Bu oyuna başlayan birisi, gözü başka hiçbir şeyi görmez...
sizde abartmayın ben görüyom yani wow oynarken hatta saglam bir raidle instancenin son bossunda tanklık yaparken yanımdan güzel bir bayan geçtimi bırakırım tanklığı okadarda değil.Şaka bir yana gerçekten de güzel oyun yani 3-4 yıldır amerikada en çok satılan ve bir aralar 10milyon kullanıcıya sahip olan şimdi bile 8milyon playeri olan bir oyun tabikide güzel
quote:
Orijinalden alıntı: halobaba
sizde abartmayın ben görüyom yani wow oynarken hatta saglam bir raidle instancenin son bossunda tanklık yaparken yanımdan güzel bir bayan geçtimi bırakırım tanklığı okadarda değil.Şaka bir yana gerçekten de güzel oyun yani 3-4 yıldır amerikada en çok satılan ve bir aralar 10milyon kullanıcıya sahip olan şimdi bile 8milyon playeri olan bir oyun tabikide güzel
Alıntıları Göster
bende sonunda abidik gubidik online oyunları bırakıp wow a geçtim..3günlük wowcuyum,lakin bişeyi merak ediyorum..öncelikle BC değil WOW oynuyorum,bildiğiniz gibi horde ve alliance diye iki taraf ve her tarafında 4seçilebilir ırkı var.bide bunların altında seçilemeyen 1er ırk daha var..resimleri siyah beyaz...nedir bunlar,BC de mi seçilir,seçmek için belli bişeymi olmak,belli bi lvl mi yapmak gerekir,yoksa oyunda hiç seçilemeyen NPC olarak var olan bi ırkmıdır..nedir bunlar??
quote:
Orijinalden alıntı: ramseswars
bende sonunda abidik gubidik online oyunları bırakıp wow a geçtim..3günlük wowcuyum,lakin bişeyi merak ediyorum..öncelikle BC değil WOW oynuyorum,bildiğiniz gibi horde ve alliance diye iki taraf ve her tarafında 4seçilebilir ırkı var.bide bunların altında seçilemeyen 1er ırk daha var..resimleri siyah beyaz...nedir bunlar,BC de mi seçilir,seçmek için belli bişeymi olmak,belli bi lvl mi yapmak gerekir,yoksa oyunda hiç seçilemeyen NPC olarak var olan bi ırkmıdır..nedir bunlar??
Alıntıları Göster
tbc gerektirir o iki ırk + outland de var orayada gidemezsin :(
quote:
Orijinalden alıntı: ogguzko
tbc gerektirir o iki ırk + outland de var orayada gidemezsin :(
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu oyunu dün bana dayım hediye almış kutusu her şeyiyke bugün yükleyeceğim topiclerden yardım alıyorum yüklerken napmam lazım tavsiyeleriniz falan var mı çünkü hiç bi şey bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: karaninja
Arkadaşlar warcraft 1-2-3 (arada starcraft da var) hepsini oynadım ama wow'un mantığını kavrayabilmiş değilim. Bu oyunu bi şekilde korsanlayıp evde tek başımıza oynayamıyor muyuz? İlle internet bağlantısı mı gerekli? Server'lara girmeden olmaz mı? Eski usül, bölüm atlama sistemi değişmiş mi, bilgisayara karşı tek başımıza savaşamaz mıyız, online olmak mı lazım? Cevapları alabilirsem minnettar kalıcam. Oyunların babasından mahrum olmayalım. Kardeş güzel bir topic olmuş, emeği ve katkısı bulunanlara teşekkürler.
Alıntıları Göster
Güzel konu olmuş , eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: ahmcol
BL gibi high populationlu serverlarda yeni accountla char açılıyor...
Alıntıları Göster
ellerine sağlık bana çooooooooooook yardımcı oldun
quote:
Orijinalden alıntı: 1959
arkadaşlar bu oyunu dün bana dayım hediye almış kutusu her şeyiyke bugün yükleyeceğim topiclerden yardım alıyorum yüklerken napmam lazım tavsiyeleriniz falan var mı çünkü hiç bi şey bilmiyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 1959
Bak kardes cd 1 den baslayarak sonuna kadar yüklemeyi yap. Daha sonra masaustune gelen wow iconuna gir ; orada sana kullanıcı adı ve şifre soracak... Oraya şimdilik 123 123 gibi aptalca şeylerle dolduruoruz. (tabi patch yükleme işlemleri eskisi gibiyse, bi değişiklik olmadıysa.) Yada zaten sen oyuna başlamadan uzun bi süre : belki 4-5 saat (birazda bağlantıyla alakalı) patch yüklemelerini yapacakdır.
