Şimdi Ara

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (411. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.220
Cevap
77
Favori
595.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 64 Karakterli WoW hesabı satılık. Tüm Blizzard oyunlarını bıraktığım için satıyorum. Karakterlerin hepsi 70 level üstü.

Fiyat : 15000 TL

İletişim için Discord : ROW

• Kendim oynayacağım hesap arıyorum eğer yazdığım koşullarda bir hesabınız varsa ve satılıksa wpden yazabilirsiniz numaram 552 700 3561

300+ mounth ve pet

20k+ achievement point

minimum birkaç ay game-time

tercihen TN-Horde ama olmazsada sıkıntı yok sadece horde classların olması yeterli gerekirse kendim hesapları taşırım.

TWW de ve DF de aktif oynanmış main questleri yapılmış dolu hesap arıyorum.

• Wow hesabımı satıyorum.
    5 tane 80 level
    18k achivement
    476 mount (invincicble, mimiron head, alar, glacial tidestrom, hellfire infernal, x-45 heartbreaker)
    50 exalted reputation
    War Withing Base edition
    isteyene armory atılır
    Fiyat: 8 Bin TL

Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarlukBeta -- 19 Mayıs 2025; 23:16:18 >
  • EU Anniversary - Spineshatter | MAGE 60 LVL | HERBALISM 300 | 60% MOUNT |MINING 290 Purple blue gear also intellect enchant on Staff 

Have 1498g inside 6 bin tl havale ile satılık

• Satılık Wow hesap

8 adet lvl80, 3 adet lvl70

1 senelik oyun süresi vardır.

toplamda 700k kadar gold

Fiyat 5k olarak belirlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagen -- 22 Mayıs 2025; 8:41:58 >
  • Merhabalar ilvl 670 üstü hunter lazım achi falan önemli değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 670 3 spec main paladin alt charları pek olmasada 1 milyon goldu ve paket başından beri keystone herosu olan 3 ay oyun süresi bulunan hesabımı satıyorum. Fiyat 3 bin tl zaten sadece gold ücreti 2k ediyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deazzsk -- 1 Haziran 2025; 14:9:3 >
  • Tww satın alınmıştır içerisinde sezon 1den kalma druid vardır.

gametime yoktur

Twistingnether horde - 80 druid

fiyat 500 TL

• 670 ilvl üstü olan herhangi bir classlı üyelik arıyorum. Buradan iletişime geçebilirsiniz

• Bera92 B kullanıcısına yanıt

Benim pala var 670 üstü ve 1 milyonda gold var fiyat 3k ilgilenirsen

• Merhaba.

Eu spineshatter da 60 lvl R13 undead rogue satılıktır. Detaylar icin ozelden yazabilirsiniz.

İyi forumlar

• Merhaba, EU Anniversary Spineshatter sunucusunda ALLIANCE karakter arıyorum. Başka bir sunucuda yada sürümde karakterleri önemsemiyorum, bir kaç aylık bir hesap olsun ve içinde +50 lvl karakter olsun yeter. Class tercihen warlock yada priest düşünüyorum ancak diğer classlarıda düşünebilirim. 60 lvl karakter varsa mümkün olduğunca itemsiz ve ucuz bakıyorum. Hesabını satmak isteyen varsa ulaşabilir, alliance olmalı kesinlikle.

• ilgilenen varsa inceleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 28 Temmuz 2025; 19:37:4 >
  • Hesabım içindeki oyunlarla satılıktır.

İçinde olan oyunlar 

World of warcraft War within ek paketi game time bitmiştir. içinde birkaç tane karakter mevcut

Warcraft 3 Reforged, 

Warcraft 2 Remastered,

Diablo 4 ve ek paketi içinde 2146 Platinum vardır.

Diablo 3 ve Ek paketi + Necromancer paketi

Diablo 2 Resurrected

Starcraft 2 tüm paketleri

Starcraft 1 remastered,

Call of duty Modern warfare,

Call of duty Black ops cold war,

Call of duty Modern warfare 3

Fiyat 5000 TL. istenirse ankara içi elden yüz yüze görüşülür hesap teslim edilir. 

indirim söz konusu değildir. tekif etmeyiniz. 

