Şimdi Ara

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.218
Cevap
77
Favori
594.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendisinden 10 dk önce 90 gün gametime aldım, birçok siteden daha iyi ilgileniyor arkadaş, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Blizzard hesabımı satıyorum.

Wow BFA + 30gün game time mevcuttur.

Karakterler;
    Twisting Nether Horde

Level 117 Druid
    Level 104 Demon Hunter

İstediğim ücret 100TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLMNBJK -- 26 Ağustos 2019; 19:9:19 >
  • arkadaşlar hayatımda ilk defa wow oynadım classic geldi diye fakat beğenmedim

oyun çok sarmadı ve direk battle net hesabımı satmak istiyorum

içinde **** den aldığım World of Warcraft Battle Chest game time var

bi 29 günü falan var daha dün aldım

çok ucuza bırakıcam

güvence falan hertürlü verilir mesaj atın
  • Twisting Nether horde tarafında gold satılıktır. Özel mesaj gönderebilirsiniz detaylar için.
  • Silvermoon-Alliance tarafında 3m kadar gold satılıktır. Ayrıntı için pm atabilirsiniz.
  • Uzun süredir oynamadığım wow hesabımı satmak istiyorum 120 mage 120 monk 120 demon hunter ve bir kaç tane daha 110 lvl var. Baya toy vs var 170 tane mount var, ashes of alar inviciple gibi drop mountlar ağırlıkta. Güzel bir hesap baya toy vs vardı. Para var mı yok mu bilmiyorum. İçerisinde BFA var.

Hesap RU'dur. Bilmeyenler için rubleyle alışveriş yapıp içerikleri daha ucuza alıyorsunuz. Game time 549 ruble, 45 tlye denk geliyor. Subsla 35e falan geliyor.

Hesapta ayrıca 1m golda satılan (ben kendim yapmıştım) wod cm skinleri mevcut.

Dengi gw2 hesabı ile takas olabilir. Satılık fiyatı 250 tl. Aşağısını teklif etmeyin lütfen 170 tane mountlu hesap bu kadar eder diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4B42A22DE -- 5 Eylül 2019; 2:52:27 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    EU Classic Golemagg Serverında (Horde) 100+ goldum var. 10 gold = 40 lira fiyatından satış yapıyorum. İlgilenenler pm atabilirler.
    Teşekkürler.
  • Twisting Nether ve Silvermoon Serverlarında Gold ve Game Time Satışları Devam Etmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +10/20 aralığında mythic plus boostları,

Heroic, mythic The Eternal Palace ve ayrıca curce satılır.

Satışlar oyun içi gold ile yapılır.

• wow classic Shazrah allience tarafında game time karşılığında gold takas edebilirim ilgilenenler mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kajmeran_ -- 6 Eylül 2019; 3:52:31 >
  • bol mountlu bi hesap arıyorum dostlar şöyle 300 350den fazla olan, özel mesaj atın
  • Biraz daha detay verebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsCawfeee -- 7 Eylül 2019; 0:55:28 >
  • Twisting Nether Horde tarafında uygun fiyata gold satılır. İlgilenenler özel mesaj atabilir
  • Silvermoon alliance tarafında gold satıyorum
    güncel gold stoğu 2m

pm atın lütfen
  • GOLD VE GAME TİME SATIŞLARI DEVAM ETMEKTEDİR.

• Golemagg serverinde 400g stock var 1tlden satıyorum
  • twisting nether realminde 1m gold stock vardır. 1m direkt çekene 35 kuruş diğer türlü 37 kuruştan satıyorum. detaylar ve pazarlık için pm
  • Merhaba arkadaşlar,
    1 aylık gametime 50 lira karşılığı satılır.referanslarımı inceleyebilirsiniz.
    gametime hesabınıza gift olarak yollanacaktır.
  • gametime fiyatları için tıklayınız

Shoptaki diğer içeriklerin fiyatı için linkteki telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Twisting Nether'da gold satışı da yapıyorum, yine forumdan msj atabilir ya da hızlı iletişim için Wapp'tan ulaşabilirsiniz.
  • Uzun süredir oynamadığım wow hesabımı satmak istiyorum 120 mage 120 monk 120 demon hunter ve bir kaç tane daha 110 lvl var. Baya toy vs var 170 tane mount var, ashes of alar inviciple gibi drop mountlar ağırlıkta. Güzel bir hesap baya toy vs vardı. Para var mı yok mu bilmiyorum. İçerisinde BFA var.

Hesap RU'dur. Bilmeyenler için rubleyle alışveriş yapıp içerikleri daha ucuza alıyorsunuz. Game time 549 ruble, 45 tlye denk geliyor. Subsla 35e falan geliyor.

Hesapta ayrıca 1m golda satılan (ben kendim yapmıştım) wod cm skinleri mevcut.

Dengi gw2 hesabı ile takas olabilir. Satılık fiyatı 250 tl. Aşağısını teklif etmeyin lütfen 170 tane mountlu hesap bu kadar eder diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.