Şimdi Ara

World of Warcraft'da devrim, Cross Realms! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vuskas

Çok iyi paylaşım +1

Bulursam haberler paylaşırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala ironforge olsun, darnassus olsun, shattrath olsun cok bos diyorum.benim onerim su:

her irk sadece kendi ana sehirindeki shop bank ah yi kullanabilsin.her ana sehirden digerine portallar olsun.sonra raid grubu arayanlar shattrath ta toplansin.pvp arena arayanlar dalaran a <ozel chat olsun bu iki sehirde tum realmlere acik.>

tabi bunlarin hicbiri olmicak ironforge yine bos olcak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Summon geri gelmesin, oyun direk toparlanır.
  • Ironforge, Silvermoon , Lorderon , Darnassus gibi şehirleri geziyorum gayet güzelde sanki private serverdaymışım gibiyim. Oysaki "high" populasyonlu serverda oynuyorum. Aslında guestleri ve vendorlardaki itemleri bu şehirlere dağıtırsak biraz zorlayıcı ama canlılık getirebilir. Mesela Dalaranı özel kılan vendorları ve guestleri. Stormwind'de o kadar insan Old town ve AH için orada. WoW'un istediğide bu ki bütün vendorlar orada ve istediğiniz herşeye ulaştığınız yerde neden başka şehire gidesiniz. Bu bizim için üzücü olabilir ama Blizzard'ın istediği bu zaten.
  • Ya bu psikolojik bisey niye millet stormwinde giderki ayni seyler ironforgeda da var. Ama iste ironforge sicak bunaltiyo insani ondan stormwinde gidiyo millet oh püfür püfür. Gecende stormwindin ustunde ucuyodum horde karakterimde. Biri ok atti ejderden dustum ah nin önüne gerisi malum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.