• Satılık World Of Warcraft hesap;

Hesap içerisinde olanlar;

* 20th Anniversary'de Horde Spineshatter PVP sunucusunda 60 lvl Orc Warrior (Rank 14 HighWarlord, Full gearlı, Helm harici enchantlar yapılı, Cenarion Circle Revered olmak üzere, Tier 2 Mitigation set 6 parça, PVP ve Orb farm için Ashkan'di 2h Sword) discord üzerinden yayın açarak tüm itemelere gösterebilirim

* Mist of Pandaria Classic'de Pve sunucuda 85 lvl Orc Deathknight, 85 lvl Worgen Druid

* Retail Wow Twisting Nether'de 80 lvl charlar (DK, Warrior, Shaman, Paladin, Warlock, Mage, Monk, Priest) The War Within Expansion ve Ekim ayının sonuna kadar gametime mevcut.

Hesapta 129 tane binek mevcut, 45 adet transmog set, 92 toy, 121 pet bulunuyor.

2. olarak ayrı bir hesap mevcut,

Orc 60 lvl gearlı rank 11 Warlock bulunuyor. Aynı zamanda hesap içerisinde diablo 4 oyunu mevcut.

İletişim için;

Discord: blasphemous2277

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blasp999 -- 5 Ağustos 2025; 13:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasp999

Satılık World Of Warcraft hesap;

* 20th Anniversary'de Horde Spineshatter PVP sunucusunda 60 lvl Orc Warrior (Rank 14 HighWarlord, Full gearlı, Helm harici enchantlar yapılı, Cenarion Circle Revered olmak üzere, Tier 2 Mitigation set 6 parça, PVP ve Orb farm için Ashkan'di 2h Sword) discord üzerinden yayın açarak tüm itemelere gösterebilirim

* Mist of Pandaria Classic'de Pve sunucuda 85 lvl Orc Deathknight, 85 lvl Worgen Druid

* Retail Wow Twisting Nether'de 80 lvl charlar (DK, Warrior, Shaman, Paladin, Warlock, Mage, Monk, Priest) The War Within Expansion ve Ekim ayının sonuna kadar gametime mevcut.

Orc 60 lvl gearlı rank 11 Warlock bulunuyor. Aynı zamanda hesap içerisinde diablo 4 oyunu mevcut.

İletişim için;

Güncel ++++

• R13 undead rogue eu spineshatter da satiliktir detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz

• WoW Classic Fresh Spineshatter'da iki farklı account olarak Raid Gearlı Warrior ve Shaman hesaplarımı satıyorum;

Warrior Detaylar;

300 Engineering, 300 Mining, %100 Mount Speed

Full Enchanted Gear(2x Zul Gurub Idol Bankada)

Rank12

Earthstrike için Combat ve Logistics badge görevleri yapıldı. Cenerion Circle Rep Revered / Exalted

İki karakteri birden almak isteyen olursa çok uygun fiyata bırakacağım.Özel mesaj ya da whatsapptan ulaşabilirsiniz 0537 746 50 20

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ##

Shaman için Detaylar

%100 Mount Speed Swift Razzashi Raptor (Zul Gurub Raptor)

Full Enchantlı Gear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S0S -- 14 Ağustos 2025; 13:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasp999

Satılık World Of Warcraft hesap;

İletişim için;

İlan günceldir. Fiyat revize edilmiştir. 15.000 TL

• Karakterler thunderstrike sunucusunda bulunmaktadır rank 11 ikisininde %100 mountu bulunmaktadır.

Mage fazla ilgilenmediğinden P3-P4 bisleri mevcut

Av exalted Zg exalteda yakın

Rogue aktif oynadığım çarım

Argent Dawn Revered

Hydraxian Exalted

Zg Exalted

Av Exalted

Brood of Nozdormu Exalted

Cenarion Circle Exalted

Neredeyse P5 Full bis sayılır

6 Parça T1 Set (Yanlış Hatırlamıyorsa

m)

6 Parça T2 Set

4 Parça Darkmantle Set

4 Parça T2.5 Set

Full Enchant, Dagger Spec Death Sting ve Qiraji bulunmakta son bis silahları olarak.

Detaylı bilgi için ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.