Şimdi Ara

WORLD OF WARCRAFT / THE BURNING CRUSADE BAŞLANGIÇ REHBERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
2
Favori
92.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diablo2

rogue ile ilgili pek bişey bulamadım? ara sınıf gibi bişey mi oluyo ben assassin olmak istiyorum mesela.

Alıntıları Göster
    Merak etme onlarda hazırlanyor
  • quote:

rogue ile ilgili pek bişey bulamadım? ara sınıf gibi bişey mi oluyo ben assassin olmak istiyorum mesela.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

Assassin yok wow da diablo daki gibi olsa super olurdu ama... Sanırım rogue assassin e en yakın karakter wow da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserteagle

quote:

Assassin yok wow da diablo daki gibi olsa super olurdu ama... Sanırım rogue assassin e en yakın karakter wow da.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

quote:

evet anlatmak istediğim buydu ;)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

quote:

evet anlatmak istediğim buydu ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar eklenecek ama merak edenler için söyliyeyim Assasian dediğiniz Rogue nin kendine ait talentleridir eyerki talent lerinizi assasian a vermişseniz assasiansınız

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arkadaşlar eklenecek ama merak edenler için söyliyeyim Assasian dediğiniz Rogue nin kendine ait talentleridir eyerki talent lerinizi assasian a vermişseniz assasiansınız

Alıntıları Göster
    Arkadas diablocu oldugu için oradaki assassin gibi birşey arıyordu heralde. Wow da direk assassin yok. Rogue un bir buildi olarak dusunmusler devil in de soylediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserteagle

Arkadas diablocu oldugu için oradaki assassin gibi birşey arıyordu heralde. Wow da direk assassin yok. Rogue un bir buildi olarak dusunmusler devil in de soylediği gibi.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 21 Mart 2006; 14:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben Kendime Server Açmak İstiyorum Bana Server Açma Konusunda Bilgi Verebilirseniz Çok Sevinirim Cevaplarınızı Bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_flower

arkadaşlar ben Kendime Server Açmak İstiyorum Bana Server Açma Konusunda Bilgi Verebilirseniz Çok Sevinirim Cevaplarınızı Bekliyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Wow Serveri Alacam server Açma Konusuda yardımcı Olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_flower

Arkadaşlar Wow Serveri Alacam server Açma Konusuda yardımcı Olabilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    Forumda aratabılırsen gereklı topic leri goreceksın ben burayada onu ekleyecegım başka bir başlık altında
  • quote:

Forumda aratabılırsen gereklı topic leri goreceksın ben burayada onu ekleyecegım başka bir başlık altında

Alıntıları Göster
    devil bozzo Arkadaşım bana wow serveri açma konusunda yardımcı olabilirmisin lütfen yardımcı olursan sevinirim mail adresim linux_komando@hotmail.com

• slmssssss arklar oncelikle yeni geldim aranıza wt den raistlinim bilen bilir =) devil saol dostum ii bi bilgilendirme olmus mage i daha ayrıntılı yazsadın keske =)=)=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raitenshi

slmssssss arklar oncelikle yeni geldim aranıza wt den raistlinim bilen bilir =) devil saol dostum ii bi bilgilendirme olmus mage i daha ayrıntılı yazsadın keske =)=)=)
    uehuehehehuee naber lem

FW de edeleri kurduk en sonunda

Ben Xylem ZaldimaR MeLLy faith Spitfire Lrkoko manhunter Gpx vs vs.

Ama guild i dün kurduk ve ardındanda hemen bir ZF kutlaması yaptık

Gerçektende süper oldu hem q lerimi yaptım hemde lvl 45 Paladin oldum

Senıde beklerız

• quote:

uehuehehehuee naber lem

Senıde beklerız

Alıntıları Göster
    bu arada lvl 60 olan arkadaşlar, item almak için hariç olarak quest yapmayın bence..lvl 60'ken aldığınız xp işe yaramayacağı için yakında xp yerine altın verilecek...bilenler vardır mutlaka bilmeyenler için yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

bu arada lvl 60 olan arkadaşlar, item almak için hariç olarak quest yapmayın bence..lvl 60'ken aldığınız xp işe yaramayacağı için yakında xp yerine altın verilecek...bilenler vardır mutlaka bilmeyenler için yazdım

Alıntıları Göster
    Yaw şimdi ben burda yanlı bir ortam sezdim...Neden sadece paladini veya allyları övdünüz neden horde un charlarından daha detaylı bahsetmediniz...Hem ne kadar överseniz övün PvP de ve diğer bütün alanlardaki horde östünlüğünü unutmayın derim...
    Bir shamanın teketekte aynı leveldeki hiçbir char tarafından yenilemeyeceğini unutmayın.. Duyanda pladin yenilmez sanıcak herkez paladin açacak...Kandırmayın gençleri

Neyse benim lvl 22 Troll Hunter im var işallah karşılaşmayız..

For The Horde...

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTe0Ra

Yaw şimdi ben burda yanlı bir ortam sezdim...Neden sadece paladini veya allyları övdünüz neden horde un charlarından daha detaylı bahsetmediniz...Hem ne kadar överseniz övün PvP de ve diğer bütün alanlardaki horde östünlüğünü unutmayın derim...
    Bir shamanın teketekte aynı leveldeki hiçbir char tarafından yenilemeyeceğini unutmayın.. Duyanda pladin yenilmez sanıcak herkez paladin açacak...Kandırmayın gençleri

Neyse benim lvl 22 Troll Hunter im var işallah karşılaşmayız..

For The Horde...

