tokenlar harekete geçti şuan 281k. iyi ki geçen haftalarda oyunu pre order yapıcam diye 255k civarlarından alıp kenara koydum. |
World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (49. sayfa)
-
-
"Dragon race that start as a whelp" Leak'in birisi bunu demiş sesli güldüm.
Yalnız en sağlam leak de bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 19 Nisan 2022; 14:53:46 > -
252k dan 8 tane aldım bende 5 tanesini balance ye çevirdim güzel birşey olursa üst paket için kalanlarıda çeviririm diye bekletiyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hype gidince token fiyatları yine kendine gelir belli bir düzene girer ama beklemenin bir manası yok, o fiyatlardan alarak iyi yaptık kesinlikle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 19 Nisan 2022; 15:53:48 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 19 Nisan 2022; 23:31:9 > -
Aynen ama benim 2024 haziran ayına kadar oyun sürem var zaten hazır gold harcayacak birşey bulunca pre order için aldım tam zamanında almışız şuan 300k lara geldi 1 haftaya yine 270k lara geriler sonrası bakalım ne olur...
Mantık olarak yarım saate World of Warcraft:Shadowlands bitiyor
-Bana göre başarılı bir ek paket olmuştur fakat BFA'nın altında görüyorum başarı olarak özellikle Slyvannas sırf kitabında hikaye tamamlanacak diye oyun içinde yarım yamalak kalan bir hikaye durumları ile karşılaştık ve her nedense Arthas ve diğer hikayeler "oyun içinde" göremedik.
-Diğer sorun ise basit düzeltilebilecek sorunları ve ya değişmesi gerekenleri hangi akla hizmet ile düzeltmediler, geliştirmediler ve eklemediler bir türlü anlayamadım.
-Ek olarak da sonrasında Shadowlands'in teması daha iyi kullanılabilinirdi kendi içinde WoW'un çizgisini bozmadan bu ekstra eklenebilecek içerikleri eklemediler tamam Torghast'a ve Maw'a eklendi fakat yeterli değildi bence.
Benim bu ek paketten çıkaracağım olumsuz dersler bunlardı.Umarım bir daha tekrarlamazlar önümüzdeki WoW dönemlerinde onun dışında çok iyi bir WoW deneyimi oldu diyebilirim.
-
İlk defa sinematik hype olmadı ve ilk defa gameplay odaklı bir paket gibi duruyor.
Yeni class ve ırk hoş görünüyor. İlk izlenimler olumlu bende.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonunda oyun sistem corbasi olmayi birakti ya.
-
Yeni ui ve talent sistemi güzele benziyor. Az da olsa gamepass süprizi bekliyordum ama olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Wow u çok seviyorum yeni paketleri iyi olsun kötü olsun yine de sırf geçmiş yılların anısına girip dolaşmak için bile bazen üyeliği tekrar aktif yapıyorum fakat diğer mmorp leri de oynadıktan sonra guild wars 2, eso online ve final fantasy xiv diyebilirim ki en toxic kitle bu oyunda.
Aslında LK ve Cataclysm döneminde böyle bir kitle yoktu. BFA da doruk noktasına ulaştı. Ben genelde görevleri yaparak zaman geçiren ama arada dungeon ve raid de yapan bir oyuncuyum hardcore oyuncu değilim. Eskiden buna rağmen grup bulabilirken bfa dan sonra hiçbir topluluğa dahil olamamaya başladım. Çünkü tahammül seviyesi çok düşük.
Sonuç olarak konudan biraz bağımsız dert yandım ama yeni paket çıktığı zaman oyuna döner ana görevleri her türlü yaparım:)
-
Çıkış tarihi ile ilgili fikri olan var mı? Classic wotlk tarihinin açıklanmasından sonra retailin sanki 2023 yılı çıkacakmış gibi duruyor. Ama bir yandan da bu kadar uzatmaları anlamsız. Çözemedim.
-
Bu arada LK en sevdigim zamanlardi ve cok anisida var. Yeni pakete mi doneyim LK ya mi kararsiz kaldim bir an :) off yine Dunya ya cevrimdisi olacagiz anlasilan
buyuk ihtimalle 2023 basi gibi cikacak.
Paketin icerigini sizdiran kisinin dedikleri hersey dogru cikti, sinematik bile.
Sizintida ek olarak preorder bonusu icin allied race ve cikis tarihinin 2023 ilk ceyrek oldugu da yaziyordu
Ben de 2023 ilk çeyrek diye düşünüyorum, fazlası kabak tadı verir, zaten şu aşamada bile 1 yıla yakın bir süre.
-
Wrath gelir 2022 sonuna doğru milleti bi söğüşlerler klasik blizzard oyalama taktiği... 6 ay sonra falan da Dragonlar gelir. Diablo 4 olayı var daha önden onu çıkarırlarsa daha da uzar.
Ucube çöp talent sistemi değişiyor en çok ona sevindim bu arada. Akılları başlarına gelmiş gibi ama paket gelmeden anlamak zor. Lafa gelince kolayda icraat görelim önce.
-
Night Elf Woman Druid'e isim öneriniz ne olurdu bir türlü karar veremedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X