Şimdi Ara

WORLD OF WARCRAFT / THE BURNING CRUSADE BAŞLANGIÇ REHBERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
288
Cevap
2
Favori
92.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

http://www.wowstatus.net/index.php bu sitedeki sevre nasıl gireceğiz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de yeni başlayacağım basit bi sorum olacak :) US ve EU diye iki server var galiba aşağıdaki siteden almayı düşünüyorum hangisi olduğunu nasıl anlayabilirim ? Ya da hangisidir sizce server ?

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=8KDjbDYMv2EIOyMRaLgqPg

• quote:

Orijinalden alıntı: htlr

Arkadaşlar ben de yeni başlayacağım basit bi sorum olacak :) US ve EU diye iki server var galiba aşağıdaki siteden almayı düşünüyorum hangisi olduğunu nasıl anlayabilirim ? Ya da hangisidir sizce server ?

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=8KDjbDYMv2EIOyMRaLgqPg

Alıntıları Göster
    bu oyunda pvp varmı? varsa başlicam cevap verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

bu oyunda pvp varmı? varsa başlicam cevap verirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    tabii ki var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolombus01

tabii ki var :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de aranıza katılıyorum, pazartesi günü weblebi.com'dan sipariş edicem sadece wow alcam.Çünkü private server'larda da severek oynadığım human paladin açıcam :) Rehber için çok teşekkürler, karakterimi geliştirirken yardımcı olcağı kesin.Acaba sizler hangi server'lardasınız? Ona göre DH oyuncularının bulunduğu server'da başlamak istiyorum.

Düzenleme: WoW'un sitesinden paladin talent'larına baktım da değişmiş.Acaba son patch'e göre paladin talent dizilimi tam olarak nasıldır bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhantasli -- 23 Aralık 2007; 20:49:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arkadaşlar edindiğim bilgiye göre World Of Warcraft'a lvl 70 olayı gerçekleşecekmiş tam emin değilim kulaktan duyma diye bilirim varmı böyle birşey_? ve Talent ler eklenirmi farklı olarak?

Alıntıları Göster
    abi tek kelimeyle "mükemmel".çok iyi hazırlamışsın.teşekkür ederim.
  • Herkese selamlar.

Az önce aldım oyunu ve şu anda kuruyorum.Birçok soru var kafamda.Forumu uzun uzun araştırdıktan sonra hala kafama takılan şeyleri sorarım ama öncelikle aklıma takılan birşey var.Şimdi oyun ilk ay ücretsiz sanırım fakat kullanıcı hesabı oluştururken yine de kredi kartı numarası girmemiz gerekiyor.Şu an için öyle bir imkanım.Sitesinden 10 lük ücretsiz üye olunabiliyor veya içinden de 10 günlük ücretsiz oynamak için serial key çıktı.Şimdilik onları kullanmamın bir sakıncası var mıdır? İlerde sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ram

Herkese selamlar.

Az önce aldım oyunu ve şu anda kuruyorum.Birçok soru var kafamda.Forumu uzun uzun araştırdıktan sonra hala kafama takılan şeyleri sorarım ama öncelikle aklıma takılan birşey var.Şimdi oyun ilk ay ücretsiz sanırım fakat kullanıcı hesabı oluştururken yine de kredi kartı numarası girmemiz gerekiyor.Şu an için öyle bir imkanım.Sitesinden 10 lük ücretsiz üye olunabiliyor veya içinden de 10 günlük ücretsiz oynamak için serial key çıktı.Şimdilik onları kullanmamın bir sakıncası var mıdır? İlerde sorun olur mu?
    10 gün sonra zaten oynamak isteyeceksiniz. Emin olun isteyeceksiniz.. Bence direkt hesap açın.

Hatırladığım kadarı ile bir zararı yok.. 11.gün sizi oyuna almayacak ve hesap açmanızı isteyecektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: yesmastersith

10 gün sonra zaten oynamak isteyeceksiniz. Emin olun isteyeceksiniz.. Bence direkt hesap açın.

