Şimdi Ara

WORLD OF WARCRAFT / THE BURNING CRUSADE BAŞLANGIÇ REHBERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
2
Favori
92.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AzteK

Wow u free serverlarda oynamak için,internetten download edecek bir sitesi varmı.wow dosyalarını yani.
    yoksa illaki cd mi almak gerekiyor,?

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar. bende yeni başladım wow'a. daha önce pek rpg oynamazdım. sacred oynadim. diablo oynadim. titan quest oynadım. warcraft frozen throne oynadım. simdi geldim wow'a :) tabi ögrenmem gereken cok sey var. gittim oyunu orjinal aldim. .wow-europe.com adresinden üyede oldum servera. şimdi bişeyler yapmaya calısıyorum tek basıma. bir haftada anca lvl 19 olabildim hiçbirşey bilmediğim halde. ve tek basıma cok zorlanarak oynuyorum hiç arkadaşım yok yardım edecek bana. human warlock seçtim. Scarshield Legion serverinda oynuyorum rp olarak. acaba daha çok türkün oldugu bi server varmı? yada hepimiz toplansak ta bi yerde oynasak daha kolay eğlenceli ve zevkli olmazmı? belki böyle bişey yapmışınızdır bile :)))
    oyunu çok sevdim. bazı görevler çok zor ve tek başına yapılamayacak şekilde zor.bazen bir paladine,warrior'a ihtiyaç duymamak elde değil. bide çıkan itemlerin çoğu warrior'paladin,rogue gibi karakterler için. benim armour 24 ama lvl 19 bir paladinin armour benim 10 katımdan fazla. yani daha güçlü oluyolar. şimdi düşünüyorumda acaba paladin yada warrior mu seçseydim diye.. çünkü fazla gelişim gösteremiyor gibi düşünüyorum. belki daha başındayım oyunun. gerçi lvl 60 lock'lara baktım fena değillerdi. ama bide lvl 60 paladinlere ve warrior'lara bakıyorumda hani bi laf vardır "kodummu oturturum" aynen öyleler :) biraz daha ilerlesin oyun lvl 30'a kadar oynarım. sarmazsa paladin açarım heralde. o karakteride bir arkadaşa bağışlarım :) kusura bakmayın ilk msj biraz uzun oldu sanırım.

özetle istediğim orjinal serverlarda çok türk olan bi server istiyorum. tsk ederim iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamerdevil

selam arkadaşlar. bende yeni başladım wow'a. daha önce pek rpg oynamazdım. sacred oynadim. diablo oynadim. titan quest oynadım. warcraft frozen throne oynadım. simdi geldim wow'a :) tabi ögrenmem gereken cok sey var. gittim oyunu orjinal aldim. .wow-europe.com adresinden üyede oldum servera. şimdi bişeyler yapmaya calısıyorum tek basıma. bir haftada anca lvl 19 olabildim hiçbirşey bilmediğim halde. ve tek basıma cok zorlanarak oynuyorum hiç arkadaşım yok yardım edecek bana. human warlock seçtim. Scarshield Legion serverinda oynuyorum rp olarak. acaba daha çok türkün oldugu bi server varmı? yada hepimiz toplansak ta bi yerde oynasak daha kolay eğlenceli ve zevkli olmazmı? belki böyle bişey yapmışınızdır bile :)))
    oyunu çok sevdim. bazı görevler çok zor ve tek başına yapılamayacak şekilde zor.bazen bir paladine,warrior'a ihtiyaç duymamak elde değil. bide çıkan itemlerin çoğu warrior'paladin,rogue gibi karakterler için. benim armour 24 ama lvl 19 bir paladinin armour benim 10 katımdan fazla. yani daha güçlü oluyolar. şimdi düşünüyorumda acaba paladin yada warrior mu seçseydim diye.. çünkü fazla gelişim gösteremiyor gibi düşünüyorum. belki daha başındayım oyunun. gerçi lvl 60 lock'lara baktım fena değillerdi. ama bide lvl 60 paladinlere ve warrior'lara bakıyorumda hani bi laf vardır "kodummu oturturum" aynen öyleler :) biraz daha ilerlesin oyun lvl 30'a kadar oynarım. sarmazsa paladin açarım heralde. o karakteride bir arkadaşa bağışlarım :) kusura bakmayın ilk msj biraz uzun oldu sanırım.