Alıntıları Göster
    Hehe yok kardeş yanlış anlama ben bütün class ları yazdım elimden geldiğince de Ben Paladin manyağıyım Yaptığım şeyleri söylüyordum sadece
    Bu arada Shaman ı Mage çatır çatır kesiyordu

• quote:

Hehe yok kardeş yanlış anlama ben bütün class ları yazdım elimden geldiğince de Ben Paladin manyağıyım Yaptığım şeyleri söylüyordum sadece
    Bu arada Shaman ı Mage çatır çatır kesiyordu

Alıntıları Göster
    Ben Ally tarafındayım, Lvl60 Paladin'im var ama BG'lardaki Horde üstünlüğü hakikaten inkar edilemez. En azından benim bulunduğum Nordrassil server'ında öyle. 10 oyundan 7-8'ini Horde kazanıyor. Sanırım bunun sebebi Horde'un daha organize olması. Kimse kızmasın ama 10-11 yaşında çocuklar (ki benim guildimde de var birkaç tane bunlardan) Ally iyi, Horde kötü sanıyor ve Ally char açıyor. Daha sonra bu arkadaşlarımız BG'lara girdiğinde tek başına orayı burayı dolaşıp adam kesmeye çalışmaktan başka birşey yapmıyor, organize olmuyorlar. Bilmiyorlar ki tek başına 20-30 tane adam keseceğine ekibe yardımcı olarak round'u kazanmaya yardım etse daha fazla honor kazanacağını.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Ben Ally tarafındayım, Lvl60 Paladin'im var ama BG'lardaki Horde üstünlüğü hakikaten inkar edilemez. En azından benim bulunduğum Nordrassil server'ında öyle. 10 oyundan 7-8'ini Horde kazanıyor. Sanırım bunun sebebi Horde'un daha organize olması. Kimse kızmasın ama 10-11 yaşında çocuklar (ki benim guildimde de var birkaç tane bunlardan) Ally iyi, Horde kötü sanıyor ve Ally char açıyor. Daha sonra bu arkadaşlarımız BG'lara girdiğinde tek başına orayı burayı dolaşıp adam kesmeye çalışmaktan başka birşey yapmıyor, organize olmuyorlar. Bilmiyorlar ki tek başına 20-30 tane adam keseceğine ekibe yardımcı olarak round'u kazanmaya yardım etse daha fazla honor kazanacağını.

Alıntıları Göster
    Güzel paylaşım cok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tristam

Aslında çok haklısın.. oyunda +12 yazıo ama hikaye
    10-11 yaşındaki çocuklar yüzüklerin efendisinden etkileniolar ondan ally açıolar bence ama horde kötümü bnce hepsi diil çünkü oyunun gidişatına bakarsanız orgrimar olsun tunderbluff olsun hep savunma şehirleri özellikle tunderbluff buda taurenlerin daha çok savaşçı diil savunmacı olduklarını gösterir..Orta dunyadaki bazı orc kabileleri sadece öldürmeyi hedefler...Bunuda zaten medifh in onları azerotha a getirmesiyle yaptılarda...

Sonuç olarak allyların paso UC ye saldırması (Terenas'ta) onların daha kötü olduğu anlamına gelir..

Ben ayrıca RP serverlerde oynuyorum bu oyunu artık bende bu dünyadayım yaklaşık 1 senedir (ama ii ingilizce lazım oynamak için RP) orda kesinlikle bir ally anlaşmazlığı var.Biz horde lar hepimiz gözel güzel anlaşırken elfler dwarfların ana şehri olan ironforge girmiolar bile.Humanlar zaten bütün charları kendinden aşada görüolar..Dwarflar zaten başka bi alemde savaş çıkıo kiseye yardım etmiolar...Bu yüzden horde oldum mutluyum

Bu arada yeni patchimiz tüm kalimdor ve azerhoth alemine hayırlı uğurlu olsun (Priestler yaşadı anasını satiim)

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTe0Ra

quote:

Orjinalden alıntı: tristam

Aslında çok haklısın.. oyunda +12 yazıo ama hikaye
    10-11 yaşındaki çocuklar yüzüklerin efendisinden etkileniolar ondan ally açıolar bence ama horde kötümü bnce hepsi diil çünkü oyunun gidişatına bakarsanız orgrimar olsun tunderbluff olsun hep savunma şehirleri özellikle tunderbluff buda taurenlerin daha çok savaşçı diil savunmacı olduklarını gösterir..Orta dunyadaki bazı orc kabileleri sadece öldürmeyi hedefler...Bunuda zaten medifh in onları azerotha a getirmesiyle yaptılarda...

Sonuç olarak allyların paso UC ye saldırması (Terenas'ta) onların daha kötü olduğu anlamına gelir..

Ben ayrıca RP serverlerde oynuyorum bu oyunu artık bende bu dünyadayım yaklaşık 1 senedir (ama ii ingilizce lazım oynamak için RP) orda kesinlikle bir ally anlaşmazlığı var.Biz horde lar hepimiz gözel güzel anlaşırken elfler dwarfların ana şehri olan ironforge girmiolar bile.Humanlar zaten bütün charları kendinden aşada görüolar..Dwarflar zaten başka bi alemde savaş çıkıo kiseye yardım etmiolar...Bu yüzden horde oldum mutluyum

Bu arada yeni patchimiz tüm kalimdor ve azerhoth alemine hayırlı uğurlu olsun (Priestler yaşadı anasını satiim)

Alıntıları Göster
    BL gibi high populationlu serverlarda yeni accountla char açılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 13 Nisan 2006; 0:35:58 >

• quote:

uehuehehehuee naber lem

Senıde beklerız

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

uehuehehehuee naber lem

Senıde beklerız

Frost neydi ??SErver'ın ismi Ben FoxHound eski wt ci demek guild kurdunuz Hayırlı olsun diyelim ozman bol altınlı oyunlar size...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.