Hatırladığım kadarı ile bir zararı yok.. 11.gün sizi oyuna almayacak ve hesap açmanızı isteyecektir..

Alıntıları Göster
    Oyun cd si uyelik vs toplam maliyeti ne bu oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arkadaşlar edindiğim bilgiye göre World Of Warcraft'a lvl 70 olayı gerçekleşecekmiş tam emin değilim kulaktan duyma diye bilirim varmı böyle birşey_? ve Talent ler eklenirmi farklı olarak?

Alıntıları Göster
    peki silahlar hakkında birşey soracağım; benim undead rogue um var ve şu anda dagger mace ve sword kullanabiliyor.peki bu silahların kendine ait özellikleri var mı yani neye göre ben sword yada mace kullanmalıyım.sadece atak gücüne bakarak mı seçicem silahımı.aynı atak gücüne sahip mace ve sword un hiç mi farkları yoktur?

• quote:

peki silahlar hakkında birşey soracağım; benim undead rogue um var ve şu anda dagger mace ve sword kullanabiliyor.peki bu silahların kendine ait özellikleri var mı yani neye göre ben sword yada mace kullanmalıyım.sadece atak gücüne bakarak mı seçicem silahımı.aynı atak gücüne sahip mace ve sword un hiç mi farkları yoktur?

Alıntıları Göster
    Ya arkadaslar bende size bir sey sorucam. Level 70 Orc Warrior Karakterim var ve karakterimden hiç memnun degilim. Ya pve de bol bol miss cekmeler yok bilmemneler pvp de üzerinde itemin yoksa aman kardesim. Ya tanklıktan baska birsey yapamıyacakmıyım ben anlamıs degilim. Yok yeni bir karakter acma zamanım mı geldi acaba? Mage yada Priest falan? Gercekten blizzard son patchlerle birlikte warriorları yerin dibine soktu acaba tek benmi böyle dusunuyorum. Warrior karakteri olan arkadaslardan cevap bekliyorum. bundan önceki bütün frp oyunlarında mage karakterim vardı acaba ondanmı Warriordan bu kadar cabuk sogudum ne dersiniz sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

uehuehehehuee naber lem

FW de edeleri kurduk en sonunda

Ben Xylem ZaldimaR MeLLy faith Spitfire Lrkoko manhunter Gpx vs vs.

Ama guild i dün kurduk ve ardındanda hemen bir ZF kutlaması yaptık

Gerçektende süper oldu hem q lerimi yaptım hemde lvl 45 Paladin oldum

Senıde beklerız

Frost neydi ??SErver'ın ismi Ben FoxHound eski wt ci demek guild kurdunuz Hayırlı olsun diyelim ozman bol altınlı oyunlar size...

Alıntıları Göster
    siz ne zamandan beri yazıyosunuz ya konuyu anlamadın

• quote:

Orijinalden alıntı: aRaNeL

wow free serverların çok eksisi warmıı
    quote:

Orjinalden alıntı: aRaNeL

wow free serverların çok eksisi warmıı

Tahmin edemeyeceğin kadr
  • quote:

quote:

uehuehehehuee naber lem

Senıde beklerız

Frost neydi ??SErver'ın ismi Ben FoxHound eski wt ci demek guild kurdunuz Hayırlı olsun diyelim ozman bol altınlı oyunlar size...

Alıntıları Göster
    süper olmuş ya sağol paylaşım için

• quote:

quote:

uehuehehehuee naber lem

Senıde beklerız

Alıntıları Göster
    çok faydalı bilgiler teşekkürler paylaşım için

• quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

çok faydalı bilgiler teşekkürler paylaşım için

Alıntıları Göster
    Bende free serverlarda deneyeceğim bu oyunu.Daha rehberin yarısını okudum güzel bilgiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farabî

Bende free serverlarda deneyeceğim bu oyunu.Daha rehberin yarısını okudum güzel bilgiler var.