özetle istediğim orjinal serverlarda çok türk olan bi server istiyorum. tsk ederim iyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    Ya lock kötü olur mu hiç kullanmayı bilirsen en ölümcül karakterlerden biri.Paladinlere ve warriorlara kodumu oturtur diyon ama paladinlerin dmg düşük ama heal yaparlar.Warriorun daha yüksek paladan dmg ama heal gibi bir şansı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh Hellscream

Ya lock kötü olur mu hiç kullanmayı bilirsen en ölümcül karakterlerden biri.Paladinlere ve warriorlara kodumu oturtur diyon ama paladinlerin dmg düşük ama heal yaparlar.Warriorun daha yüksek paladan dmg ama heal gibi bir şansı yok

Alıntıları Göster
    yenisin belli oldu bu oyunun en iyi karakterlerinden biridir warlock ama dediğin gibi adamların zırhı çok kalın ama bu senin için farketmez çünkü sen büyü dmgi veriyosun yani silahla saldırmıyosun ondan kaç giyerse giysin mühim deil...Bide kodumu oturtur diosun oda doru sayılabilir ama sen castersın ve onları yaklaştırmıcak büyülerin ve petin var sana yaklaşana kadar enaz %50sini zaten alırsın geriside biraz sana kalıyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: gti1983tr

yenisin belli oldu bu oyunun en iyi karakterlerinden biridir warlock ama dediğin gibi adamların zırhı çok kalın ama bu senin için farketmez çünkü sen büyü dmgi veriyosun yani silahla saldırmıyosun ondan kaç giyerse giysin mühim deil...Bide kodumu oturtur diosun oda doru sayılabilir ama sen castersın ve onları yaklaştırmıcak büyülerin ve petin var sana yaklaşana kadar enaz %50sini zaten alırsın geriside biraz sana kalıyo...

Alıntıları Göster
    evet yeniyim daha öğrenecek çok şey var :) aslında lvl atlıyorum ama oyunun stratejisini bilmek gerekli. maksat lvl atlamak değil oyunu oynamayı bilmek ve karakteri kullanabilmek. bide terimleri daha iyi bilmiyorum. mesela bu gun 4 kişi bi göreve gittik. halledemedik. cocuk lvl 57 bir mage çağırdı. o zaman düğüm çözüldü. biz 4 kişi lvl 22-25 arası halledemediğimiz şeyleri adam tek başına halletti ve biz seyrettik :) ve arada bizide yönetiyordu sen sunu yap sen bunu yap felan. işin stratejisini çözmüş yani. tecrübe gerekiyor tabi. benim daha 10 gün oldu oynayalı ve her gün en az 7 -8 saat oynuyorum. iş yerinde evde oynuyorum. mobile olsa her yerde oynayabilirim :)

warlock dediğiniz gibi aslında iyi bir karakter. mantıklıda geldi söylediğiniz. şimdi iki paladinin dövüşmesi ayrı, bir warlock ile paladinin dövüşmesi ayrı. zırhı gayet cazip geliyor aslında onların ama büyüleri zayıf. warlocklara sokuldugu zaman işi bitiriyor. sokmamakta tecrübe istiyor işte :) onuda zamanla öğreneceğiz.

arkadaşlar benim sormak istediğim şey honor sistemi? bu honor nedir? dövüştükçe kazanılan rütbe gibi bişey mi? tabi bunun ödülleride varmış sanırım . biraz baktım siteden felan ama tam olarak anlayamadım. honor ne işe yarar? mesela ben su anda level 21 warlock'um. su anda bana honor lazımmı? olmasa ne kayıbım olur? ileriki levellerda sanırım zırh takımı felan ediniliyormuş. onlar için gerekli dimi? su honor'un ne oldugunu,ne ise yaradıgını,gerekli olup olmadıgıını açıklarsanız çok sevinirim.

umarım sıkılmamışınızdır :) böyle uzun uzun yazıyorum. öğreneceğim işte sora sora bende. bilgi paylasıldıkça işe yarar değilmi? ilerde bende öğrenince benim gibi yeni başlayan arkadaşlara rehberlik ederim inşallah. hepinize iyi oyunlar. bol şanslar. görüşmek dileğiyle..

