk veriyo
  • http://s3.bitefight.net/c.php?uid=33856 gırırsenız cook mutlu olurum arkdaslar lutfen gırın
  • http://s3.bitefight.net/c.php?uid=33856 dorusu bu ****=b i t e f i g h t lutfen gırın
  • yaw delircem bu knıght topıc wow ne oluyaw
  • Aliyasin yazdıkların editlenecektir. Reklam yapma.

Player_x2 bu topic in en baş ını oku ondan sonra yorum yap...

Saygılarımı Sunarım:

DeVil_BoZZo
  • arkadaşlar wow oyununu ücretsiz nerden download edebilirim? ve ücretsiz nerden accont açabilirim?
  • çok güzel bi paylaşım teşekkürler
  • tYY D:
  • şifre nasıl değiştirebiliriz ?
  • Devil_BoZZo süper bi rehber pravooo!!
  • eu de oynuyorsanwww.wow-europe.com da account managementa girip change password dersen değiştirebilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: ~gizay~

şifre nasıl değiştirebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 21 Haziran 2006; 12:52:05 >
  • slmlar arkdaslar..
    ya bnm bi sorum warda onu sizinle paylaşmak istedim.ben senditten wow ismarladim heralde bi kaç gün içinde gelir.bnm sorunum su bnm aylik hesabi arkadaşin krttan cekebilirlermi.bazilarina sordum ayni karttan 2 aylik ücret cekemezler diyor.bazilarida cekebilir diyor.ama normalde cekmeleri lzm cünkü şifreler falan hersey farkli dolayisiyla aylik ücretini cekecegi kişilerde belli.lütfen bi yardimci olun...şimdiden teşekkürler
  • çekiliyor 2'den fazla bile çekiliyor, ben her ay 2-3 arkadaşınkini ödüyorum kartlımla..para senin değil mi istediğin kadar ödersin kredi kartınla
  • Ben 4 tane hesabın bırden oduyorum , bi sorun olmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cou_de_GraCe -- 22 Haziran 2006; 19:49:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTe0Ra

quote:

Orjinalden alıntı: tristam

Ben Ally tarafındayım, Lvl60 Paladin'im var ama BG'lardaki Horde üstünlüğü hakikaten inkar edilemez. En azından benim bulunduğum Nordrassil server'ında öyle. 10 oyundan 7-8'ini Horde kazanıyor. Sanırım bunun sebebi Horde'un daha organize olması. Kimse kızmasın ama 10-11 yaşında çocuklar (ki benim guildimde de var birkaç tane bunlardan) Ally iyi, Horde kötü sanıyor ve Ally char açıyor. Daha sonra bu arkadaşlarımız BG'lara girdiğinde tek başına orayı burayı dolaşıp adam kesmeye çalışmaktan başka birşey yapmıyor, organize olmuyorlar. Bilmiyorlar ki tek başına 20-30 tane adam keseceğine ekibe yardımcı olarak round'u kazanmaya yardım etse daha fazla honor kazanacağını.

Aslında çok haklısın.. oyunda +12 yazıo ama hikaye
    10-11 yaşındaki çocuklar yüzüklerin efendisinden etkileniolar ondan ally açıolar bence ama horde kötümü bnce hepsi diil çünkü oyunun gidişatına bakarsanız orgrimar olsun tunderbluff olsun hep savunma şehirleri özellikle tunderbluff buda taurenlerin daha çok savaşçı diil savunmacı olduklarını gösterir..Orta dunyadaki bazı orc kabileleri sadece öldürmeyi hedefler...Bunuda zaten medifh in onları azerotha a getirmesiyle yaptılarda...
    Sonuç olarak allyların paso UC ye saldırması (Terenas'ta) onların daha kötü olduğu anlamına gelir..

Ben ayrıca RP serverlerde oynuyorum bu oyunu artık bende bu dünyadayım yaklaşık 1 senedir (ama ii ingilizce lazım oynamak için RP) orda kesinlikle bir ally anlaşmazlığı var.Biz horde lar hepimiz gözel güzel anlaşırken elfler dwarfların ana şehri olan ironforge girmiolar bile.Humanlar zaten bütün charları kendinden aşada görüolar..Dwarflar zaten başka bi alemde savaş çıkıo kiseye yardım etmiolar...Bu yüzden horde oldum mutluyum

Bu arada yeni patchimiz tüm kalimdor ve azerhoth alemine hayırlı uğurlu olsun (Priestler yaşadı anasını satiim)

Su buyuk olarak yazılan cumlene cok guldum abi , orta dunya ile azeroth aynı seymıs gıbı bahsetmıssın

• Tristam
  • oyun paralı mı??
  • evet 1. ay bedava 2. ay parayla bu arada bende 3 acc birden çekiyorm ama hiçbir sorun yok
  • ya ben char almayı beceremedım bı yardım edın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.