Alıntıları Göster
    ya free serverlar sakat orijinal server gibisi yok gerçi son 1 yıldır bakmıyorum pek wow a başlamadan önce Dh de binbaşı idim wow a başladım attığım post 10u geçmez meşgulsen hiç tavsiye etmem :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elshorath

Ya arkadaslar bende size bir sey sorucam. Level 70 Orc Warrior Karakterim var ve karakterimden hiç memnun degilim. Ya pve de bol bol miss cekmeler yok bilmemneler pvp de üzerinde itemin yoksa aman kardesim. Ya tanklıktan baska birsey yapamıyacakmıyım ben anlamıs degilim. Yok yeni bir karakter acma zamanım mı geldi acaba? Mage yada Priest falan? Gercekten blizzard son patchlerle birlikte warriorları yerin dibine soktu acaba tek benmi böyle dusunuyorum. Warrior karakteri olan arkadaslardan cevap bekliyorum. bundan önceki bütün frp oyunlarında mage karakterim vardı acaba ondanmı Warriordan bu kadar cabuk sogudum ne dersiniz sizce?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Elshorath

ya warr. gear a çok bakan bir class gear i dmg ına en çok etki eden class o yüzden iyi gearsız warrior "0" dır warr. gear i de maalesef zor o yüzden oyunun ilk aşamaları için warr. oynamak resmen çile caster bi charla birçok işi bir anda yapma olanığı varken warr. da bu yok rog gibi vanish at kaç "0" la gibi bi olayı da yok o yüzden tamamen geliştirebilmenize bakar bir s.pri ile çok çabalamadan epey iş yapabilirsiniz fakat warr. kasar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

ya bu silahlardan hangisini kullanacağına tamamen oyundan beklentine göre karar vermelisin şu ara pve roglar tamamen sword kullanıyor bunun nedeni hem sword dropu bol hemde damage yönünden hiçbir eksiği yok mace kullananlar genelde stun talenti yüzünden kullanıyorlar bu ikisinin de çarpanları yüzünden aggro yaratma sorunu var fakat çok da problem olmaz iyi bir tankla

eğer stun lock yapmak istiyorsan assin olup dagger ile gitmeni tavsiye ederim yani hangi silahla oynayacağına o silahla ne yapacağına göre karar vermelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

ya bu silahlardan hangisini kullanacağına tamamen oyundan beklentine göre karar vermelisin şu ara pve roglar tamamen sword kullanıyor bunun nedeni hem sword dropu bol hemde damage yönünden hiçbir eksiği yok mace kullananlar genelde stun talenti yüzünden kullanıyorlar bu ikisinin de çarpanları yüzünden aggro yaratma sorunu var fakat çok da problem olmaz iyi bir tankla

eğer stun lock yapmak istiyorsan assin olup dagger ile gitmeni tavsiye ederim yani hangi silahla oynayacağına o silahla ne yapacağına göre karar vermelisin

Alıntıları Göster
    Süper bir başlık benim girdiğim bir private server var.Gerçekten çok güzel server.Exp dereceleri ve drop dereceleri oldukça yüksek.Wow hakkında baya bildiğim bilgiler var bunları sizinlede paylaşabilirimRehber çok güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Haseo

Süper bir başlık benim girdiğim bir private server var.Gerçekten çok güzel server.Exp dereceleri ve drop dereceleri oldukça yüksek.Wow hakkında baya bildiğim bilgiler var bunları sizinlede paylaşabilirimRehber çok güzel olmuş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Wow'a başlamak istiyorum. Bu oyunu oynamak için illa orjinal Cd sini mi almak gerekiyor. Yoksa kopya bir cd ile de oynayabilir miyim? Hiç cd edinmeden de internetten indirme olanağım yok mu? Bu sorularıma acil cevap verirseniz çok memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.