• çok güzel ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H

çok güzel ellerine sağlık
    Gamerdevil
    Honor yani bildiğin Onur puanı pvp de kazandıkca artan bır sayı.Honor point(hp) ile yuksek rank lerde set alabılıyorsun silah alabılıyorsun mount alabılıyorsun ama daha lvl 21 ken 30 ken 50 iken pek bir işe yaramaz pvp yapman cunku alacagın hp cok sınırlı olacaktır.Lvl 60 a ulastıgında eger pvp sewıyorsan kendını battleground lara vurup dusmanlarını ciğ ciğ yiyerek cok guzel itemler sahibi olabilirsin ama pve ile item sahibi olmak pvp ile olmaktan daha az zaman alır haberin olsun..

Kısacası su anda pvp yapman yada hp almaya calısman sart değil.bi işinede yaramaz acıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samah

Gamerdevil
    Honor yani bildiğin Onur puanı pvp de kazandıkca artan bır sayı.Honor point(hp) ile yuksek rank lerde set alabılıyorsun silah alabılıyorsun mount alabılıyorsun ama daha lvl 21 ken 30 ken 50 iken pek bir işe yaramaz pvp yapman cunku alacagın hp cok sınırlı olacaktır.Lvl 60 a ulastıgında eger pvp sewıyorsan kendını battleground lara vurup dusmanlarını ciğ ciğ yiyerek cok guzel itemler sahibi olabilirsin ama pve ile item sahibi olmak pvp ile olmaktan daha az zaman alır haberin olsun..

Kısacası su anda pvp yapman yada hp almaya calısman sart değil.bi işinede yaramaz acıkcası..

Alıntıları Göster
    Orjinal olmayan wow cd si aldım. US server ( emin değilim ama..) , server statüsteki nort amerika yazan serverlara mı girebilirim sadece ,yoksa hepsine girebilirmiyim ..?

Birde, 1.0.0 dan 1.12.1 e yükseltmek için ' WoW-1.12.0-enUS-patch ' yeterlimi.? yoksa aralardaki 1.7.0 -1.8.0-1.9.0 gibi yükseltmeleride yapmak gerekirmi ?
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzteK -- 20 Ekim 2006; 20:29:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

BL gibi high populationlu serverlarda yeni accountla char açılıyor...

Alıntıları Göster
    Bazı kişiler oyunu Ultima online gibi uyuz edici bir PK oyununda çevirmeye çalışabilir.

Ultima onlinenin pvp sistemi hiç bir oyunda yoktur ve o kadar zevklisi de olamaz bu lafını tekrar düşün bozzo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkachin

Bazı kişiler oyunu Ultima online gibi uyuz edici bir PK oyununda çevirmeye çalışabilir.

Ultima onlinenin pvp sistemi hiç bir oyunda yoktur ve o kadar zevklisi de olamaz bu lafını tekrar düşün bozzo.

Alıntıları Göster
    wow statüsteki Fun, blizzlike,high,very high kavramları nedir ?
    Fun server lara girmek farklı bişeyler yapmak gerekirmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

BL gibi high populationlu serverlarda yeni accountla char açılıyor...

Alıntıları Göster
    bilgiler için tskkler wowa baslamayı dusuyorum bende
  • quote:

Orjinal olmayan wow cd si aldım. US server ( emin değilim ama..) , server statüsteki nort amerika yazan serverlara mı girebilirim sadece ,yoksa hepsine girebilirmiyim ..?

Birde, 1.0.0 dan 1.12.1 e yükseltmek için ' WoW-1.12.0-enUS-patch ' yeterlimi.? yoksa aralardaki 1.7.0 -1.8.0-1.9.0 gibi yükseltmeleride yapmak gerekirmi ?
    saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AzteK

saygılar

wowstatus.net teki bütün serverlara girebilirsin versiyonun uyuyorsa

soruna gelince WoW-1.12.0-enUS-patch yüklersen eğer önceki versiyonun 1.12.0dan düşükse hangi versiyon olursa olsun WoW-1.12.0-enUS-patch kurduğunda versiyonun 1.12.0 olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LITHIUM

quote:

saygılar

soruna gelince WoW-1.12.0-enUS-patch yüklersen eğer önceki versiyonun 1.12.0dan düşükse hangi versiyon olursa olsun WoW-1.12.0-enUS-patch kurduğunda versiyonun 1.12.0 olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ønur

quote:

saygılar

Cevap için teşekkür ederim Onur.Diğerlerine girebiliyorum fakat ,fun serverlara giremedim daha,belkide sürümü tutturamadım ..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ønur

quote:

saygılar

Cevap için teşekkür ederim Onur.Diğerlerine girebiliyorum fakat ,fun serverlara giremedim daha,belkide sürümü tutturamadım ..

