Şimdi Ara

WORLD OF WARCRAFT / THE BURNING CRUSADE BAŞLANGIÇ REHBERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
288
Cevap
2
Favori
92.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkiler free 3.03 serverı varsa bana realmist ve adresiyle birlikte yazarmısınız wow status çökmüşte
  • yeni başlamayı düşünüyorumda...yazılanlar anlamak japoncayı anlamaktan zor ya :s çok fazla terim vs. vs. var...ayrıca ilk başta kitaplarını okumak.hikayeyi okumak lazım mı oyunu anlamak için.yoksa ona saldır buna saldır şaklabanlık yapmıyalım ortada.ayrıca ilk DVO denemem için zor bi oyun mu?? oyundaki ingilizce gereksinimi neseviyede.karaktler arasında muhabbetler nasıl...imzamdaki sistemde ve 1024 bağlantıyla problem yaşarmıyım...

edit: ayrıca buakşam d&r dan oyunu alıcam.şimdilik sadece,yalın olan versiyonu alsam olurmu.yani yeni versiyonlar ilk aşamada şartmı??yoksa lvl ların ilerlemesiylemi ihtiyaç duyuluyor? serverlara girmede sorun yaşatırmı versiyon problemi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 1 Nisan 2009; 12:50:17 >
  • teşekkürler güzel bilgiler.. seneye üni kazanınca knight'ı bırakıp wow'a başlayacağım. ağırdan öğreneyim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ushanka

teşekkürler güzel bilgiler.. seneye üni kazanınca knight'ı bırakıp wow'a başlayacağım. ağırdan öğreneyim =)

gınaytı bırakmazsan üniversiteyi kazanman biraz zor olur
  • elimde şuanda eu ilk alınan oyun keyi var
    accontumu bu key le aktif etmek istiyorum bunun için
    trial versiyonu açıpdamı key giricem yoksa direk add game diyerek gireyim
     WORLD OF WARCRAFT / THE BURNING CRUSADE BAŞLANGIÇ REHBERİ
  • Hocam anlatımlar süper, birçok konuda ciddi manada fikir sahibi olabildim. Fakat bu kadar anlatımın sonucunda bana biraz daha pratik birşey lazımdı, malum ingilizcem çok iyi değil. Bu yüzden internette biraz araştırma yaptım arkadaşın teki bir blog düzenlemiş wow hakkında. Orda bir oyun rehberinden bahsediyordu. okudum yazılarını falan, hatta videoları da kıt kanaat ingilizce ile izledim (videolar ingilizce anlatımdı) valla sizi bilmem ama çok ikna edici söylemleri var. kendi başıma level kasmaktayım ve bir allahın kulundan yardım almak nerdeyse imkansız... okumaya çalıştığım forumlarda pek çözüm bulamadım açıkcası... ben bu sitedeki rehberi almayı düşünüyorum siz de bakın isterseniz. http://wowgunluklerim.blogspot.com/

• arkadaşlar ben yeni başlamayı düşünüyorum sizden ricam bana en iyi WOW da Türk serverını ( bedava olanlardan : ) söylermisiniz çok acil bir şerkilde
    Şimdiden çok saolun yardımlarınız için.
  • hoortt!!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.