Daha sonrawww.wow-europe.com dan sağ üst deki account creation bölümünden gereken işlemleri yapacaksın. Burada en önemlisi kredi kartının olması ve ayrıca sana cd key soracak ki oda sana verilen cd kutusunun üzerindeki kitapcığın üzerinde yazmaktadır!
daha sonra 6-7 adımlık bir işlem var ve accountun en fazla 1-2 dk içinde online olup oyuna başlayabilirsin. Bu adıma kadar geldikden sonraki sorularına da yardımcı olabilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: XyrrAth
quote:
Orjinalden alıntı: 1959
Bak kardes cd 1 den baslayarak sonuna kadar yüklemeyi yap. Daha sonra masaustune gelen wow iconuna gir ; orada sana kullanıcı adı ve şifre soracak... Oraya şimdilik 123 123 gibi aptalca şeylerle dolduruoruz. (tabi patch yükleme işlemleri eskisi gibiyse, bi değişiklik olmadıysa.) Yada zaten sen oyuna başlamadan uzun bi süre : belki 4-5 saat (birazda bağlantıyla alakalı) patch yüklemelerini yapacakdır.
Daha sonrawww.wow-europe.com dan sağ üst deki account creation bölümünden gereken işlemleri yapacaksın. Burada en önemlisi kredi kartının olması ve ayrıca sana cd key soracak ki oda sana verilen cd kutusunun üzerindeki kitapcığın üzerinde yazmaktadır!
daha sonra 6-7 adımlık bir işlem var ve accountun en fazla 1-2 dk içinde online olup oyuna başlayabilirsin. Bu adıma kadar geldikden sonraki sorularına da yardımcı olabilirim...
Alıntıları Göster
saolasın ii çalşmaa
quote:
Orijinalden alıntı: ForEverWoW
saolasın ii çalşmaa
Alıntıları Göster
Selam Orhan ben bu rütbelerle ilgili bir soru sormak istiyorum konu açmak yerine buray yazayım dedim. Acaba nasıl edinebiliriz bu Scout gibi rütbeleri?
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
quote:
Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo
uehuehehehuee naber lem
FW de edeleri kurduk en sonunda
Ben Xylem ZaldimaR MeLLy faith Spitfire Lrkoko manhunter Gpx vs vs.
Ama guild i dün kurduk ve ardındanda hemen bir ZF kutlaması yaptık
Gerçektende süper oldu hem q lerimi yaptım hemde lvl 45 Paladin oldum
Senıde beklerız
Frost neydi ??SErver'ın ismi Ben FoxHound eski wt ci demek guild kurdunuz Hayırlı olsun diyelim ozman bol altınlı oyunlar size...
Alıntıları Göster
aga saol wallaha hep wow bedava server arıodum buldum wede çok zahmetsiz saol aga hemde rehber guzel wallaha tsk yi hakkettin basarılarının dewamısını dileriz
quote:
quote:
uehuehehehuee naber lem
Senıde beklerız
Frost neydi ??SErver'ın ismi Ben FoxHound eski wt ci demek guild kurdunuz Hayırlı olsun diyelim ozman bol altınlı oyunlar size...
Alıntıları Göster
Cok Güzel Rehber Wow'un Cd sini bulayım hemen alıp oynucam
quote:
Orijinalden alıntı: Danilo Thann
Cok Güzel Rehber Wow'un Cd sini bulayım hemen alıp oynucam
Alıntıları Göster
Bu ve bunun gibi online oyunları oynamak için orjinal cdler mi gerekli yoksa crackli cdlerle oynanabiliyor mu ? problem çıkmıyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Özgürkan911
Bu ve bunun gibi online oyunları oynamak için orjinal cdler mi gerekli yoksa crackli cdlerle oynanabiliyor mu ? problem çıkmıyormu ?
Alıntıları Göster
Crack'li cd'ler ile sadece yükleyip kurabilirsin geri kalan işlere para dayanıyor.
saolasın
quote:
quote:
uehuehehehuee naber lem
Senıde beklerız
Alıntıları Göster
ORJİNAL KUTUDA BURNİNG CRUSADE SATIYORUM NORMALDE 75 AMA BEN 60 A SATIYORUM ALMAK İSTEYEN OLURSA (ANTALYA İÇİ RAHAT OLUR)ALABİLİR
Çok Te$ekürler Emeğe Sayı İ$imize Yaradı
quote:
Orijinalden alıntı: AbsinT
Çok Te$ekürler Emeğe Sayı İ$imize Yaradı
Şimdi size bişi sorcam küfür edeceksiniz LVL70 item nerden bulacam ben deli oldum kesmediğim,girmediğim yer kalmadı bi arakdaş bana karazhan a git dedi orda sadece head bulabildim lvl70 olarak gerisi 68 69 birisi bana bi mekan söylerse sevinirim ( 1 aydır oynuyorum aşağılamayın )
.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >