Shadowlands ile beraber max level 60 oldu. 1-50 level arasi eski icerikler, 50-60 arasi shadowlands. Kisacasi level squish oldu oyunda. |
World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (51. sayfa)
-
-
Bunun amacı nedir merak ettim yeni paketler ile yine 120-130 yapıp sonra gene 60 mı çekecekler :)
wow da böyle birşey olmuşmuydu çıktığı günden beri ara ara oynarım ilk defa böyle birşey tanık oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilk defa shadowlands de yaptilar. Yeni ek paket ile 70 olacak yine. Bu degisikligi yeni oyuncular icin yaptilar sayilir. Buyuk ihtimalle 80 levelden sonra tekrardan 60a dusururler gibime geliyor
-
Değişen sadece sayılar. Değişen bir şey yok aslında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
world boss gecikmesinde bende hep vardı ryzen 5 1600 işlemcim ve gtx 1660 süper ekran kartım varken 20-30 lara kadar düşüyordu fps
ne zaman işlemcimi değiştim 2 ay oldu ryzen 3 3300x aldım artık world boss u görebiliyorum 60-70 arası fps oluyor kalabalık olsa da..
eğer gerçekten gcd bu yükü azaltmış ise ben hiç hissetmemişim. ben işlemci değişince hissettim.
-
pardon ben şimdi anladım onu biliyorum ama yine de oluyor arada shadowlands de hatta her o an boss figth olduğunu biliyorum mesela anlık geliyor figth bitince düzeliyor. sürekli çiçek filan farm yaptığım için reset haftası çarşamba günleri çok oluyordu.
bunun bir sorunu da sürekli başka serverlardan bağlantılar.
ben yaşadım bu durumu çok fazla shadowlands de ancak şu var fark olarak dersek bfa da çok daha kötüydü. özellikle şu nazjatarda.
-
WoW içerik takvimi:
1-"Patch 9.2.5" ve içerikleri.(31Mayıs.)
2-"Sezon 4" ve içerikleri.(9.2.5 sonrası 1 ay?)
3-"Fated Raid"
4-"Pre-Order" (Tarih yok.) 'ın ise bu ikisi yanında çok da lafı geçmiyor çünkü burada gizlenen içerikler var.Her yeni eklenecek şeyi zamana yayıp buralara içerikler hazırlayıp Dragonflight'a kadar oyuncuları daha fazla kızdırmak istemeyecekler gözüküyor.
Yani her şeyi bir anda sunmak yerine hepsini tek tek içerikler de ekleyerek Shadowlands'i bu şekilde sonlandıracaklar.
5-Dragonflight Pre-Patch 10.0. (Dragonflight 1 ay öncesi)
6-Dragonflight 'ın çıkışı şeklinde.(Kasım-Aralık 2022 ya da Q1 2023)
Tabi bu sırada Battle Net'in diğer oyunları da çıkışlarını yapacak ve ya büyük güncellemelerini alacaklar bu şekilde devam edecek mesele WOTLK Classic gibi 2022 resmi olarak duyuruldu.
Edit: "3-Pre Order" 'da ki gizli şeyin %100 Allied Race ya da yeni bir sistem olacak olan Class Skin olacağına eminim.Bütün bu gidişat bunu gösteriyor eğer bu bu şekilde olmaz ise Shadowlands'in kendi içinde ki tema potansiyelini kullanmama üzerinden Shadowlands ek paketini eleştiri yağmuruna tutacağını düşünüyorum bu şekilde yaparak ağlayan çocuğu niye ağladığını unutturmak adına eline bir şeker tutturmak olarak görüyorum gerçi bunlar benim görüşüm bakalım olacak mı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Mayıs 2022; 21:22:26 >
-
Shadowlands Patch 9.2.5 çıkış Mayıs 31'i (NA) / Haziran 1'i (EU)!
Cross Faction Tam 18 yıl sonra.
Resmi site: Shadowlands: 9.2.5 Content Update Arrives June 1 (worldofwarcraft.com)
MMOChampion: Patch 9.2 Launches May 31 - Patch Notes - MMO-Champion
Reddit: Shadowlands: 9.2.5 Content Update Arrives June 1 : wow (reddit.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Mayıs 2022; 21:41:8 >
-
Cross-Faction kimsenin ilgisini çekmedi sanırım özellikle Allianceların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 27 Mayıs 2022; 17:54:16 > -
Mantik olarak en cok onlarin ilgisini cekmistir. Umarim cross faction guild olayi falan da gelir.
-
Ben bir şekilde Alliance tarafında az oyuncu olsa bile memnundum açıkçası hayatta kalmayı başarabilmiştim Lakin shadowlands'den iyice sıkıldım, şubat ayından beri 9.2'nin de gelmesi ile birlikte nonstop oynuyordum artık bu hafta itibari ile gametime uzatmayarak 4.sezona kadar veya dragonflight'a kadar oyuna ara verdim.
Oyunu özlemem lazım biraz şubat - mayıs sonu gibi 4 ay bir süre oyuna gömdüm kendimi ve baydım en sonunda.
Ama şu da bir gerçek insan wow'u bırakınca bir kötü hissediyor, gerçekten insanı bağımlı yapan bir oyun. Sırf o yüzden oyunu ve launcherı sildim ki elim tekrar gitmesin diye
-
Uzun süre oynayınca bir müddet sonra sadece gameplaye odaklanıyoruz. Bende hala var bu
kutulu collectors edition alıp 52 levela kadar ilerlemiştim. 3 gün önce game time aldım ilaç gibi geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen katılıyorum. Tavsiyem single player oynayın hocam. İnanılmaz rahat, relax.
Ben şahsen single player oyun oynayamıyorum, varsa yoksa mmorpg olacak. Ondan çok fazla seçeneğim de yok.
Şu Guild Wars 2'nin yeni ek paketi steamde geldiğinde güzel bir indirimli fiyat görürsem onu alıcam beni dragonflight gelene kadar sene sonuna kadar götürür. Kur yüzünden şuan alamıyorum çok pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 29 Mayıs 2022; 3:2:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X