YAW İKİ SAATTİR MİLLETİN YAZDIKLARINI OKUYOM SS LERE BAKIYOM BEN KNIGHT ONLINE OYNUYODUM KNIGHT EMPIRE DİYE YENİ SURUME GECTILER OYUNDA BUG DOLU ELIME STAFF ALSAMDA AYNI DMG ALMASAMDA AYNI DMG ONCEDEN 600 DMG VURUYODUM SIMDI 175 DMG OYUNUN SUYU CIKTI +8 ITEMLER EZIKLERIN ELINDE GEZIYO NE ANLAMI KALDI OYUNUN BI TANE +8 ITEM ALCAM DIYE 1 AY TICARET LE PARA KAZANIYODUK BE NEYSE DIYCEM SU BEN BU OYUNU BI YERDEN INDIRIP OYNAYACAMDA VERDİGİNİZ WOT SERVER ADRESI UYELİKTE BANA REFERANS SORUYO NE DEMEK BU REFERANSIM YOKSA OYNAYAMIYCAKMIYIM BU COK SALAKCA GELDI BANA NEYSE BEN YINEDE FORMU DOLDURDUM onay maili geldi onayladım sonra yeni mesaj gordum tıkladım baska bi yere yonlendiriyo falan millete neden bu kadar zorluk cıkarıyosunuz anlamıyorum eger playerların zekasını test ediyorsanız yanlıs bir yol (zeki olan oynayabilir gibi falan) forumda bi yeri okudum simdi bu nasıl uyelik ben anlamadım tamam oyun illegal server once foruma uye olcaksın forum uyeligin onaylancak sonra acc pm atcaksın onu bekliyceksin bunların yerine foruma uye olundugu gibi bi uyelik formu olsa ne millet bu kadar ugrasmasa nede siz milletten bu kadar laf yemeseniz olmazmı acaba ben bu oyunu daha once oynamadım ama ne kadar oyun oynadıysam ne kadar uyelik aldıysam bu kadar sacma is gormedim yani emin olun butun millet benimle aynı fikirde ama kimse uyelik vermeyecekler uyeligimi silcekler vs.. gibi seylerden dolayı yazmıyo bence neyse bindik bir alamete gidiyoz kıyamete bakalım nolcak once bi oyunu download edelimde tekrar doncem buraya
KO olayı KE çıkınca bitmişir artık kimse KE fln oynamaz.Ben bu aralar orjinal wow a geçeceğim için(hatta geçtiğim guest pass la) bu sunucuda wow a başlamanı öneririm.Uzun zamandır Ko oynayan arkadaşlarım var(hatta eski insomnia klanını kapattılar şimdi bazıları Badboyz a geçti) onlarda braktı wow u gördükten sonra.Wow u hiç oynamamış olanların bu sunucuda oynamalarını tavsiye ederim.Yakında çıkacak yeni emulasyonla bu ayın 15 ine doğru gerçekten free oynayanlar için en iyi sunucu konumuna gelicek....
WORLD OF TURK ' e bugun kayıt yaptırdım acc için yardımcı olursanız sevinirim
nick için gene mehux u kullandım
ben de knightmert adıyla kayıt oldum bekleme odasına msj attım bidahaki girişimde acc silinmişti yeniden acc aldım aynı isimle bi msj daha attım 2 gün önce ama hala tık yok daha foruma bile üye olamadım Niye böyle zor bir yüntem seçmişler anlamadım
su an baska free serverde oynuyorum ve hic problem yasamadim
yalan yalan yalan yaaalaan gözlerin değil sözlerin inan
Pembe dizi gibi üyelik walla bende uye oldum daha 1 hafta oldu aktıvasyon olmuo :D
Kimsenin üyeliği silinmez "inek" sadece onay almamaıstır adminden o durumda zaten üye sayılmıyorsun Bu konuda madur olan arkadaslar WT server altyapısını çok daha iyi bir duruma getirdi buda uye kabulleri ve hesapların acılması konusunda bizleri daha özgür bıraktı dıyebılırız Daha önce kabul edilmesede Basvurularınızı yenileyin 1-2 gün icersinde hem site hem oyun hesaplarınız açılıyor suan bilginize...
Ben de başvuralı iki gün oluo ama hala aktivasyon kodum gelmedi.... nickim discuss Yardımcı olursanıs sevinirim.... SayGılar
sadece dun 115 forum ve oyun hesabı acıldı :)
acc adı alp1905 rica ederim biraz hızlı aktif edin bu arada patchler için de bir link verirseniz mutlu olurum patchleri nerden indircebileceğimi bilmiyorum da biraz
nick im doomsdays bekleme odasında msj attım acoountumu kısa surede açarsanız sevinirim