Alıntıları Göster
    şuan wowda en başarılı olan türk ve yabancı guildlerin %80 i ultima,diablo gibi oyunlardan wow a gecmis tecrübeli rpg cilerdir buna karsın ultimanın pvp sistemi imbadır ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cybercab

şuan wowda en başarılı olan türk ve yabancı guildlerin %80 i ultima,diablo gibi oyunlardan wow a gecmis tecrübeli rpg cilerdir buna karsın ultimanın pvp sistemi imbadır ..

Alıntıları Göster
    selamlar

beyler orjınal cd alayım dedım ama burnıng gelince tekrar orjınal cd almak gerekıcekmı bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı sıtesınde faq kısmını okudum ama pek anlayamadım benı bıraz bılgılendırırsenız sevınırım

http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/faq.html

• quote:

Orijinalden alıntı: gustavio

selamlar

beyler orjınal cd alayım dedım ama burnıng gelince tekrar orjınal cd almak gerekıcekmı bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı sıtesınde faq kısmını okudum ama pek anlayamadım benı bıraz bılgılendırırsenız sevınırım

http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/faq.html

Alıntıları Göster
    ya bunu oynamak için int den mi ind cem ?? pls yardim ya kimse bakmiyo biz cod2 camisainda bole yapmiyoz caylaklara ama ayıp oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: a|i

ya bunu oynamak için int den mi ind cem ?? pls yardim ya kimse bakmiyo biz cod2 camisainda bole yapmiyoz caylaklara ama ayıp oluyo

Alıntıları Göster
    İlk defa uzun bi yazıyı okudum paylaşım diye buna derim ben ben wow oynamadım fakat dersleri bitirince başlamayı düşünüyorum malum uni. şartları biraz zor oynamayan biri olsamda ilgisi aşırı derecede olan bi insanım nick im dende belli zaten tkrr tkrr ellerine sağlık süper bi paylaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwicky

satın al bence ugraşma(korsan al diyorum uorjinal değilse yoksa emuleda ugras dur )

Alıntıları Göster
    ya ben world of warcraftı ilk oynadığımda çok beğendim undeadım bölgeler çok güzelsesler ile grafikler müthiş ben undeadların ana şehrine gittiğimde yolumu kaybettim alan o kadar büyükk ki hiç kimseyi görmüyorum herkes yayılmış

• benim bi sorum olcak.yardimci olursaniz cok sevinirim. bi tauren hunter actim. fakat pet alamiyorum..daha dorusu tame yapmak icin bi gorev yapmam gerekiyormus fakat o gorevi birturlu bulamadim. tame beast galiba skiliin ismide.hic bir trainer bana bu gorevi vermiyor ve skillerin icindede bole bi skill yok ogrenebilcem. Tame nasil yapabilirim bu skilli nasil ogrenebilirim lvlim 13. simididen tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritemre

benim bi sorum olcak.yardimci olursaniz cok sevinirim. bi tauren hunter actim. fakat pet alamiyorum..daha dorusu tame yapmak icin bi gorev yapmam gerekiyormus fakat o gorevi birturlu bulamadim. tame beast galiba skiliin ismide.hic bir trainer bana bu gorevi vermiyor ve skillerin icindede bole bi skill yok ogrenebilcem. Tame nasil yapabilirim bu skilli nasil ogrenebilirim lvlim 13. simididen tesekkurler.
    Bloodhoof village deki Yaw Sharpmane ile görüşüp bir quest alacaksın. Bu bir zincirleme questtir. 5 tane questi yapıp en sonunda Thunder Blufftaki hunter trainer a gideceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: index

Bloodhoof village deki Yaw Sharpmane ile görüşüp bir quest alacaksın. Bu bir zincirleme questtir. 5 tane questi yapıp en sonunda Thunder Blufftaki hunter trainer a gideceksin.

Alıntıları Göster
    Hunterla ilgili bir sorum olacak benim de. Cevaplarsanız sevinirim.

Bilindiği gibi hunterlar deri giysiler giyebiliyorlar. Bunların da armoru düşük oluyor. Mail giysileri kullanabilmek için birşey yapmak gerekir mi. Hunter trainerde 40 levelde mail skili var. Level 40 olduktan sonra birşey yapmak gerekiyor mu yoksa direkt mail giysileri kullanabiliyor muyuz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.